Waarom financiert Duitsland nog steeds de PA en de PLO?

Ondanks het beschuldigen van Israël van het plegen van ’50 Holocausten’ op de Palestijnen heeft dit verder geen enkel effect op de prima relaties tussen Duitsland en de Palestijnen

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz veroordeelde snel de verklaring van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas, die Israël beschuldigde van ‘het plegen van 50 holocaust’.

Maar als Scholz echt een afkeer heeft van Holocaustverdraaiing, moet hij onmiddellijk aankondigen dat Duitsland alle hulp aan de Palestijnen zal staken totdat zij zich publiekelijk inzetten voor het uitroeien van alle vormen van Holocaustverdraaiing en verduistering.

Zoals Palestijnse Media Watch onomstotelijk heeft aangetoond, verdraaien Abbas en andere PA-, PLO- en Fatah-leiders regelmatig de Holocaust, beschuldigen Joden en Israël ervan zich als de nazi’s te gedragen en beroepen zich op nazi-terminologie om de vermeende acties van Israëliërs jegens de Palestijnen te beschrijven.  

Abbas’ Fatah Movement maakte zelfs een antisemitische educatieve documentaire over de Holocaust, waarin ze beweren dat de Joden zichzelf in getto’s hebben geplaatst “uit arrogantie en afkeer van niet-Joden”, en dat ze in deze getto’s “plannen hadden om de anderen uit te buiten”. materiële en personele middelen.” De Joden werden volgens Abbas’ Fatah gehaat ‘vanwege hun racisme en hun smerige gedrag’. 

Fatah voegde eraan toe dat tijdens de Holocaust de rijke Joden “het project leidden om de mensheid tot slaaf te maken en haar uit te buiten, terwijl ze handelden in het bloed van hun eigen volk, genietend van hun zwakheid en banden smeden met degenen [nazi’s] die hen verbrandden, om te keren hen tot een productiemiddel en om rijkdom te vergaren.”  

Een klein voorbeeld van de tientallen gevallen gedocumenteerd door PMW waarin de PA/PLO/Fatah of hun leiders de Holocaust hebben verduisterd, verdraaid en ingeroepen om Israël aan te vallen, vindt u hier , hier , hier , hier , hier , hier , hier , hier , hier , hier en hier .

Ondanks de meervoudige gelijkaardige “schandalige opmerkingen” die in het verleden door de PA/PLO/Fatah-organisaties en hun leiders zijn gemaakt, is Duitsland een van de grootste, zo niet de grootste, donoren van hulp aan de PA/PLO.

Volgens de EU Aid Tracker was Duitsland van 2011 tot 2020 het grootste EU-donorland aan de Palestijnen, met een donatie van meer dan 1,3 miljard euro:

Van 2011 tot 2020 was Duitsland het grootste EU-donorland aan de Palestijnen, met een donatie van meer dan 1,3 miljard euro

Volgens de EU groeide de jaarlijkse Duitse hulp aan de Palestijnen via de EU-mechanismen van 83,44 miljoen euro in 2015 tot 197,6 miljoen euro in 2020.

En de Duitse hulp aan de PA/PLO/Fatah en de Palestijnen blijft stromen.

Naast de hulp die Duitsland via het EU-systeem aan de PA/PLO heeft gegeven, heeft Duitsland sinds begin 2021 ook nog tientallen miljoenen euro’s extra gedoneerd.

Vorige maand kondigde PA-minister van Buitenlandse Zaken Riyad Al-Malki een nieuwe overeenkomst aan tussen de Duitse regering en de PLO van in totaal 20 miljoen euro:

Officiële PA TV-nieuwslezer: “Tijdens hun ontmoeting ondertekenden [PA Minister van Buitenlandse Zaken Riyad] Al-Malki en de vertegenwoordiger van Duitsland in Palestina een financiële samenwerkingsovereenkomst van 20 miljoen euro tussen de PLO en de regering van de Republiek Duitsland.”

[Officieel PA TV-nieuws, 24 juli 2022]

In september 2021 heeft Duitsland toegezegd ongeveer 100 miljoen euro aan de PA te doneren:

De Palestijnse [PA] regering en de Duitse regering hebben gisteren [sept. 15, 2021], in wiens kader Duitsland beloofde om de komende twee jaar ongeveer 100 miljoen euro aan de Palestijnse regering te doneren om projecten in de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever, inclusief Jeruzalem, te financieren.

[Officiële PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida, sept. 16, 2021]

In augustus 2021 heeft Duitsland samen met anderen een subsidie ​​van 25 miljoen euro gegeven aan de PA-onderwijssector:

[PA] Minister van Onderwijs Marwan Awratani ondertekende een subsidie ​​van 25 miljoen euro met de Duitse [KfW] Development Bank in Palestina Office Director David Kunze, die wordt gegeven door Duitsland in samenwerking met Ierland, Finland en Noorwegen, om de [ PA] onderwijssector…

[PA] Premier [Muhammad Shtayyeh] zei: ‘Deze overeenkomst zal de bouw en renovatie van scholen, voorschools onderwijs, de levering van apparatuur aan de scholen en het opbouwen van de capaciteiten van het onderwijsteam financieren.’”

[Officiële PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida , aug. 27, 2021]

In april 2021 sloot Duitsland samen met anderen een aantal overeenkomsten met de PA voor een bedrag van $ 52 miljoen:

PA-premier Muhammad Shtayyeh: “Vandaag zijn een aantal overeenkomsten getekend ter waarde van 52 miljoen dollar die – hartelijk dank – zijn geschonken door onze internationale partners: Frankrijk, Duitsland en de Wereldbank.”

[Officieel PA TV-nieuws, 1 april 2021]

Volgens een bericht op de Facebook-pagina van het kabinet van de PA-premier, heeft Duitsland toegezegd om de PA-hulp voor 2021 in totaal ongeveer 56 miljoen euro te geven.

De Duitse hulp aan de Palestijnen heeft een aanzienlijke invloed en als de Duitsers, en in het bijzonder kanselier Scholz, echt walgen van de manier waarop de al-Fatah van de PA/PLO/Abbas de Holocaust verdraait en misbruikt, zouden ze toekomstige Duitse hulp aan de PA moeten koppelen aan de volledige uitroeiing van deze gruwelijke uitingen.  

Bronnen:

 • naar een artikel van Maurice Hirsch “Why is Germany still funding the PA and PLO?” van 23 augustus 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

2 gedachtes over “Waarom financiert Duitsland nog steeds de PA en de PLO?

 1. Duitsland financiert nog altijd de PLO ect…omdat Duitsers afstammelingen van Amalek zijn…van Ezau en Israël.

  Like

 2. Goeie vraag met een simpel antwoord…..zoals de meeste vragen een simpel antwoord hebben.

  Duitsland is het eens met de PA/Hamas politiek en daarom blijft het deze terreur bewegingen steunen….zijnde direct, via EU of via UNWRA.

  Indien je het niet eens bent met een bepaalde mening of politiek, dan trek je je terug maar geef je géén financiele injecties!!!

  Hetzelfde geld voor de obsessie van de Iran ‘deal’.

  Tegen Rusland blijkt dit principe per direct te werken maar in het geval van palestijnen & Iran is dit om de een of andere “”obscure” reden, onmogelijk.

  Vreemd genoeg zijn al deze spelers grote openlijke voorstanders van het vernietigen van Israel…..dat ‘Zionistische Apartheidsregime vol Jodemensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.