Duitsland wordt wakker! Weet u welke ontkenning van de Holocaust u financiert?

Saed Erziqat, voorzitter van de Palestijnse Onderwijzersvakbond: “Er zijn moorden op het Palestijnse volk gebeurd die erger waren dan de Holocaust”

Waarom betaalt Duitsland leraren van de Palestijnse Autoriteit om Holocaust -ontkenning te onderwijzen waarvan de Duitse bondskanselier Olaf Scholz zei dat hij dat “verafschuwde”, en dat hij vindt dat het “schandalig… ondraaglijk en onaanvaardbaar is?”

Duitse bondskanselier Olaf Scholz: 
“Ik walg van de buitensporige opmerkingen van de Palestijnse president Mahmoud Abbas [die zegt dat Israël “50 holocausts” heeft gepleegd). Voor ons Duitsers in het bijzonder is elke relativering van de eigenheid van de Holocaust ondraaglijk en onaanvaardbaar. ”  

Hoofd van de PA Teachers’ Union – die 60.000 leraren vertegenwoordigt – gefinancierd door Duitsland en de EU, over de “holocausts” die Israël begaat:  

 • “Er zijn bloedbaden gebeurd met het Palestijnse volk die erger waren dan de Holocaust” 
 • “De Palestijnse holocaust is niet geëindigd… dagelijkse maatregelen zijn een holocaust die zich elke dag vernieuwt… het probeert ons Palestijnse volk aan te doen wat ze [de joden] in Duitsland hebben aangedaan” 
 • “Het Palestijnse volk is ook het slachtoffer geworden van bloedbaden, meer dan de Joden in Duitsland hebben meegemaakt” 
 • “[Abbas] is de persoon met de meeste kennis van het denken over de bezetting (dwz Israël) en het denken van het zionisme, omdat hij [een proefschrift] schreef over de vergelijking tussen het zionisme en het nazisme” 
 • “Abbas… schreef over nazisme en zionisme, dat het twee kanten van dezelfde medaille zijn” 

De haatzaaiende uitlatingen hierboven werden op PA TV verspreid door Saed Erziqat, hoofd van de Algemene Unie van Palestijnse Leraren van de PA en is veel weerzinwekkender dan de smaad van PA-voorzitter Mahmoud Abbas dat “Israël 50 holocausts heeft gepleegd”. 

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz zei dat hij “walging” van de “schandalige… ondraaglijke en onaanvaardbare” verklaring van Abbas. Nu is de haattoespraak van Abbas herhaald en verergerd door een top-PA-opvoeder op de officiële PA TV, en opgenomen in een brief die is geschreven namens 60.000 Palestijnse leraren, wiens salarissen worden betaald door Duitsland en de EU. Dit is wat Palestijnse leraren wordt geleerd te geloven en wat Palestijnse kinderen leren van hun leraren, dat Duitsland financiert. 

Ironisch genoeg financieren Duitsland en de EU PA-leraren specifiek omdat de donoren niet willen dat hun geld naar de promotie van PA-haat en terreur gaat. Nadat Palestijnse Media Watch Amerikaanse en Europese donoren aan de PA had voorgelegd met documentatie dat de PA hun donorgeld gebruikte om salarissen te betalen aan terroristische gevangenen, stopten veel donorlanden met het financieren van de algemene begroting van de PA om de terreursalarissen niet te financieren. 

Een van de projecten die de EU en Duitsland ervoor kozen om in plaats daarvan te financieren, waren de salarissen van de PA-leraren, omdat ze dachten dat dit een veilige, niet-terreur- en niet-haatgerelateerde bijdrage was. 

Maar nu heeft Saed Erziqat, het hoofd van de PA’s Algemene Vereniging van Palestijnse Leraren die 60.000 onderwijzers vertegenwoordigt, onthuld dat de lerarenvakbond een haat-ideologie van Holocaust-relativisering en antisemitisme heeft aangenomen. Erziqat kwam ter verdediging van Abbas’ “50 holocausts” smaad. De vakbondsleider van de leraren vergeleek Israël herhaaldelijk met nazi’s en zei dat wat Israël de Palestijnen heeft aangedaan “erger is dan de Holocaust zelf”:   

Bronnen:

 • naar een artikel van Itamar Marucs “Germany wake up! Do you know what Holocaust denial you are funding?” van 20 september 2022 en een artikel“Massacres have happened to the Palestinian people that were worse than the Holocaust,” says Head of Palestinian Teachers’ Union” van 20 augustus 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)
 • naar een artikel “PA Leader Mahmoud Abbas Accuses Israel of ‘Holocausts’ Against Palestinians at Joint Press Conference With German Chancellor” van 16 augustus 2022 op de site van The Algemeiner
 • naar een artikel “Abbas: Israel committed ‘holocausts’ against the Palestinians” van 16 augustus 2022 op de site van Israel National News

Een gedachte over “Duitsland wordt wakker! Weet u welke ontkenning van de Holocaust u financiert?

 1. Duitsland word wakker??
  Duitsland is wakker!!

  1) Men doet net alsof Duitsland hier een onschuldige toekijker is terwijl zij de grootste financier van de Palestijnse terreur zijn i.n.v. “”hulp & humanisme”.

  2) Een van de palestijnse Olympiade terroristen heeft na zijn georkestreerde vrijlating jarenlang in Berlijn gewoond.

  https://www.timesofisrael.com/report-german-police-knew-black-september-member-lived-in-berlin-after-attack/

  3) Duitsland/Merkel heeft bewust meer dan een miljoen Jodenhaters het land binnengelaten en die moet je rustig houden zodat ze géén aanslagen op Duitsers plegen….alleen op Duitse Joden.

  “Wir schaffen das”….en dit is hoe!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.