Hamas en Harvard Unief verklaren opnieuw de oorlog aan het wereldjodendom

Hamasleden brengen de Hitlergroet uit

“Wenn es dem internationalen Finanzjudentum in und außerhalb Europas gelingen sollte, die Völker noch einmal in einen Weltkrieg zu stürzen, dann wird das Ergebnis nicht die Bolschewisierung der Erde und damit der Sieg des Judentums sein, sondern die Vernichtung der jüdischen Rasse in Europa.”
(Die Rede van Adolf Hitler in de Reichstag van 30 januari 1939)

De giftige omgeving van het Amerikaanse onderwijssysteem werd in april 2022 scherp in beeld gebracht, toen Hamas en Harvard uitspraken deden waarvan ze wilden dat de hele wereld ze hoorde.

De leider van de Palestijns-Arabische politiek-terroristische groep Hamas, Yahya Sinwar, verklaarde : “Wie de beslissing neemt om deze scène te herhalen (van een plaatsing in de moskee) zal de beslissing nemen om duizenden synagogen over de hele wereld te vernietigen.” 

In de proclamatie vernieuwde Hamas zijn mantra dat zijn strijd tegen Israël een religieuze strijd is, in het bijzonder tegen Joden over de hele wereld, zoals duidelijk wordt gemaakt in zijn schadelijke fundamentele handvestverklaringen zoals: “Onze strijd tegen de Joden is zeer groot en zeer ernstig” en “Israël, het jodendom en de joden dagen de islam en het moslimvolk uit“.

Hamas heeft opnieuw de oorlog verklaard aan het wereldjodendom.

Hamas, dat Gaza controleert, is niet zomaar een extremistische militante groepering. Het wordt gesteund door de meerderheid van de Palestijnse Arabieren. Misschien is het geen verrassing, want uit peilingen blijkt dat Palestijnse Arabieren de meest antisemitische ter wereld zijn.

Opmerkelijk is dat niet elk land ter wereld heeft erkend dat Hamas een terroristische groepering is. In november 2021 hebben het Verenigd Koninkrijk en Australië uiteindelijk alle takken van de groep als zodanig aangewezen en in mei 2021 heeft de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS)  ondubbelzinnig verklaard  dat Hamas een terroristische groepering is die zich richt op burgers die “ het beroep op de beginsel van  legitieme verdediging door Israël essentieel. 

Hopelijk zullen meer landen zich eindelijk aansluiten bij het maatschappelijk middenveld en hetzelfde doen, na de laatste directe bedreigingen tegen haar Joodse burgers.

Helaas, terwijl de wereld eindelijk wakker wordt met het antisemitische genocidale wereldbeeld dat de Palestijnse Arabieren leidt, gaan de liberale onderwijsinstellingen van Amerika in de tegenovergestelde richting.

Terwijl antisemitische terroristische groeperingen die tegen Israël aanliggen, zoals Hamas en Hezbollah, de moord op Israëlische burgers vierden, en liberale kranten schreven over de slachting vanuit het oogpunt van terroristen , onderschreef de universiteit van Harvard een heersende anti-zionistische progressieve houding om Palestijns terrorisme vrij te pleiten en een boycot van Israël.

Op 29 april 2022 schreef de redactieraad van The Harvard Crimson “In Support of Boycot, Divest, Sanction and a Free Palestine“, en opende met woorden van troost voor Palestijnse Arabieren, waarin ze werden afgeschilderd als niet-gewelddadige slachtoffers van een brutaal Israëlisch regime.

  • “We willen in de eerste plaats onze oprechte steun betuigen aan degenen die het slachtoffer zijn en blijven van geweld in bezet Palestina”
  • “Onwettige moorden die Palestijnen dag in dag uit tot slachtoffer maken”
  • “Israëlische soldaten hebben dit jaar alleen al bijna 50 Palestijnen gedood, waaronder acht kinderen”

Geen woord over Israëli’s die de afgelopen weken door Arabische moslims zijn afgeslacht.

Geen woord dat de Palestijnse samenleving actief promoot het doden van Joodse burgers door scholen en openbare pleinen naar terroristen te vernoemen , geld te geven aan de families van terroristen, hen te promoten op televisie en posters , of de peilingen waaruit blijkt dat het Palestijnse publiek voorstander is van het doden van Israëli’s, inclusief kinderen .

De redactie noemde nooit Israëls herhaalde pogingen om vrede te smeden met Palestijnse Arabieren, die elk door de Palestijnen en de Arabische wereld werden verworpen ten gunste van meer geweld .

In het stuk van Harvard werd nooit gesproken over de pogingen van Israël om land aan Palestijnen over te dragen.

In 1967 besloot Israël de Gazastrook of de “Westelijke Jordaanoever” niet te annexeren in een poging om vrede te sluiten, maar de Arabische wereld reageerde met de beruchte “Drie Nee’s” van ” geen vrede met Israël, geen erkenning van Israël, geen onderhandelingen met het “dat de Drie Ontkenningen is geworden : de geschiedenis van de Joden ontkennen; de rechten van de Joden ontkennen; en ontkennen de aanvaarding van de Joden in hun heilige land.

Israël zou de Palestijnse Autoriteit tussen 1995 en 2000 verschillende steden overhandigen en het was gepland om nog veel meer te doen, maar de Palestijnen lanceerden in 2000 de Twee Procent Oorlog waarbij meer dan 1.000 Israëlische burgers omkwamen omdat Israël slechts aan 98 procent van de door de PA gestelde eisen voldeed.

Israël gaf de Palestijnen Gaza in 2005, met de uitdrukkelijke directe steun van de Verenigde Staten dat “ het onrealistisch is om te verwachten dat het resultaat van de onderhandelingen over de definitieve status een volledige en volledige terugkeer naar de wapenstilstandslijnen van 1949 zal zijn ” en dat “ door de oprichting van een Palestijnse staat en de vestiging van Palestijnse vluchtelingen daar, in plaats van in Israël. 

In plaats van hun nieuwe zelfbeschikking te gebruiken voor vreedzaam samenleven, is de regio een terroristische enclave geworden die wordt gerund door Hamas, die herhaaldelijk oorlogen tegen Israël heeft gelanceerd.

Tegenwoordig heeft 100% van de Palestijnse Arabieren in Gaza en 86% van die op de Westelijke Jordaanoever zelfbeschikking . In tegenstelling tot liberale en islamitische hoofdartikelen, is er geen onvervreemdbaar recht op een land, alleen op zelfbeschikking , dat de overgrote meerderheid van de Palestijnse Arabieren al heeft.

Deze punten werden volledig genegeerd. In plaats daarvan verklaarde deze instelling voor hoger onderwijs haar ” categorische imperatief om de kwetsbaren en onderdrukten te steunen en te versterken ” in een situatie waarin de ” overweldigende machtsongelijkheid ” bij Israël berust. Israël wordt beschuldigd van ” etnonationalistische wetgeving ” en verantwoordelijk voor ” schendingen van mensenrechten en internationaal recht en van Palestina’s roep om vrijheid “.

De enige Joodse staat met ongeveer 7 miljoen Joden, die wordt omringd door tientallen moslimlanden en 1,8 MILJARD moslims, wordt op de een of andere manier neergezet als de echte machtsspeler. De mentale gymnastiek om Israël te beschuldigen van “etnonationalistische wetgeving”, en tegelijkertijd de oprichting van een Palestijnse staat te steunen die eist om vrij te zijn van Joden (omdat de aanwezigheid van Joden ” het vooruitzicht van een tweestatenoplossing moeilijk maakt”), is zo schandalig dat men deel moet uitmaken van de elite van Harvard om te begrijpen.

Is Harvard eenvoudigweg de nieuwste progressieve instelling geworden die elke situatie in een enge constructie bekijkt van de partij die als machtig wordt beschouwd en de partij die als slachtoffer wordt gezien? Hebben de miljoenen dollars die de instelling ontvangt van moslimlanden enige invloed op haar verwrongen perceptie?

Harvard erkende dat het tussen 2013 en 2019 $ 30 miljoen van Saoedi-Arabië accepteerde, en nog eens $ 6 miljoen van Qatar, dat openlijk Hamas steunt. Maar het ministerie van Onderwijs merkte op dat de school er niet in slaagde miljoenen extra donaties te melden en startte een onderzoek.


Hamas en Harvard zaten waarschijnlijk naast elkaar op de lagere school en maakten aantekeningen over

De zionistische invasie is een wrede invasie …  waarbij alle kwaadaardige en verachtelijke manieren worden gebruikt …  infiltratie- en spionageoperaties op de geheime organisaties …  gericht op  het ondermijnen van samenlevingen, het vernietigen van waarden, het corrumperen van geweten, verslechterend karakter en vernietiging van de islam . Het zit achter de drugshandel en alcoholisme in al zijn soorten om de  controle en uitbreiding ervan te vergemakkelijken ‘ (Artikel 28 van het Hamas-handvest) en ‘ Ze verkregen de Balfour-verklaring, vormden de Volkenbond waardoor ze  de wereld konden regerenZe zaten achter de Tweede Wereldoorlog , waardoor ze enorme financiële winsten boekten door in wapens te handelen en de weg vrijmaakten voor de vestiging van hun staat. Zij waren het die de aanzet gaven tot de vervanging van de Volkenbond door de Verenigde Naties en de Veiligheidsraad om hen in staat te stellen  via hen de wereld te regeren.  Er is nergens oorlog gaande, zonder dat ze er de vinger tussen hebben. ” (Artikel 22)

Hamas en Harvard proberen de wereld te leren dat joden en de joodse staat machtige krachten zijn, die samenlevingen willen ondermijnen terwijl ze streven naar meer controle en uitbreiding van land en hulpbronnen. Als dat bekend klinkt, nam u Holocaust Remembrance Day serieus.

Bronnen:

  • naar een artikelHamas And Harvard Proudly Declare Their Anti-Semitism And Anti-Zionism” van 1 mei 2022 op de site van First One Through

Een gedachte over “Hamas en Harvard Unief verklaren opnieuw de oorlog aan het wereldjodendom

  1. Hoe is het mogelijk dat er op een van de topuniversiteiten van de VS zovéél idioten rondlopen die zich identificeren met deze gemaskerde bandieten & proleten, wiens leiders hun kinderen natuurlijk niet blootstellen aan hun ophitsende boodschap, maar aan een luxueus leventje en studies aan topuniversiteiten in de VS e.a. Westerse landen.

    Dit is de link tussen Harvard (e.a. universiteiten) & Hamas.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.