VN-Raad voor Mensenrechten zakt naar een zielig nieuw dieptepunt

VN-mensenrechtenraad wordt geïnstrueerd door de PLO geleid door Abu Mazen, nom de guerre van Mahmoud Abbas, die jarenlang de rechterhand was van aarsterroristenleider Yasser Arafat

Rusland is Oekraïne binnengevallen en pleegt daar oorlogsmisdaden. China sloot steden met tientallen miljoenen mensen op slot, bedreigt Honk Kong en onderdrukt de Oeigoeren. 

In Ethiopië zijn nog honderdduizenden omgekomen in een oorlog waar niemand om geeft. In Venezuela werden massale protesten met geweld neergeslagen; en natuurlijk blijft het regime in Noord-Korea zijn burgers misbruiken en zijn buren bedreigen.

Wat deze “kleine” kwesties betreft, behandelt het internationale orgaan dat bekend staat als de “Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties” deze helemaal niet of slechts gedeeltelijk. Als het daarentegen om Israël gaat, heeft de UNHRC alle tijd en middelen van de wereld.

Er is een permanente clausule die alleen voor ons geldt; “speciale onderzoekers” die toevallig altijd vijandig tegenover Israël zijn geweest; en professionele, onpartijdige rapporten die op de een of andere manier aantonen dat Israël verantwoordelijk is voor elke gruweldaad over de hele wereld. Als het niet zo triest was, zou het grappig zijn.

Prof. Anne Bayefsky zei over deze bijzondere onderzoekscommissie:

“Deze VN-oefening in historisch revisionisme probeert een verhaal te bedenken over machteloze Arabische slachtoffers en criminele Joodse daders, door om te keren wie de rechten van wie heeft geschonden en om het morele imperatief van de moderne Joodse staat onderuit te halen.”

Voor de Verenigde Naties slaat per definitie de balans steevast door naar de kant van Israël

Ieder kind weet dat de VN fel tegen Israël is en dat de Algemene Vergadering zou besluiten dat de zon opkomt in het westen als een dergelijke resolutie ons maar schade zou berokkenen. De ‘Mensenrechtenraad’ is ondertussen al schaamteloos antisemitisch. Wanneer het wordt geleid door verlichte landen zoals Libië, Pakistan en Qatar, is het geen verrassing dat het kruisigen van Israël gemakkelijk gaat.

In Jeruzalem wachtten Israëlische functionarissen maanden in spanning op het eenzijdige rapport over Operatie Guardian of the Walls. Volgens de beoordeling van het ministerie van Buitenlandse Zaken maakt het rapport deel uit van een poging van radicaal-linkse organisaties om Israël als apartheidsstaat aan de kaak te stellen. 

Ze zijn van plan dit gif over de hele wereld te verspreiden. En, hoe gek het ook klinkt, ze hopen dat een dergelijke verklaring door een VN-orgaan Israël uiteindelijk zal dwingen zich terug te trekken tot 1948.

VN-recht: “Met de hamer steeds op dezelfde nagel slaan tot hij blijft zitten”

Het tweede doel van het rapport is om de juridische strop tegen Israëli’s aan te halen. Achttien advocaten die voor de HRC in Genève werken, zullen een soort juridisch hoofdkwartier runnen dat halfjaarlijkse rapporten zal publiceren tegen Israëli’s, soldaten en burgers, officieren en gekozen functionarissen. De VN heeft dit team een ​​jaarlijks budget van 4 miljoen dollar toegewezen. Deze rapporten zullen worden verzonden naar het Internationaal Strafhof in Den Haag en andere rechtbanken over de hele wereld.

De leden van Adalah en B’Tselem vergissen zich echter als ze denken dat dit het land waarin ze opereren zal verslaan. Onze vertegenwoordigers over de hele wereld zijn goed thuis in en ervaren in het bestrijden van deze oorlog.

Het diplomatieke apparaat van Israël plant een jarenlange strijd met de UNHRC, die een doorlopend, onbeperkt mandaat heeft om Israël te onderzoeken. Geen enkel ander land in de wereld krijgt maar een fractie van die disproportionele aandacht.

Bronnen:

 • naar een artikel van Ariel Kahana “UN rights council sinks to a pathetic new low” van 8 juni 2022 op de site van Israel Hayom

3 gedachtes over “VN-Raad voor Mensenrechten zakt naar een zielig nieuw dieptepunt

 1. Mensenrechten bestaan alleen maar op papier!!!

  Alle wereldburgers leden de afgelopen onder de twee jaar lange draconische vrijheidsbeperkende, quarantaine, avondklok, mondmaskers, QR-Code, maatregelen die regeringen alle burgers oplegden tijdens de Corona hysterie.

  Artsen werd verboden op straffe van 150.000 Euro boete om hun patiënten te behandelen met effectieve medicijnen tegen Corona.

  Drang en Dwang werd toegepast om burgers vooral hun medicijn Covid-19 Vaccin te nemen. Alle media en zelfs kerken deden/doen braaf mee om de vele leugens van politici en medici na te praten en dagelijks Ad Nauseam = tot misselijkheid aan de man te brengen.

  Ik werd ook misselijk toen ik op TV Donald Trump VS de N-Koreaanse dictator KIM-UN die daar als een god vereerd dient te worden de hand zag schudden en hem een Good Guy, een vriend noemde, terwijl tienduizenden Koreanen in werkkampen gemarteld worden en daarnaast onder zware omstandigheden moeten zwoegen en dagelijks creperen van de honger.

  Het is weer wachten op De Mensenrechten verwoord in de Tien Geboden
  Exodus 20 die zijn niet te overtreffen. Zou goed zijn wanneer de VN en EU die weer als Waarheid gaan proclameren/bekend maken.

  Dan is er nog Hoop voor deze hopeloos verdorven wereld volgens 2 Petrus 2 en 3.

  Like

 2. UNHRC // Raad voor de “Mensenrechten”.

  What’s in a name?

  Deze raad met een mooie naam is een verrotte corrupte organisattie die vooral voor de (financiele) rechten van zichzelf zorgt want van de échte mensenrechten hebben ze een zootje gemaakt.

  Controleer de feiten!

  Meer dan 100 miljoen vluchtelingen, meer dan 70 miljoen mensen die in armoede leven, oorlog & conflict waar je kijkt.

  En de UNHRC?

  Die is bezig met “””onderzoeken””” waarvan hun bevindingen en de uitslag al van te voren vaststaat………Israel is schuldig.

  Zolang dit soort organisaties, UN/HRC/HRW/AMNESTY etc. etc. en hun helpers in de media & politiek, blijven de rechten van mensen een bijzaak!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.