Iran’s negationisme: De Holocaust was een leugen die moest leiden tot de oprichting van Israël

Mehdi Taeb, de voorzitter van de Iraanse Ammar Strategic Advisory Base die de Iraanse Opperste Leider Ali Khamenei adviseert, zei in een praatprogramma van 28 april 2022 op Channel 3 (Iran) dat de Holocaust een leugen was die moest leiden tot de oprichting van Israël. 

Antisemitisme en Israëlhaat lopen ook hier weer naadloos in elkaar over alsof het de twee zijden zijn van dezelfde munt. Het gaat tenslotte niet om Israël, dat is slechts het excuus. Jodenhaat, racisme en religieuze onverdraagzaamheid is wat Iran drijft.

Mehdi Taeb: 

“De Holocaust is een leugen. Het is gemaakt en gekoesterd om een ​​bepaald doel te bereiken, en destijds bereikten ze dat doel. Wat was het doel? Dat op een bepaalde datum Palestina in Israël zou veranderen. Ze zijn hierin geslaagd met behulp van deze leugen. Hoe komt het dat ze niemand [de Holocaust] laten aanraken? Want als iemand het aanraakt, zal het breken. Met andere woorden, zodra de oorzaak van [hun fundament] breekt, zal hun voortbestaan ​​worden verstoord.

“Het zionisme en het bezettingsregime zijn Satans beste studenten. Dit is waarom ze het vermogen beheersen om angst en bezorgdheid te creëren – [ze zeggen:] ‘als je niet bij ons bent, zul je worden vernietigd.’ Iedereen is het erover eens dat de wortels van veel dingen – zoals olie en goud – in handen zijn van de zionistische beweging en de joden.

Het zionistische regime is een kankergezwel en heeft zijn wortels in Amerika, Europa en Azië. Het moet worden geopereerd. Als u de procedure bij deze operatie niet volgt, zullen zowel de chirurg als de patiënt gewond raken. We praten over het prestige van het hele Westen. Het Westen heeft een fout gemaakt… Ik bedoel, de zionisten hebben een fout gemaakt, en ik zal dit bespreken. Ze hebben hun belangrijkste slagader blootgelegd. De belangrijkste slagader van het zionisme in de wereld is in Jeruzalem. Als je de hoofdslagader raakt, stort alles in.”

Bronnen:

  • naar een artikelSenior Iranian Official Mehdi Taeb: The Holocaust Was A Lie Meant To Lead To The Creation Of Israel” van 28 april 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.