De leugens van Mahmoud Abbas zijn tekenen van diepe wanhoop onder Palestijnen

Fragment van boekomslag van de Arabische versie van het antisemitische schotschrift ‘De Protocollen van de Wijzen van Zion’ uit 1980

Mahmoud Abbas, de “Pinokkio” van de Palestijnse Arabieren, heeft alweer een andere idiote uitspraak gedaan met name dat de Palestijnen er waren nog vóór Abraham op het toneel verscheen. Natuurlijk, is dit niet nieuw voor hem, aangezien hij eerder beweerde dat Jezus een Palestijnse profeet was.

Evenals het beschuldigen van Israël voor het executeren van een 13-jarige Palestijnse terrorist, totdat de jongen even later goed en wel levend werd teruggevonden, genietend van zijn maaltijden in een Israëlisch ziekenhuis.

Mahmoud al-Pinokkio van de PA

En natuurlijk is er het TV-station van de Palestijnse Autoriteit, waarvan hij de baas is, dat onder meer beweerde dat Israël de bronnen vergiftigde in Gaza en niet te vergeten dat Israëliërs met opzet Palestijnen vermoorden om daarna hun organen te stelen.

Het punt is dat al deze leugens, die blindelings geloofd en verspreid worden door de cohortes van de BDS-beweging,  Jewish Voice for Peace en andere antisemitische organisaties, tekenen zijn van diepe wanhoop.

Het zijn tekenen van wanhoop dat sites zoals Israellycool en anderen [bv. brabosh.com], waarin echte feiten worden aangehaald met echte nieuwskranten en echte mensen, feiten die de Palestijnse Autoriteit of om het even welke redelijk en logisch denkende persoon niet simpelweg kan afdoen als “Zionistische propaganda”.  En omdat ze die niet kunnen weerleggen doen ze wat zij het beste kunnen: de feiten negeren en in plaats van verhalen verzinnen om de aandacht af te leiden.

Maar ondanks dat er een duidelijke trend bestaat van groeiend antisemitisme in de wereld is er ook nog een andere groeiende trend. En dat is dat mensen zich meer bewust worden van de geschiedenis.

Ja, er zijn Joden die ver zijn afgedwaald van de betekenis van hun Joodse identiteit, maar er zijn er nog veel meer die hun Joods zijn ontdekken en ook herontdekken. Ze beginnen te begrijpen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat het betekent Joods te zijn met een eigen Joodse staat.

Joden hebben een sterke, rijke, gedocumenteerde en gedefinieerde identiteit, geschiedenis en erfgoed. Wij wonen in Israël omwille van al deze factoren. De Palestijnen, die een product zijn van een anti-Israël beweging, in plaats van een pro-palestijns te zijn, hebben dat allemaal niet.

Ze beschikken niet over een lange geschiedenis, of een bepaalde identiteit, of een gedocumenteerd erfgoed. En als je geen van al deze elementen hebt die je als volk te definiëren, ben je gewoon vertrokken met een leeg museum met lege schappen en niets om te laten zien.

Plaatje hieronder:

“Bij de opening van het Palestijns Museum in Ramallah op 18 mei 2016 werd een “Palestijns bed-zonder-matras getoond van ca. 5000 jaar v. Chr.” Een onweerlegbaar bewijs  dat de cultuur van het Palestijnse volk veel ouder is dan de Joodse,” zei al-Pinokkio.

Bronnen:

  • naar een artikel van Justin Amler “The Signs Of Palestinian Desperation” van 7 juni 2016 op de site van Israellycool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.