Palestijnse schoolboeken ontkennen Holocaust, legitimeren bloedbad in München

De zes miljoen vermoordde Joden van WOII worden telkens opnieuw vermoord in de Palestijnse gebieden, overvloedig gefinancierd door de Westerse elites en de VS

Een analyse van Israel Hayom onthult dat ondanks beloften om haar curriculum te herzien, de Palestijnse Autoriteit materiaal blijft gebruiken dat aanzet tot haat tegen Joden en Israël.

Ook kinderen in de Palestijnse Autoriteit begonnen hun schooljaar op 1 september, maar in plaats van de beloofde onderwijshervormingen blijven hun scholen dezelfde boeken gebruiken die zwaar bekritiseerd zijn vanwege het aanzetten tot haat tegen Joden en Israël.

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het Olympische bloedbad in München , Israel Hayom en het Institute for Monitoring Peace and Cultural Tolerance in School Education (IMPACT-se) – een NGO die schoolboeken en leerplannen analyseert op naleving van door UNESCO gedefinieerde normen voor vrede en tolerantie – voerde een analyse uit van het Palestijnse schoolcurriculum.

Het onthulde dat geschiedenisboeken op PA- en UNRWA-scholen de tragedie, waarin Palestijnse terroristen 11 Israëlische atleten vermoordden, prijzen en legitimeren, en het beschrijven als “verzet” tegen het zionisme en “zionistische belangen in het buitenland”.

Het toonde ook aan dat leerboeken over de Tweede Wereldoorlog de Holocaust volledig weglaten. Ze behandelen de belangrijkste gebeurtenissen in detail, zoals de Duitse invasie van Polen, de Battle of Britain, de aanval op Pearl Harbor en de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki, maar geen woord over de Wannsee-conferentie, concentratiekampen of andere gebeurtenissen die verband houden met de Holocaust.

Verrassend genoeg is de Duitse regering – na de Verenigde Staten – de belangrijkste financier van het Palestijnse onderwijssysteem, inclusief schoolboeken. Het budget van het PA Onderwijsministerie voor de uitvoering van hun plan komt uit Duitsland, maar ook uit Noorwegen, Finland en Ierland.

Slechts twee Arabische landen dragen financieel bij aan UNRWA: Qatar en Koeweit

Na internationale kritiek hebben de PA en de Europese autoriteiten wijzigingen aangebracht in alle leerboeken voor de klassen 1-12, maar IMPACT-se-functionarissen zeggen dat de inhoud meer radicaliseerde, “met honderden extreme voorbeelden die systematisch werden geïntroduceerd die aanzetten tot schade aan burgers, jihad, geweld en opruiing tegen Israël en Joden, in alle klassen en over alle onderwerpen.

Bovendien laten de nieuwe boeken opzettelijk alle eerdere pogingen tot vrede met Israël sinds de Oslo-akkoorden achterwege. Er werden ook antisemitische berichten in de boeken gevonden“, zeiden ze.

Palestijnse kinderen wordt geleerd te geloven dat het jodendom een ​​racistische religie is en dat joden de media, politiek en financiën beheersen. Joden worden afgeschilderd als leugenaars, corrupt en “te allen tijde en overal vijanden van de islam”, en als zodanig moeten ze worden geëlimineerd.

Ondanks de herhaalde kritiek van de Europese Unie op de Palestijnse Autoriteit, heeft ze geen substantiële wijzigingen aangebracht in de schoolboeken voor het schooljaar 2022-2023“, zei CEO van IMPACT-se Marcus Sheff. 

PA-president Mahmoud en premier Mohammad Shtayyeh “moeten ervan bewust worden gemaakt dat hier een prijs voor hangt – van hoorzittingen in de Raad van de Europese Unie tot veroordeling door de Europese Commissie die verantwoordelijk is voor hun financiering en het Europees Parlement.

De Duitse ambassade in Ramallah bevestigde in een verklaring…:

“… dat het land het Palestijnse onderwijs ondersteunt, maar niet de ontwikkeling of het drukken van de schoolboeken financiert. We zijn in constante dialoog met de Palestijnse kant voor verdere verbeteringen in de onderwijssector en de materialen die daarin worden gebruikt.”

Bronnen:

  • naar een artikel van Ariel Kahana “Palestinian schoolbooks deny Holocaust, legitimize Munich massacre” van 7 september 2022 op de site van Israel Hayom
  • naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “After 50 years, Munich Olympics massacre still a “quality operation” in PA narrative” van 5 september 2022 en een artikel van Maurice Hirsch “The Palestinian “holocaust” lie” van 1 september 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “Palestijnse schoolboeken ontkennen Holocaust, legitimeren bloedbad in München

  1. “”Dank u Europa voor het zonder restricties blijven financieren van onze schoolboeken, waardoor wij stééds nieuwe generaties moordenaars & terroristen kunnen kweken””

    De énigen die dringend onder de loep genomen moeten worden voor het aanzetten tot terroristische activiteiten, zijn de Europeanen met hun synistere plannetjes.

    De uitvoerders, de palestijnen’ zijn al té ver heen om te begrijpen dat ze door deze financiele ‘hulp’ alleen maar als pionnen & kannonnenvlees worden gebruikt door hun Westerse weldoeners.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.