Na Abbas’ Holocaust vergelijking stort Olaf Scholz andermaal € 340 miljoen in de bodemloze kassa van ‘Palestina’

Abbas Holocaust-vergelijking in persconferentie: Olaf Scholz zwijgt en stopt de PA stiekem nog 340 miljoen euro in de handen

Terwijl in Duitsland de mensen verarmen, wordt door de Duitse regering ook het laatste geld in de hele wereld verdeeld. Eerst luisterde de Duitse bondskanselier aandachtig naar het schandalige verhaal dat Israël “50 Holocausten” op de Palestijnen gepleegd zou hebben – daarna zegt hij een geldzegen van € 340 miljoen toe.

De afgelopen dagen was er massieve kritiek op de SPD-politicus en Duitse bondskanselier Olaf Scholz (foto). Passief en zonder woorden luisterde hij ernaar hoe Mahmoud Abbas, president van de verzonnen natie “Palestina”, Israël beschuldigde van “50 Holocausten”. In duidelijke taal is dat de beschuldiging 300 miljoen mensen door willekeurige, industriële massavernietiging vermoord te hebben. Het motto van de Duitse regering luidt echter nog steeds “ogen dicht en door”.

Het kan er natuurlijk aan liggen dat de SPD in dezelfde illustere wereldgemeenschap zit als de “Palestijnse” politieke organisatie Fatah. De mohammedaanse staat Palestina werd in het jaar 1988 door de Egyptenaar Yasser Arafat verzonnen. Hij heeft daarvoor op geen enkel tijdstip in de geschiedenis van de mensheid bestaan. Fatah is sinds 1993 officieel geen terreurorganisatie meer. Ze werd opgericht voor de “volledige bevrijding van Palestina” met dodelijk geweld – haar vijanden, de Joden, zouden vernietigd en in zee gedreven moeten worden.

De betaling van € 340 miljoen betreft niet de nabije toekomst. Het geld moet voor de jaren 2021 en 2022 uitbetaald worden. Dit komt op een moment dat miljoenen Duitse burgers de kosten voor levensonderhoud, in het bijzonder energie en brandstof, niet meer kunnen betalen. Duitsland behoort tot de grootste financiers van de “Palestijnen”. Er zijn geen garanties voor dat dit geld niet voor de bouw van terreurtunnels, vuurballonnen of raketten wordt gebruikt, waarmee regelmatig moordaanslagen op Israëlische burgers gepleegd worden.

Bronnen:

 • een artikel op deze blogAbbas in Berlijn: Israël pleegde 50 ‘holocausten’ tegen de Palestijnen” van 17 augustus 2022
 • naar een artikel “PA Leader Mahmoud Abbas Accuses Israel of ‘Holocausts’ Against Palestinians at Joint Press Conference With German Chancellor” van 16 augustus 2022 op de site van The Algemeiner
 • naar een artikel “Abbas: Israel committed ‘holocausts’ against the Palestinians” van 16 augustus 2022 op de site van Israel National News
 • naar een artikel van Willi HuberNach irrem Antisemitismus-Skandal: Scholz verschenkt 340 Steuermillionen an “Palästina”” van 19 augustus 2022 op de site van Report 24 in een vertaling door E.J. Bron op de site van de auteur

2 gedachtes over “Na Abbas’ Holocaust vergelijking stort Olaf Scholz andermaal € 340 miljoen in de bodemloze kassa van ‘Palestina’

 1. De (WEF) pharma maffia vaccinazi Olaf Scholz is een schaamteloze boef!!Deze geïnstitutionaliseerde boef is duidelijk een volgeling van de tegenstander van mensen (de duivel) !!Deze omhooggevallen neonazistische maffia pharma psychopaat heeft geen lessen getrokken uit het verleden!! Een terroristische islamitische Palestijnse staat is een project van en voor gestoorde idioten!!

  Like

 2. De toespraak van Abbas voor lopende camera in Berlijn was natuurlijk géén toeval. Het was een mislukte poging de man met het snorretje te copieren.

  De man is afgestudeerd op het onderwerp Holocaust ontkenning en was de penningmeester van de Palestijnse moord op Israelische Olympische sporters.

  Dat Schulz hem hiervoor per direct compenseert geeft een duidelijke boodschap mee……..”Ga zo voort, wij staan achter U”.

  Dit truukje had hij in géén één enkel ander geval gepresteerd.

  Dan had hij een terrorist géén vredes profeet genoemd, terreur bendes géén humanistische NGO’s en hun boodschappers per direct van het podium verwijderd en zonder compensatie naar huis gestuurd.

  Maar we leven in andere tijden en daarin zijn valse beschuldigingen weer legitiem en is de Jood, in dit geval Israeli of Zionist genaamd, wéér schuldig aan alle onheil.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.