Artsen roepen wereldwijde medische crisis uit wegens sterfte door COVID-vaccins

Meer dan 400 artsen uit 34 landen riepen dit weekend een internationale gezondheidscrisis uit, vanwege het grote aantal sterfgevallen en bijwerkingen van de coronaprikken. Zij eisen dat het vaccineren onmiddellijk wordt gestaakt.

Het uitroepen van de internationale gezondheidscrisis, zaterdag tijdens een persconferentie, is een initiatief van een Spaanse groep artsen onder leiding van dr. Natalia Prego Cancelo. Het initiatief krijgt onder andere steun van de Wereldgezondheidsraad, de World Doctors Alliance, America’s Frontline Doctors en de World Freedom Alliance.

“We zijn momenteel getuige van een overmatige sterfte in die landen waar de meerderheid van de bevolking de zogenaamde ‘COVID-19-vaccins’ heeft gekregen. Tot op heden is dit sterfteoverschot niet voldoende onderzocht of bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen,” aldus de artsen in de verklaring.

De medici stellen acht ‘dringende’ eisen, waaronder dus een onmiddellijke stopzetting van de vaccinaties en een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar alle sterfgevallen, met name bij mensen die voorheen gezond waren.

“Het grote aantal plotselinge sterfgevallen bij voorheen gezonde jongeren die met deze ‘vaccins’ werden ingeënt, is bijzonder zorgwekkend, evenals het hoge aantal miskramen en perinatale sterfgevallen die niet zijn onderzocht,” stellen de medici.

Volgens de artsen is officieel een ongekend hoog aantal ‘negatieve bijwerkingen’ gemeld, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende invaliditeit en sterfgevallen die verband houden met de COVID-19-vaccins.

Uit de meldingen in het VAERS-systeem van de CDC, het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk, het Adverse Event Monitoring System van Australië, het EudraVigilance-systeem van Europa en de VigiAccess-databank van de WHO blijkt volgens de groep artsen dat er tot op heden meer dan 11 miljoen meldingen van ongewenste voorvallen en meer dan 70.000 sterfgevallen zijn gemeld als direct gevolg van de coronavaccins.

Topje van de ijsberg

Ondanks het hoge aantal meldingen is er volgens de groep sprake van een enorme onderrapportage van bijwerkingen. Slechts tussen de 1 en 10 procent van de bijwerkingen wordt gemeld in landelijke en internationale databases van gezondheidsinstanties, zo claimen zij.

Door het uitroepen van de internationale gezondheidscrisis willen de artsen gezamenlijk ‘regeringen en gezondheidsorganisaties wereldwijd onder druk zetten’ om de in hun ogen desastreuze en levensbedreigende prikcampagne direct te staken.

Volgens de ondertekenaars is er naast onderzoek naar de veiligheid van de vaccins en oorzaken van de oversterfte dringend behoefte aan programma’s voor vroegtijdige opsporing van diverse gezondheidscomplicaties bij gevaccineerden. Ook willen ze dat er onderzoeks- en behandelingsprogramma’s komen voor al degenen die reeds schade hebben opgelopen. Tot slot pleiten de artsen voor bijstands- en compensatieprogramma’s voor mensen die schade hebben opgelopen door de vaccins en nabestaanden van dodelijke slachtoffers.

De verklaring is inmiddels al ondertekend door vele duizenden burgers, artsen en medisch experts.

Bronnen:

 • naar een artikel van James Roguski “Medical Crisis Declaration” van 10 september 2022 op de site van de auteur
 • naar een artikelArtsen roepen wereldwijde medische crisis uit wegens sterfte door COVID-vaccins” van 13 september 2022 op de site van BLCKBX.tv
 • naar een artikel“Ethisch onverdedigbaar” – Wetenschappers van Harvard en John Hopkins vonden Covid-19 vaccins 98 keer erger dan het virus” van 14 september 2022 op de site van E.J. Bron

2 gedachtes over “Artsen roepen wereldwijde medische crisis uit wegens sterfte door COVID-vaccins

 1. Nee dus, cijfertjes alléén hierover, zijn nog geen teken wat de waarheid daarachter verborgen houdt.
  In preventie schieten wij stervelingen tot het laatste toe te kort.
  De Hebreeuwse Bijbel geeft de meest gezonde aanwijzingen, dat en hoe wij mensen niet het einddoel en de verwachting eigenhandig konden en kunnen maken: Jer.29:11.. en de context https://mechon-mamre.org/p/pt/pt1129.htm

  Like

 2. 400 artsen wereldwijd….WOW!

  Ondertekend door “duizenden” burgers, artsen & medische experts…..’die daarvoor ook al tegen vaccins waren.

  In mijn omgeving van vrienden, kennissen & familie in binnenland & buitenland…Belgie, Nederland, GB, Duitsland, Frankrijk, Israel & US, is er géén één gevaccineerd persoon geweest met klachten…..jong nog oud.

  Andersom wel!

  Enkele ‘bewust’ ongevaccineerde kennissen en ook zij die in het begin, toen er nog géén vaccins waren, hebben weken/maanden op hun buik in het ziekenhuis gelegen of zijn thuis bijna het hoekje omgegaan of waren maandelang thuis met ernstige klachten.

  De meeste zijn gered, niet allemaal.

  Like

Reacties zijn gesloten.