Israëlische soldaten schakelen niet zo ‘onschuldige Palestijnse burger’ uit in Jenin

Mohammad Marei werd in Jenin, Samaria, gedood tijdens een vuurgevecht met Israëlische soldaten

Israëlische soldaten hebben op woensdagochtend 29 juni 2022 een Palestijnse terrorist gedood tijdens een vuurgevecht in Jenin, Samaria. De 25-jarige Mohammad Marei kreeg een kogel in de borst en stierf ter plekke.

Zoals gewoonlijk spreken de Palestijnse media – en in hun zog de westerse media – over een “onschuldige burger die werd gedood door de Zionistische bezetters”. En zoals gewoonlijk het geval is, ging het ook hier weer om een terrorist die de doodswens had om als ‘martelaar’ afscheid te nemen van zijn miserabele leven op aard’.

Mohammad Marei was namelijk een strijder van de Al Quds Brigades, de killerelite van de terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) op Hamas na de belangrijkste terreurorganisatie in de Gazastrook en in Judea & Samaria, in het bijzonder in Jenin waar de PIJ een hotspot handhaaft.

Zijn vader was behoorlijk trots over de dood van zijn zoon en vertelde: “Hij wilde altijd de marteldood sterven (‘Shahada’). Hij zei altijd ‘ik wil een martelaar worden’. En ik zei tegen hem: ‘Inshallah mijn zoon. (Ga) de marteldood sterven’.

Tijdens zijn begrafenis werd zijn lichaam in de gekende zwarte vlag met gele opdruk van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) gewikkeld en zijn favoriete automatische geweer Kalashnikov AK47 op zijn lijk gelegd.

Dan toch niet zo ‘onschuldig’?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.