Palestijnse PA en Al Fatah leren 7-jarigen met wapens omgaan en hoe Joden te vermoorden

Al Fatah, de politieke factie van Mahmoud Abbas, traint kinderen vanaf 7 jaar om wapens te hanteren en Joden te vermoorden

In samenwerking met de Fatah-beweging van Mahmoud Abbas bieden de veiligheidstroepen van de Palestijnse Autoriteit (PA) Palestijnse kinderen – vanaf zeven jaar – militaire training in kampen aan.

Een video die Fatah op een van zijn Facebook-pagina’s heeft geplaatst, toont en legt uit dat tijdens het ‘legerkamp’ de kinderen “soldatenuniformen dragen, hun voedsel eten en worden getraind in militaire orde en discipline”.

De internetpresentator die het rapport presenteert, legt uit dat bij de slotceremonie van alle kampen “commandanten van de veiligheidstroepen en een lid van het Centraal Comité van Fatah aanwezig zijn”. Hij legt verder uit dat deze kampen voor alle Palestijnse kinderen zijn, ongeacht hun politieke overtuiging, omdat:

Onze strijd met de zonen van honden [dwz de Israëli’s] duurt lang en we hebben een jonge generatie nodig.”

[Facebook-pagina van de Fatah-commissie voor informatie en cultuur, 21 juni 2022]

In de video zien we kinderen wapens demonteren en in elkaar zetten. Een lied op de achtergrond benadrukt het belang van deze training en onthult de ideologie en sfeer van de kampen:

Tekst: “Iedereen heft zijn wapens op en schiet een kogel in de loop …

Wij zijn de nationale veiligheidstroepen, wij zijn de mannen van Al-Asifa

Fatah! Fatah! Fatah! Wij zijn zijn mannen!

Wij zijn de mannen van Al-Asifa, we zijn niet bang voor de dood…”

[Facebook-pagina van de Fatah-commissie voor informatie en cultuur, 21 juni 2022]

Een ander deel van de video illustreert verder de waarden die in deze PA-veiligheidstroepen/Fatah-kampen worden bijgebracht. Door middel van gezangen leren de jonge kinderen de terrorist te bewonderen die de meest dodelijke terreuraanslag tegen Israël leidde: Dalal Mughrabi. 

Samen met andere terroristen vermoordde ze 37 Israëli’s, waaronder 12 kinderen, in wat bekend staat als het bloedbad van de Coastal Road in 1978:

Gids en kinderen: “Dalal [Mughrabi] arriveerde in Palestina (dwz leidde moord op 37, incl. 12 kinderen)

Ze is gelijk aan de hele wereld

O Dalal, ze hebben je getraind

en had je een Kalashnikov [aanvalsgeweer] bij je

Ze leidden je naar de kust

tot een zelfopofferende operatie [dwz terreuraanslag]

Dalal getrainde meisjes

bij het voorbereiden van explosieven

en handgranaten.”

[Facebook-pagina van de Fatah-commissie voor informatie en cultuur, 21 juni 2022]

Het legerkampprogramma van de PA-veiligheidstroepen, zoals gepresenteerd in de video die door Fatah is gepost, weerspiegelt de waarden van de PA die al tientallen jaren door de Palestijnse Media Watch (PMW) aan de kaak worden gesteld – waarden die de promotie en verheerlijking van terreur en de ontkenning van het bestaansrecht van Israël in om het even welk land omvatten. grenzen.

Het trainingskamp voor kinderterreur van de PA moet een ernstige zorg zijn voor iedereen, maar in het bijzonder voor de secretaris-generaal van de VN en de Amerikaanse president Joe Biden. 

UNICEF

Elk jaar publiceert de secretaris-generaal van de Verenigde Naties een “zwarte lijst” van landen en entiteiten die “ernstige schendingen” van de rechten van kinderen begaan in de context van gewapende conflicten. Een van de oorspronkelijke categorieën is de rekrutering en inzet van kindsoldaten. De VN-organisatie die belast is met het toezicht op en de rapportage over deze ernstige schendingen is het Internationale Kindernoodfonds van de Verenigde Naties (UNICEF).

Terwijl PMW UNICEF tientallen voorbeelden heeft gegeven van misbruik, indoctrinatie en rekrutering door de PA van Palestijnse kinderen om op te treden als kinderterroristen, wiens missie het is om te haten , te doden en gedood te worden , laat UNICEF de Palestijnse kinderen voortdurend in de steek. 

UNICEF verkoos om een ​​gepolitiseerde anti-Israël retoriek aan te nemen, en heeft een beleid aangenomen om Israël aan te vallen, terwijl het tegelijkertijd het geïnstitutionaliseerde misbruik van Palestijnse kinderen door de PA en hun rekrutering als kinderterroristen negeert.

Als UNICEF zich meer zou concentreren op zijn werkelijke mandaat om de Palestijnse kinderen te beschermen, in plaats van Israël aan te vallen, en het beleid van de PA voor kindermisbruik zou blootleggen, zouden de levens van tientallen Palestijnse kinderen worden gered.

Ondertussen roept PMW de speciale coördinator van de VN voor het vredesproces in het Midden-Oosten, Tor Wennesland, op om de PA onmiddellijk en ondubbelzinnig te veroordelen voor haar misbruik van de Palestijnse kinderen en aan te bevelen dat de PA wordt toegevoegd aan de lijst van de secretaris-generaal van de VN van kindermisbruikers.

De Taylor Force Act (TFA) van 2018 stelt het grootste deel van de Amerikaanse hulp aan de PA afhankelijk van de afschaffing van het beleid van de PA om terreurbeloningen te betalen aan terroristische gevangenen, vrijgelaten terroristen, gewonde terroristen en de families van dode terroristen. De hulp van de VS die de PA blijft bereiken, onaangetast door TFA, is de hulp die de VS de PA levert aan de veiligheidstroepen van de PA.

Wat dit betekent is dat Amerikaans geld dat aan de PA-veiligheidstroepen is gegeven om zichzelf te verdedigen tegen Hamas, ook direct wordt misbruikt om Palestijnse kinderterroristen op te leiden en te indoctrineren om Israëli’s aan te vallen.

Aangezien PMW er zeker van is dat de regering-Biden fundamenteel en onvoorwaardelijk gekant is tegen de PA die kinderen opvoedt tot terroristen, met of zonder Amerikaans geld, roept PMW de Amerikaanse ambassadeur in Israël Tom Nides op om de vele honderden voorbeelden van het opvoeden van kinderen door de PA te onderzoeken om te haten, te doden en het martelaarschap te zoeken, en breng dit onder de aandacht van president Biden vóór zijn ontmoetingen met de PA deze week.

Als de VS geeft om het welzijn van Palestijnse kinderen, dan moet president Biden deze rekrutering van Palestijnse kinderen tot terreur veroordelen, en een toekomstige opwarming van de betrekkingen tussen de VS en de PA afhankelijk stellen van de stopzetting van het misbruik door de PA van haar eigen kinderen.

Bronnen:

  • naar een artikel van Itamar Marcus, Nan Jacques Zilberdik en Maurice Hirsh “PA Security Forces give “military training” to 7-year-old kids to fight Israel – “the sons of dogs”” van 11 juli 2022 en een artikelPA security forces gives “military training” to kids age 7 – to fight “the sons of dogs”” van 21 juni 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.