Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is een ‘wereldoorlog’ die erop gericht is Rusland te vernietigen

Jan Modaal betaalt zoals altijd het gelag. De winter 2022-2023 wordt er een om nooit te vergeten…

De Venezolaanse president Nicolás Maduro zei in een interview op 20 juni 2022 op Mayadeen TV (Libanon) dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne een ‘wereldoorlog’ is die erop gericht is Rusland te vernietigen.

Nicolas Maduro:

“Wat mij het meest zorgen baart, is de escalatie van het militaire en politieke conflict in Oekraïne. We weten niet waar dit ons zal brengen. De oorlog in Oekraïne is geen lokale militaire oorlog. Het is een wereldwijde oorlog, een economische oorlog, met politieke en diplomatieke gevolgen.

“Inderdaad, het is een wereldoorlog. Het is een oorlog tegen Rusland. Het doel is om Rusland te vernietigen. Merk op wat de eerste effecten van al deze sancties zijn. Er zijn meer dan 1.000 sancties tegen Rusland. Hun effecten keerden zich tegen degenen die ze oplegden.

“Al deze sancties keerden zich tegen Europa, de VS en de hele wereld. De prijs van voedsel, kunstmest en olie is gestegen en de economische crisis is verergerd. Niemand in de Europese en Amerikaanse elites merkt dit echter op. Het enige waar ze om geven is hun verlangen om wraak te nemen op Rusland. Dit is wat mij het meest zorgen baart.”

Bronnen:

  • naar een artikelVenezuelan President Nicolás Maduro: Ukraine War Is A World War To Destroy Russia; Western Elites Don’t Care That Sanctions On Russia Crippled Their Own Economies” van 20 juni 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.