Apenpokken? Serieus? Angst als brandstof voor de tirannie – Docu ‘Planet Lockdown’

Apenpokken (monkeypox): “Eindelijk! Ik hoop dat het ergste voorbij is en we kunnen terugkeren naar het normaal”

Tel Aviv, 20 mei 2022. Het eerste geval van apenpokken werd vrijdag in Israël ontdekt, te midden toenemende bezorgdheid ANGST dat de ziekte zich zou kunnen verspreiden over de hele wereld. Een Israëlische man van in de dertig die was teruggekeerd van een reis naar West-Europa, arriveerde op de eerste hulp van het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv, met symptomen waarvan vermoed werd dat ze van apenpokken waren.

De docu ‘Planet Lockdown’ laat haarfijn zien hoe machthebbers de bevolking om hun vingers wonden: bang gemaakt voor een onzichtbare vijand stonden mensen gewillig hun grondrechten af, in de ijdele hoop daarmee hun vrijheid terug te krijgen.

Aan het woord komen dappere dwarsdenkers van over de hele wereld, waaronder epidemiologen, wetenschappers, artsen, advocaten, demonstranten, een staatsman en een prins. Zij hadden de moed om tegen alle verwachtingen in de waarheid te spreken en ons te inspireren hetzelfde te doen.

Angst

‘De Schreeuw’ van Edvard Munch (1893)

De documentaire film ‘Planet Lockdown’ toont hoe geraffineerd men de bevolking angstig heeft gemaakt.

Door het massale gebruik van de onbetrouwbare PCR-test – ‘Testen, testen en testen!’ – op gezonde mensen steeg het aantal ‘gevallen’ vanzelf de pan uit. Iedereen die stierf en ergens in de 28 dagen ervoor positief testte, werd geteld als ‘coronadode’.

En deze cijfers werden voortdurend aan de bevolking opgedrongen. Door ‘asymptomatische besmettingen’ werd ieder ander mens plotseling een potentieel gevaar; ideaal als je mensen van elkaar wilt isoleren.

Wie de taal beheerst …

Ondertussen werden relevante definities stilletjes aangepast. Voor het uitroepen van een pandemie hoeven er geen grote aantallen mensen meer te overlijden. Groepsimmuniteit is tegenwoordig alleen nog mogelijk door vaccinatie; natuurlijke immuniteit doet er niet meer toe.

Waar men vroeger pas van een ‘case’ sprak als er iemand ziek was, telt nu iedereen die positief test – ook als ze geen symptomen hebben – als ‘case’. En afwijkende meningen uiten, werd steeds moeilijker.

Mensen werden niet alleen banggemaakt voor een onzichtbare vijand, maar ook mentaal murw gemaakt door tegenstrijdige en verwarrende berichtgeving. Eerst waren mondkapjes gevaarlijk, toen noodzakelijk. Lopend naar het toilet moet hij op, maar zittend aan tafel mag hij af.

Winkels open, winkels dicht, winkels open, winkels dicht … In een staat van angst en verwarring grijpen mensen alles aan dat – ogenschijnlijk – orde en regelmaat terugbrengt in hun leven. In dit geval even een ‘prikje’ halen, waarna alles weer goed zou komen. Over dat ‘prikje’ hebben de geïnterviewden ook het nodige te zeggen.

Spirituele strijd

Niet iedereen viel voor de leugens en het aantal mensen bij wie de ogen opengaan, is gelukkig groeiende. De film moedigt aan om sterk te blijven, bewust te zijn van de waanzin, de verandering te zijn en voor te leven. Uiteindelijk zal de waarheid overwinnen, want het toekomstbeeld dat de globalisten voor ogen hebben, is simpelweg in strijd met de natuur.

De docu is Nederlands ondertiteld.

Bronnen:

 • naar een artikelDocu ‘Planet Lockdown’: Angst als brandstof voor de tirannie” van 14 mei 2022 op de site van BLCKBX.tv
 • naar een artikelFirst case of monkeypox discovered in Israel” van 20 mei 2022 op de site van Israel National News
 • naar een artikel van dr. Paul Alexander “The Inhumanity of Compulsory Virus Control” van 11 mei 2022 op de site van The Brownstone Institute in een vertaling door BLCKBX.tv verschenen op de site van BLCKBX.tv

5 gedachtes over “Apenpokken? Serieus? Angst als brandstof voor de tirannie – Docu ‘Planet Lockdown’

 1. @Léon van Duren. De wereld van vandaag begint steeds meer op Jurassic Park te lijken: met domme naive grazers ..WIJ! En Dino carnivoren. Dat zijn de gevaarlijke en satanische bende van de globalisten, en de minder gevaarlijke loopjongens in de EU, VN en natuurlijk de WHO met de bloeddorstige Afrikaanse terrorist aan de top. Hij heeft een Dr. titel voor zijn naam …in wat? Is deze titel niet een beetje zo nep als de Israeliche paratoepen vleugels op het uniform van Idi Amin Dada? Straks zal onze wereld er zo uitzien: https://www.youtube.com/watch?v=5FFOhD7CPO8

  Like

 2. De vraag is HOELANG zouden de globalistische DEBIELEN ons in de greep houden? Hun goedkope bangmakerij actie met zo’n APENTYFUS, is beneden het niveau van ieder normaal mens. Dat past perfect bij laagbegaafden. Maar dat is kennelijk wat zij in ons zien.
  Zij gaan door met oorlogspelletjes tegen ons, maar ondertussen zijn ze blind voor het echte gevaar, die ook hun nek kan omdraaien.

  Ik breng hier een vertaald stuk geschreven door de Deense schrijver en journalist Lars Hedegaard; oprichter van International Free Press Society (2004).
  “Een goede manier te beginnen is de oude vraag: Cui bono – wie heeft er baat bij? Wie wint de proxy-oorlog in Oekraïne? Het zullen noch de Verenigde Staten, noch Rusland zijn – en dat maakt niet uit wie het eerst kapot gaat. Discreet achter de schermen zit de Chinese Communistische Partij en verwelkomt het feit dat twee rivalen op het grote politieke toneel zichzelf uitputten in een economisch verwoestende bloedorgie. Wat de Russisch-westerse betrekkingen misschien nog generaties lang zal vergiftigen. China is ook de grote winnaar in de interne culturele strijd van het Westen. Terwijl de mannen in Peking slaven in concentratiekampen houden, kijken ze met belangstelling naar de zelfmoord van het Westen – gepreoccupeerd, zoals wij zijn, met “blanke suprematie” en mannen die 30 jaar geleden een vrouw onwelkom benaderden. Communisten staan niet bekend om hun humor, maar ze slaan zeker op hun dijen van het lachen als ze horen over de nieuwe hysterie over transgenders en hun eis om niet vervolgd te worden zoals hij of zij. In China hebben ze een meer contante benadering en vermoorden ze mensen om hun organen te verkopen. In China krijgen moslims geen been omhoog – tenzij het in een heropvoedingskamp is. In het Westen vallen we over onze eigen benen om excuses te bedenken voor de toetreding tot de islam, en de tegenstanders van Allah moeten goed voor zichzelf zorgen voordat ze de straat op gaan. In Peking denken ze op de lange termijn en hebben ze lang geleden ontdekt dat het Westen rijp is om overgenomen te worden door een meer levendige cultuur.

  Like

 3. Over keiharde feiten gesproken!!De WHO is een van particulieren en overheden georganiseerde zeer criminele pharma maffia vaccinazi organisatie!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-doden-vaccin-doden-honger-doden-wat-de-
  aantallen-ons-vertellen/

  Gelukkig zijn er ook nog mensen die in tegen stelling tot het merendeel van het pharma maffia vaccinazi establishment wel een rechte rug hebben!!Zie hier het integere verhaal van Astrid Stuckelberger oud medewerkster van de semi-criminele WHO!!
  https://stichtingvaccinvrij.nl/politiek-beleid/internationale-politiek/wereldgezondheidsorganisatie/

  Ook België wordt door geïnstitutionaliseerde pharma maffia virologen met voorbedachten rade misleid!!Zeer kwalijke lieden die zich voor deze pharma maffia vaccinazi praktijken laten misbruiken,door hun dagelijkse hypocriete misleidende propagandistische communicatie te moeten aanhoren!!

  Geliked door 1 persoon

 4. De wereld wordt door satanische transhumanistische pharma maffia psychopaten met voorbedachten rade in een chaos gebracht om de gehele mensheid met valse argumenten te kunnen chanteren!! Dezelfde geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi psychopaten proberen na het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan nu waarschijnlijk op een andere zeer misdadige wijze de wereldbevolking te misleiden en te manipuleren!!
  De wereld heeft momenteel met zeer ernstige geïnstitutionaliseerde criminele wereldleiders te doen ,gesteund door het vrijwel het gehele corrupte medische establishment!!Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde psychopaten nog berechten en tegenhouden!!Het zij werkelijk demoraliserende machtsmisbruikende pharma maffia psychopaten zonder enige scrupules ,die zelfs de rechtsstaat misbruiken om te hun criminele doel te komen!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.