Serie: ‘Vervaele Verveelt Nooit’ (deel 2): poging tot verdrijving van demonen

Israëlbasher Geert Vervaele, een vrijwilliger bij Pax Christi Vlaanderen, in februari 2022 bij de voorstelling van zijn omstreden boek ‘Ik weiger te haten’ [beeldbron: Pax Christi]

Uit meerdere betrouwbare NGO-bronnen – in feite een pleonasme – hebben we volgend opzienbarend verhaal kunen optekenen dat ons inziens enig verduidelijkend licht laat schijnen op het verder ongrijpbare fenomeen Vervaele. We vonden het belangrijk om onderstaande gebeurtenissen mee te geven alvorens we in deze serie verder ingaan op de erudiete uitspraken van E.H. Vervaele. 

Op zeer jeugdige leeftijd werd bij het toenmalige knaapje Geert Vervaele – lokaal gekend als Heert — een kerkelijk goedgekeurd exorcistisch ritueel uitgevoerd omdat hij in toenemende mate begon te schuimbekken bij het zien van Israëlische of Joodse symbolen. Zijn radeloze moeder zou hulp hebben ingeroepen omdat ze de schunnigheden die haar zoontje debiteerde niet langer kon aanhoren.

Telkens er in het VRT-journaal een item over Israël te zien of te horen was werd Annemarie Gielen gebeld.  Die poogde dan Heert met haar inlegkruisje te kalmeren. Als dat geen soelaas bracht gaf ze de kleine Vervaele een ‘mot op z’n mule’, al schreeuwend, “Als je nu niet wil inbinden roep ik Tropdolski erbij! Die zal je meteen een ‘ander Joods geluid’ laten piepen.” 

Tropdolski

Het dreigement werd evenwel nooit uitgevoerd omdat Gielen besefte dat Tropdolski zelf last had van inwonende onreine geesten. Op 17 maart 2017 verscheen er een interview in M0-magazine. MO het bekende islamo-gauchistische blad dat voor het eerst dienstbaar werd tijdens de corona-uitbraak toen het toiletpapier tijdelijk uit de rekken van de supermarkt verdween.

Tropdolski zei letterlijk: “ik heb me voorgenomen om niets over Israël te zeggen” waarna tot ontsteltenis van redactie van MO haar inwonende onreine geest het overnam en verklaarde: “Israël is een monster dat wijzelf geschapen hebben.” 

Onhoudbaar 

Zelfs moeder Vervaele, een eenvoudige huisvrouw begreep dat ze bij Tropdolski bij de duivel zelf te biechten ging en dat ze met deze onzinverkopende excuus-Jodin het probleem van haar schunnig te keer gaande zoontje niet zou oplossen. 

Ze contacteerde daarom op aanraden van haar biechtvader rechtstreeks de Italiaanse pater Francesco Bamonte, de duiveluitdrijvingsexpert van het Vaticaan. Die verwees de ontredderde moeder naar een Vlaamse katholieke autoriteit om het exorcisme uit te voeren. Zo gebeurde.

Het ritueel bleek echter slecht deels geslaagd want één demoon zou met een enorme kwak het lichaam van het jongetje verlaten hebben maar alle aanwezigen hoorden duidelijk een andere sardonische entiteit tieren: “Ik weiger te haten”.

Deze sluwe demoon bleef achter, ondanks het feit dat het Heilig Roomse ritueel werd voltrokken door niemand minder dan Monseigneur Roger Vangheluwe zelf.  (Deze vermaarde BV-bisschop was bestuurslid van Broederlijk Delen en Pax Christi.)

Ooggetuigen spreken voor het eerst 

Een getuige, een bekende VRT- medewerkster Phara D.,  die anoniem wenst te blijven  verklaarde: “Het jongetje lag nog steeds kokhalzend op zijn knietjes voor de bekende prelaat toen die zou geroepen hebben “Verdomme weer een vieze plek op mijn kazuifel!”,  maar de inmiddels ‘verslapte’ bisschop kreeg de tweede demoon niet verdreven.

De achtergebleven dienaar van Belzebub vertoonde zich in een ondeelbaar ogenblik des tijds even aan de in zeven haasten opgetrommelde “Maagd van Hamas” (Het spoeddossier voor heiligverklaring bij leven zou pas later, met de inmiddels gekende afloop, door Monseigneur Johan Bonny (in bepaalde milieus gekend als Bonnie de Pony) in Rome in gang gezet worden).

Nog volgens een andere betrouwbare getuige Ludo A. verscheen deze  luciferiaanse hellevorst heel even in de gedaante van “een bezopen, ongewassen en gedrogeerd ogende Brabander die zich uitgaf voor vredesactivist”, alvorens terug in de kleine Vervaele te varen”. 

Brigitte Herremans, de Maagd van Hamas, nu aanbeden als Sint Brigitte, begreep toen al  onmiddellijk de potentieel positieve waarde van deze gevallen engel. Voor haar was het glashelder en “Ik weiger te haten” werd vanaf dat ogenblik een inspiratiebron voor velen om vooral de Vlaamse jeugd en de boerinnenbond te initiëren om in hun plaats te doen haten.

Onder haar “geilige bescherming” zoals de West-Vlaamse bisschop het omschreef, kon hierbij “de nodige gulp geboden worden aan hans het volk”. Mede dankzij haar was een “nieuwe” katholieke substitutieleer ten aanzien van de Joden herboren. 

Nog een laatste detail: tijdens dit bizarre ritueel las Brigitte Herremans voor uit het evangelie van Jan ter Laak, de Hollandse Pax Christi-ideoloog en, zoals nog anderen in deze kringen,  een vermaard pedofiel binnen de wereldwijd operende NGO’s die hun zonen uitzonden in een ‘Alles wat adem heeft’-project, ondermeer naar de weeshuissector in derde wereldlanden. (Vraag het aan tante  Google en  u kan dan “naakte feiten” zelf te beoordelen). 

Moest bovenstaande redactionele verduidelijking omtrent het fenomeen Vervaele door de lezer als laag bij de gronds ervaren worden, wens ik me daarvoor niet te verontschuldigen. Gelieve er immers rekening mee te houden dat ik als niet-Jood niet over de subtiele humor beschik die volgens JodenJ(k)enner Ludo Abicht een wezenlijk kenmerk is van de rechtmatige bewoners van Israël en hun lotgenoten in de diaspora. 

Bronnen:

Serie: “Vervaele Verveelt Nooit

  • naar een artikel “Serie: “Vervaele Verveelt Nooit” (aflevering 1)” van 29 april 2022 op de site van Israel Ongecensureerd
  • naar een artikel “Serie: “Vervaele Verveelt Nooit” (deel 2 poging tot verdrijving van demonen)” van 2 mei 2022 op de site van Israel Ongecensureerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.