Duitsland rolt de rode loper uit voor de corrupte terreurleider van de PLO, Mahmoud Abbas

Berlijn, 29 augustus 2019. De president van de Bondsrepubliek Duitsland, Frank-Walter Steinmeier, rolt de rode loper uit voor Mahmoud Abbas, de terreurleider van de PLO en Al Fatah

Mahmoud Abbas, president van de Palestijnse Autoriteit, werd als een staatsman in Duitsland ontvangen. Dat alleen al is eigenlijk een schandaal. Daarna zijn met genot gevierde optreden op de persconferentie in de bondskanselarij.

Op de laatste vraag van een journalist wat hij van het bloedbad op het Israëlische Olympische team door zijn Palestijnse landgenoten 50 jaar geleden in München zou vinden, bleef hij het antwoord schuldig.

Veelmeer kaatste hij de bal terug en bracht eenzelfde cijfer in het spel: zogenaamd zouden er 50 Holocausten door Israëli´s op zijn landgenoten hebben plaatsgevonden. En de regeringswoordvoerder sloot de persconferentie af, hoewel de laatste vraag naar de Palestijnse terreur nog niet beantwoord was.

Het bagatelliseren van de Holocaust op de Joden herinnert aan het bezoek van de grootmoefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, aan Adolf Hitler op 27 november 1941. Weliswaar hoefde de islamitische staatsgast Hitler wat betreft Joden-vijandigheid niets bij te brengen, maar hij moedigde hem aan tot zijn plan van de georganiseerde massamoord op de Joden – door de Duitse Führer er op een mensonterende wijze op te wijzen dat nu 25 jaar na de volkerenmoord op de Armeniërs in 1915 niemand het daar meer over zou hebben, aldus de “Mohammed” van de Nieuwe Tijd. Hier nog meer over het verband tussen de islam en fascisme. Waarom zou Abbas nu en jaren geleden Arafat anders sporen? Wie dus vijanden van Israël uitnodigt, krijgt ook Israël-vijandigheid geleverd. Zo zag Cicero het ook, die echter zoals gebruikelijk het vage begrip antisemitisme gebruikte.

Of de PLO-leiding onder Yasser Arafat van de gijzeling in 1972 bij de Olympische Spelen in München op de hoogte was, blijft omstreden. De aanvoerder van de gijzelnemers, Abu Daoud, beweerde in 1991 in zijn memoires “Palestine: De Jérusalem à Munich” dat hij Arafat van tevoren van zijn plan in kennis gesteld had, waarop deze geantwoord zou hebben: “Moge Allah jullie beschermen”.

Bovendien gaf hij aan dat de huidige president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, het geld voor de aanslag ter beschikking gesteld zou hebben. In latere interviews weersprak Daoud deze uitspraken echter, maar bevestigde dat zijn groep door de PLO werd gefinancierd.

Kan het zijn dat een bondskanselier in zijn eigen bondskanselarij door zijn regeringswoordvoerder opzijgeschoven wordt? Gastheer was Scholz, niet zijn adjudant, de regeringswoordvoerder. Van de kant van de journalisten werd een laatste vraag gesteld, maar niet beantwoord.

Desondanks brak Hebestreit de persconferentie af en tilde de ruzie naar het internationale publiek. Je zou dit ermee af kunnen doen dat in ons land niets meer functioneert, waarom zou het dan op het hoogste niveau anders zijn?

Het toppunt werd echter door Scholz geleverd met het daaropvolgende handdruk. Wie deze foto bekijkt, moet geschrokken vaststellen dat de bondskanselier de handdruk na de belediging niet bijvoorbeeld weigerde. Veelmeer stak hij zijn hand naar de gast uit dan omgekeerd.

Weliswaar maakte minister van Economische Zaken, Robert Habeck (Groenen), een buiging naar de heren van Qatar, maar hij wilde tenslotte ook iets van hen, terwijl Abbas iets van ons wil: miljoenen en nog eens miljoenen – € 100 miljoen jaarlijks o.a. voor de pensioenen respectievelijk financiële ondersteuning voor leden van Palestijnse terroristen.

Daarentegen moeten gepensioneerden in Duitsland het, in vergelijking met andere Europese landen, doen met een beneden gemiddeld pensioenniveau, terwijl ze niemand afgeslacht hebben.

“De Duitse ondersteuning voor de Palestijnen verbinden aan duidelijke voorwaarden”, vindt een commentator in het artikel “Het faalmoment van Scholz” van de “Badische Zeitung”. NEE, niet aan voorwaarden verbinden, maar nog meer overmakingen stoppen, is de eis van het ogenblik.

Een ander gebod van het jaar: van alle Palestijnen en andere Arabieren, die bij ons in alle openheid met gelijksoortige parolen als hun leider Abbas optreden en Israëlische vlaggen verbranden, zouden de honderdduizenden euro´s aan uitkeringen geschrapt moeten worden. Of ze zouden in een vliegtuig gezet en met een parachute boven het heerschappij-gebied van Abbas gedropt moeten worden, basta!

Bronnen:

 • naar een artikel van Albrecht Künstle “Künstle’s Sicht: Abbas erhielt wie ein Präsident den „roten Teppich“” van 18 augustus 2022 op de site van Die andere Sicht in een vertaling door E.J. Bron op de site van de auteur

Een gedachte over “Duitsland rolt de rode loper uit voor de corrupte terreurleider van de PLO, Mahmoud Abbas

 1. Duitsland rolt de rode loper uit voor Abbas, de tereur president uit “palestina” ……….en waarom ook niet?

  https://nos.nl/artikel/2441333-nederland-veroordeelt-israelische-invallen-bij-palestijnse-organisaties.

  Jammer voor Nederland, Duitsland & vrienden maar…….

  De Leeuw van Judea draait haar hoofd niet eens om wanneer de EU honden blaffen.

  Gekke Moos speelt het spelletje niet meer mee!

  Bij hen zijn terreur bendes géén Humanistische NGO’s die staan voor “de democratische waarden of een oplossing willen bieden aan een 2 staten oplossing” .

  De énige oplossing die hen voor ogen staat is een één staat oplossing….en dát is letterlijk bedoeld.

  Dus, zolang de NGO pionnen voor de één staat oplossing hun werk kunnen doen, zal duitsland als grootste donor hieraan blijven meewerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.