PA-leider: ‘Israëlische gevangenissen zijn identieke kopieën van Auschwitz’

Luxeleventje voor Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen [beeldbron]

Toen Israëlische soldaten probeerden de orde te herstellen op de Tempelberg tijdens de gewelddadige Palestijnse rellen tijdens de ramadan, presenteerde Fayez Abbas, de officiële Palestijnse Autoriteit (PA) TV, het als een uitdrukking van de Israëlische nazi-achtige ideologie.

De vermeende expert op het gebied van Israël bleef zeggen dat “Israëlische leiders gewaardeerde studenten zijn van Goebbels, de minister van propaganda in de periode van nazi-Duitsland:”

Officiële PA TV “Israëlische zaken expert” Fayez Abbas: “Wat er nu gebeurt op het Al-Aqsa Moskee plein en wat er morgen of over twee dagen zal gebeuren op het Kerk van het Heilig Graf plein is het grootste bewijs dat Israël de religieuze oorlog heeft verklaard tegelijkertijd tegen de islam en het christendom. … Een godsdienstoorlog en Israëlische apartheid.

Dit beleid dat de Jood de ‘Arische’ is, zoals gebeurde in Duitsland – het is hetzelfde beleid, dezelfde ideologische gedachte. Ik denk dat de meeste Israëlische leiders gewaardeerde studenten zijn van Goebbels, de minister van propaganda in de periode van nazi-Duitsland.”

[Officiële PA TV, “Palestina Deze Morgen”, 21 april 2022]

Jibril Rajoub, is zoals bekend dol op vergelijkingen van Israëli’s met de nazi’s. Hij beweerde onlangs dat de Israëlische gevangenissen “een identieke kopie van Auschwitz en de vernietigingskampen” zijn:

Secretaris Jibril Rajoub van het Centraal Comité van Fatah: “We hopen dat [de dood van Subhiya Younes] een boodschap zal zijn die het geweten van de wereld zal doen ontwaken, zodat het zal uitkomen tegen de nieuwe nazi’s , die officieel terreurdaden plegen en wiens gevangenissen een identieke kopie zijn van Auschwitz en de vernietigingskampen.”

[Officiële PA TV, 5 mei 2022]

Helaas is deze retoriek niet nieuw. Palestijnse Media Watch heeft het antisemitisme van de PA uitgebreid gedocumenteerd en de PA’s vergelijkingen van Israëli’s met nazi’s.

Bronnen:

  • naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “Israeli prisons are “an identical copy of Auschwitz and the death camps”- Jibril Rajoub, senior PA leader” van 17 mei 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “PA-leider: ‘Israëlische gevangenissen zijn identieke kopieën van Auschwitz’

  1. Een intelligente man die Fayez Abbas.

    Toevallig familie van Mahmoud, de terreur president, die een heel boek over dit onderwerk heeft geschreven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.