EU-parlementslid noemt verplichten coronavaccins ‘grootste misdaad tegen de mensheid ooit’

Tijdens een toespraak in het Europees Parlement beschreef het Duitse parlementslid Christine Anderson het dwingen van mensen om COVID-vaccins te nemen als de ‘grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan’.

Tijdens een conferentie in het Europees Parlement eerder deze maand, verklaarde Anderson:

Deze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis. En bovendien zal het bekend komen te staan als de grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan.

In een emotioneel betoog richtte het parlementslid zich tot haar collega parlementsleden en alle gekozen vertegenwoordigers in westerse landen.

‘Wat hebben ze gedaan?’

Refererend aan de wereldwijde vaccinatiecampagne tegen COVID, zei Anderson:

“Wat in godsnaam hebben ze hiermee gedaan? Het is absoluut, het is ongelofelijk. Wat ik nu ga zeggen, zeg ik tegen iedere gekozen volksvertegenwoordiger in alle westerse democratieën. Wat hebben jullie gedaan? Jullie hebben je werk niet gedaan.

“En vertel me niet dat je het niet hebt geweten. Want iedereen kon het weten. En als je genoeg om de mensen had gegeven, als je je werk had gedaan, had je het móeten weten. Bovendien is het je baan. Het is je baan om de mensen te beschermen waar je door gekozen bent. Jouw baan is om hen te vertegenwoordigen. Nogmaals, wat heb je gedaan?

“Er komt zoveel aan het licht, alle bijwerkingen, talloze onderzoeken die nu beschikbaar zijn, over misvormingen bij foetussen… genetische afwijkingen van baby’s die geboren zijn uit vrouwen die gevaccineerd zijn.”

‘Vliegen niet meer veilig’

De conferentie in het Europees Parlement stond in het teken van de risico’s die mensen lopen om te vliegen in het post-vaccin tijdperk.

Volgens Anderson is vliegen misschien niet veilig meer. “Een heleboel piloten die zich niet wilden laten vaccineren zijn ontslagen, en degenen die zich wel hebben laten vaccineren omdat ze gezinnen te eten moesten geven en hypotheken moesten betalen, al die dingen om voor te zorgen, zij zijn nu misschien niet meer in staat om te vliegen. En dat is een probleem. En voor de globalistische elites moet dat een schok zijn.

“Kun je je voorstellen: eerst worden mensen gedwongen zich te laten vaccineren, om er vervolgens achter te komen dat dit misschien wel het domste is wat ze ooit hebben gedaan.”

Globalistische elites

Anderson waarschuwde tijdens haar toespraak dat de ‘pandemie’ gebruikt wordt door ‘gewetenloze globalistische elites’ die bereid zijn alles te doen om hun tirannieke agenda door te drukken – inclusief het publiek dwingen zich te laten vaccineren.

Zij nam ook de tijd om diegenen te prijzen die standvastig zijn gebleven in hun geloof en ‘zich hebben verzet tegen de globalistische elites’:

“In de hele geschiedenis van de mensheid is er nooit een politieke elite geweest die oprecht bezorgd was over het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is? We zullen alles doen wat we kunnen om alles aan het licht te brengen en te zorgen dat de rechten van de mensen beschermd worden.”

Op de website van het Europees Parlement is de conferentie met de volledige bijdrage van Christine Anderson in zijn geheel terug te kijken.

Bronnen:

 • naar een artikelEU-parlementslid noemt verplichten coronavaccins ‘grootste misdaad tegen de mensheid ooit’” en een artikelDuitse ziekenhuisfederatie eist intrekken vaccinatieplicht zorgpersoneel” van 27 juli 2022 en een artikel “Bekentenis Duitse autoriteiten over bijwerkingen legt bom onder vaccinatiebeleid” van 21 juli 2022 op de site van BLCKBX.tv

4 gedachtes over “EU-parlementslid noemt verplichten coronavaccins ‘grootste misdaad tegen de mensheid ooit’

 1. “Ik vind dat ze 100% gelijk heeft”.

  Dat mag……….alleen heeft ze daarom nog geen gelijk.

  “Ik ben op zoek naar de waarheid en raap ze op waar ik ze tegenkom”.

  “De waarheid”…..dat is zo een fenomeen waar we al eeuwen over debateren en waar alle conflicten door zijn ontstaan.

  Like

 2. Ik vind dat ze gewoon 100% gelijk heeft. Haar politieke kleur interesseert me geen barst. Ik ben op zoek naar de waarheid en raap ze op waar ik ze tegenkom.

  Tenslotte hebben of hadden àlle politieke partijen antisemieten en Israëlhaters in hun rangen, van extreemlinks tot extreemrechts en alles wat er tussen zit. Daarom dat ik geen lid meer ben van deze of andere partij.

  Onze fout is geweest en waarom het compleet scheef is gelopen, is om de aanpak van de coronacrisis in handen te leggen van de politici ipv het over te laten aan hen die ervoor opgeleid zijn.

  Ook was het fout om het debat over Covid-19 en vaccinatie compleet te verbieden nog vooraleer het begon. Vandaar dat de controverse èn de coronacrisis – blijven voortduren.

  Ps: ik ben niet gevaccineerd en nooit getest. Het is niet eens verplicht (in België en NL).

  Ps2: mijn schoonbroer ligt al zes weken in het hospitaal na zijn 2de vaccinatie. We hadden het hem afgeraden maar hij kreeg van zijn werkgever geen keuze: vaccineren of ontslag. We vrezen voor zijn leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Christine Anderson, wiens partij de ultra rechtse AFD sowieso obsessief tegen vaccinatie was is écht géén persoon om te quoten.

  “”””De grootste misdaad tegen de mensheid ooit”””…..echt?

  Dit komende van een ultra rechtse Duitse AFD afgevaardigde laat zien dat de Europeese Commissie & parlement de afvalputjes zijn van onbekende/mislukte en/of afgeschreven politici die hun stokpaardjes mogen komen verdedigen tegen een riant salaris.

  De onzin die ze verkondigen en maatregelen die ze nemen op kosten van de EU burger zijn een grof schandaal en zijn een duidelijke oproep voor hervorming en zéker een strengere instroom procedure.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.