Alléén Joden- en Israëlhaters geloven de leugens nog van PA/PLO-chef Mahmoud Abbas

Tijdens een ontmoeting met de Duitse bondskanselier Olaf Scholz in Berlijn, zei Mahmoud Abbas, toen hem werd gevraagd of hij zich wilde verontschuldigen voor de moord op 11 Israëlische atleten tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München, een bloedbad dat hij financierde, weigerde hij niet alleen zijn excuses aan te bieden, maar beschuldigde hij Israël er zelfs van het plegen van “50 holocaust!”

Nu, voor degenen onder ons die Mahmoud Abbas kennen en zijn geschiedenis kennen, is dit geen verrassing – in feite laat hij gewoon precies zien wat voor soort persoon hij is.

Hij is altijd een Jodenhater geweest. Hij schreef een proefschrift waarin hij Joden beschuldigde van het opblazen van de Holocaust-cijfers voor politiek gewin. Hij beschuldigde de holocaust ook niet van antisemitisme, maar van het ‘sociale gedrag’ van joden. Met andere woorden, hij zegt dat Joden het zelf hebben veroorzaakt.

Maar dit is meer dan slechts één persoon – het gaat over wat hij vertegenwoordigt: de leugens, de verzinsels, de onwaarheden.

Hij heeft, samen met een groot deel van de Arabische en moslimwereld en veel van de zogenaamde fascistische liberalen van het westen, een industrie opgebouwd – een industrie van haat, boosaardigheid en kwaad.

Een industrie gebouwd op sprookjes en leugens en bedrog waarvan het enige doel is om het Joodse volk te delegitimeren – onze geschiedenis, onze natie, onze cultuur.

Alles.

De Palestijnse aartsvaders van de terreur vinden elkaar in Algiers in Algerije, 5 juli 2022. PLO-leider Mahmoud Abbas (links) met naast hem president Abdelmadjid Tebboune van Algerije en helemaal rechts Hamasleider Ismail Haniyeh [beeldbron: © AFP/HLN]

Iedereen met zelfs maar de meest basale schijn van logisch of historisch begrip zou zijn tirades onmiddellijk afdoen als die van een gek. In de Holocaust verloren we een derde van ons volk toen 6 miljoen Joden systematisch werden vermoord door de nazi’s en hun medewerkers in slechts een paar jaar tijd.

Ondertussen nam de zogenaamde Palestijnse bevolking toe van ongeveer iets minder dan een miljoen in de jaren zestig tot ongeveer 5,2 miljoen vandaag. En als je wilt weten waarom ik vanaf de jaren zestig begin, is dat omdat er tot die tijd niet eens een ‘Palestijnse’ natie was – het was een uitvinding van de Sovjet-Unie in 1964 toen ze de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie oprichtten. En ja, dat is drie jaar voordat de zesdaagse oorlog en de fictieve ‘bezetting van Palestijns land’ plaatsvond.

Maar volgens Mahmoud Abbas hebben de Joden “50 Holocausts” gepleegd tegen de Palestijnen! En ik zou eigenlijk niemand eraan moeten herinneren dat de manier waarop genocide werkt, is dat de bevolking afneemt zoals het deed voor de Joden tijdens de Holocaust met 33%, niet zoals het is voor de Palestijnen met meer dan 500%!

De waarheid lijkt zo simpel!

Maar dit gaat niet echt over de waarheid, want als dat zo was, zou het decennia geleden zijn vastgesteld. Het gaat om meer dan dat. Het gaat over de diepgewortelde haat tegen joden die door de geschiedenis heen in vele delen van de samenleving heeft bestaan ​​en over degenen die die haat aanboren.

Nu velen dit lezen denken ze misschien dat ik paranoïde ben, maar hoe kan je anders het ontbreken van enige sanctie verklaren tegen degenen die deze giftige leugens keer op keer uitspuwen.

Het is volkomen onlogisch en weerzinwekkend voor mensen met enig soort van het meest basale begrip van moraliteit, en toch is dat gebrek aan moraliteit precies wat dit drijft.

De Verenigde Naties hebben hele comités gevormd om Israël aan te vallen – terwijl ze de wreedheden van de vele Palestijnse terroristische organisaties negeren. Het antisemitisme van de leden die deze commissies vormen, zoals Miloon Kothari en Navi Pillay, wordt vaak zeer publiekelijk aan de kaak gesteld, maar ze blijven ‘in hoog aanzien’ staan ​​zonder dat enige sanctie of straf hun weg naar hen vindt.

De enige keer dat VN-functionarissen worden gestraft, is wanneer ze een soort evenwicht en acceptatie van de realiteit tonen, zoals Sarah Muscroft die tweette: “willekeurig raketvuur van de Islamitische Jihad die Israëlische vergelding uitlokt, wordt veroordeeld.”

Ze werd uit haar kantoor verwijderd voor die ‘overtreding’.

Maar dit is de wereld waarin we leven, waarin de basisprincipes van moraliteit zo schaamteloos zijn omgedraaid dat omhoog nu omlaag is. Links is nu rechts. En terroristen die moorden plegen zijn onschuldige slachtoffers.

Mahmoud Abbas is misschien maar één persoon, maar hij vertegenwoordigt velen die zijn verwrongen sentiment delen. Het is beschamend dat, ondanks dat we alles weten wat we over hem weten, wereldleiders hem blijven behandelen met een zeker respect en eerbied dat onpeilbaar is voor een fatsoenlijk geweten en rechtvaardigheid.

Vorige maand stond president Joe Biden naast deze onwettige, niet-gekozen antisemiet en dictator, en zei: “Het is goed je weer te zien, mijn vriend…. En ik ben erg trots om vandaag bij u te zijn als president van de Verenigde Staten.”

President Biden mag niet trots zijn. Hij zou zich moeten schamen.

Net zoals elke wereldleider of Israëlische functionaris zou moeten zijn als ze over hem praten als een partner of een man van vrede, want hij is precies het tegenovergestelde van al die dingen.

Te lang hebben te veel mensen hun vertrouwen gesteld in deze slechte man, weigerend te zien wat zo overduidelijk en zo overduidelijk is. En al die organisaties en wereldleiders die hem en zijn zaak blindelings blijven steunen, zijn besmet met dezelfde kwade penseelstreken die hij schildert.

De wereld ziet het misschien niet, maar wij wel. Mahmoud Abbas is geen partner voor vrede, maar een agent van het kwaad.

Presidentieel adviseur van de PA, Mahmoud Al-Habbas, verdedigde de verklaring van de Palestijnse president Mahmoud Abbas, volgens welke Israël “50 holocausts” heeft gepleegd tegen Palestijnen in een toespraak die op 17 augustus 2022 op de Palestijnse TV werd uitgezonden.

Hij zei dat alle leiders van de Israëlische bezetting heeft zich verenigd in de aanval op Abbas, omdat hij zijn volk verdedigt en hij de wereld wil herinneren aan de bloedbaden tegen hen. Al-Habbash voegde eraan toe dat de Israëli’s “willen dat we de geschiedenis vergeten, terwijl ze willen dat de wereld een geschiedenis herinnert die grotendeels vervalst, overdreven, verzonnen is, zonder basis in de realiteit.” Hij zei verder dat het zeggen van deze dingen niet als “antisemitisme” kan worden beschouwd, omdat de Palestijnen de “echte Semieten” zijn, zoals blijkt uit hun namen en steden.

Bronnen:

 • naar een artikel van Justin Amler “The many lies of Mahmoud Abbas” van 17 augustus 2022 op de site van The Times of Israel
 • naar een artikelThe Media’s Divergent Coverage of Abbas’ ’50 Holocausts’” van 19 augustus 2022 op de site van First One Through
 • naar een artikelPA Presidential Advisor Al-Habbash Defends Mahmoud Abass’s “50 Holocausts” Comment: He Was Speaking On Behalf Of Us All; We Are The Real Semites, The History Of The Jews Is Fabricated” van 17 augustus 2022 en een artikelPalestinian Authority President Mahmoud Abbas During Press Conference With German Chancellor: Israel Has Committed 50 Holocausts Against The Palestinian People” van 16 augustus 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Alléén Joden- en Israëlhaters geloven de leugens nog van PA/PLO-chef Mahmoud Abbas

 1. Palestijnse leugens kosten mensenlevens!
  Maar dat mag de pret niet drukken.

  Onze president van palestina werd na zijn 50 Holocaust uitlatingen, zijn Apartheids tirade & beschuldiging aan Israel voor de moord op de Israelische sporters in Munchen……werd door de Duitse Chanselier beloond met $370 miljoen “hulp”…..OK niet per direct maar uitgemeerd over een paar jaar.

  Over de altijd anti Israel VN kunnen we kort zijn.

  a) Het economische & democratische Taiwan is door 6 landen erkend.

  b) Het op de internationale belastingbetaler steunende terreurgebied palestina is door 137 landen erkend.

  Het lijkt mij duidelijk dat de Internationale Gemeenschap nog héél wat herstelwerkzaamheden voor de boeg heeft!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.