PLO-krant: Joden hebben de Holocaust verzonnen, Hitler was Joods, Joden zijn moorddadig

Was de Al Jazeera-reporter een ongelukkig slachtoffer of een nobele martelaar? Ironisch genoeg heeft ze mogelijk meer schade aan Israël aangericht door te worden neergeschoten door een Palestijnse schutter dan ooit als een ‘Palestijnse journalist’

Dr. Jamal Abu Nahl, een vaste columnist voor het Palestijnse persbureau Al Hayat Press – in lijn met de PLO – publiceerde woensdag een lasterlijk artikel tegen de Joden.

Enkele fragmenten:

Dr. Jamal Abu Nahl

“Een grote schok trof de wereld na de moord op de Palestijnse journalist Shireen Abu Akleh, door de kogels van de nazi-zionistische bezettingslegerbende, vooral omdat deze misdaad is toegevoegd aan de zwarte lijst van de misdaden van de bezetting, die vol staat met gruwelijke misdaden en moordpartijen. Maar het is niet de eerste misdaad van deze moorddadige, criminele bezetting, want hun zwarte en bloedige geschiedenis is gevuld met een zee van bloed, bloedbaden en moorden die nog steeds dagelijks en continu doorgaan.

De Holocaust van de Joden is een zionistische verzinsel dat overdreven werd in de media om te sympathiseren met de wereld in die tijd, om hen te helpen de zionistische entiteit te vestigen op de Palestijnse nationale bodem en op de ruïnes van het Palestijnse volk, om een vergiftigde dolk te planten in het hart van de Arabische wereld en een waakhond voor de belangen van het Westen in de buurt van de landen van de Arabische Ring! Ja, de Holocaust was een verzonnen verhaal door een Jood te doden door toedoen van een andere Jood om de verkrachting en bezetting van Palestina te vergemakkelijken! 

De Joden zijn historisch beroemd om hun verraad en bloedvergieten! Dat is de reden waarom de Joodse Hitler zijn mede-Joden vermoordde – en hiervoor werden de Joden gek van de verklaring van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov, en beschouwden ze hem als een grote misdadiger, een joods religieus en historisch taboe door te zeggen: “Adolf Hitler heeft Joods bloed”.

“En de toespeling van de hoge Russische politieke minister op de betrokkenheid van de Joodse Hitler bij de misdaad tegen de Joden wordt beschouwd als een klap voor het joods-zionistische verhaal gebaseerd op de tragedie van de “Holocaust”, om een ​​rechtvaardiging te zijn voor uw wereldwijde sympathie om bij te dragen tot de oprichting van de zionistische bezettingseenheid! 

“Om de zionisten tevreden te stellen, hebben westerse regeringen de opname van de geschiedenis van de “valse Holocaust” opgelegd in hun onderwijsprogramma’s! Evenzo heeft het wetten uitgevaardigd die degenen die eraan twijfelen, beschuldigen en criminaliseren, en zelfs degenen straffen die een poging doen om “de geschiedenis te herzien” en dit te verifiëren of het bestaan ​​van de “Holocaust” te ontkennen en met zware afschrikwekkende straffen worden geconfronteerd, tot doodslag, moord en executie!”

Dit is niet een heel ongebruikelijk artikel. Zoals altijd is het probleem niet één artikel geschreven door één hatelijk mannetje (die een groot aantal referenties opsomt). Het is dat geen enkele Palestijn ooit opstaat en zich distantieert van deze haat. Grappig genoeg omschrijft Al Hayat Press zichzelf als volgt:

“We monopoliseren de waarheid niet, en we geloven dat elke kwestie twee kanten heeft, dus we zullen onze pagina’s voor alle richtingen openen zonder discriminatie, en we zullen de andere mening respecteren, zelfs als deze verschilt met de onze, zolang het binnen de kader van toewijding aan de etiquette van dialoog en verschil, weg van beledigingen, laster en smaad, een methode die in tegenspraak is met onze waarden, normen en moraal, voordat dit in tegenspraak is met wettelijke normen, en we onderzoeken altijd de nauwkeurigheid bij het overbrengen van nieuws, en ons motto is niet belangrijk om met het belangrijkste nieuws te haasten om het juiste nieuws te brengen.”

Daar gaan we weer…

Bronnen:

  • naar een artikelPLO newspaper: Jews fabricated the Holocaust, Hitler was Jewish, Jews are murderous” van 12 mei 2022 op de site van Elder of Ziyon
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

2 gedachtes over “PLO-krant: Joden hebben de Holocaust verzonnen, Hitler was Joods, Joden zijn moorddadig

  1. Met déze mensen moet Israel volgens de Westerse “vrienden” een 2-staten “oplossing” aangaan voor een betere toekomst in vrede & veiligheid…………LOL!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.