WW3 in de steigers: Rusland, China en India houden samen militaire maneuvers

Vorige week was de wereld getuige van de aansluiting van de Chinese Communistische Partij bij het Russische leger in het Verre Oosten van laatstgenoemde. 

Dit gebeurde ondanks de oorlog die in Oekraïne wordt gevoerd door het Westen (NAVO/VS/EU) tegen Rusland met Oekraïne als inzet. Ook India, Wit-Rusland en Mongolië nemen deel aan deze training.

Deze ontwikkeling, in combinatie met de blokkade van Taiwan door het vasteland van China, heeft iedereen over de hele wereld gealarmeerd. Tegelijkertijd neemt Iran hordes in de richting van een echt kernwapen. WW3-angsten zijn vaak overdreven, maar het lijkt erop dat we al in de vroege stadia van de derde wereldoorlog zijn beland.

Toen Hitler in 1939 Polen binnenviel, was er nog meer dan een jaar te gaan voordat Japan Pearl Harbor aanviel. Niemand ten tijde van de Duitse invasie van Polen ontkende dat de wereld een nieuwe Wereldoorlog was binnengegaan.

Hier hebben we Rusland en Wit-Rusland die een bondgenootschap sluiten tegen Oekraïne. Kazachstan lijkt ook aan de kant van Rusland te staan. Servië bereidt zich met de hulp van Rusland voor om achter Kosovo aan te gaan. 

De NAVO breidt zich actief uit naar Zweden en Finland en helpt Oekraïne tegen Rusland. Nu China hoogstwaarschijnlijk een grootschalige invasie van Taiwan voorbereidt, staat WO3 nu voor de deur.

Dus waar is Biden in dit alles? Helaas vervalt hij steeds meer in dementie, terwijl niet alleen de wereld om hem heen in brand staat, maar ook de burgerlijke onrust en de angst voor een burgeroorlog binnen Amerika zelf toeneemt.

Bronnen:

  • naar een artikel van David Mark “Russia and China Join Forces For This Phase of WW3” van augustus 2022 op de site van Israel Unwired

Een gedachte over “WW3 in de steigers: Rusland, China en India houden samen militaire maneuvers

  1. Met leiders als US Biden en EU v.d.Leyen & Borell, de Duitse weifelaar Scholz, de Franse keizer Macron, het lachebekje Rutte en de rest onbekende ‘talenten’…..is dit inderdaad géén onmogelijkheid, hoe griezelig ook.

    Deze dictatoriale wereldmachten bundelen zich voor de wereld hegemonie en het Westen is bezig met een Iran deal, klimaat & stikstof….én de onuitputtelijke ‘wandaden’ van Israel t.o. de zogenaamde palestijnen, terwijl échte vluchtelingen & arme sloebers in kampen kunnen verrekken.

    Als het niet zo levensgevaarlijk & doodeng was, dan was het om te lachen.

    Is het niet!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.