Islamitische Jihad (PIJ):’Allah heeft de Joden naar Palestina gebracht zodat de Palestijnen hen kunnen afmaken’

Muhammad Shalah van de terreurorganisatie Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) op 24 april 2022

De hoge ambtenaar van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ), Muhammad Shalah, zei in een show van 24 april 2022 op Al-Quds Al-Youm TV (Islamic Jihad – Gaza) dat Palestina ontegensprekelijk Palestijns land is en dat de Joden er geen historische aanspraak op hebben. 

Hij zei ook dat Allah de Joden naar Palestina had gebracht voor de Palestijnen om “hen af ​​te maken.” Bovendien zei hij dat de PIJ deel uitmaakt van de door Iran gesteunde “weerstandsas” en dat terwijl Iran de Palestijnen van raketten en wapens voorzag, de Arabieren gaven hen alleen schoolbenodigdheden.

Muhammad Shalah is de broer van de voormalige leider van de Islamitische Jihad, Ramadan Abdullah Shalah die in 2020 stierf.

Muhammad Shalah: 

“We zullen de heilige stad [Jeruzalem] beschermen waarnaar de profeet Mohammed zijn nachtelijke reis maakte en van waaruit hij naar de hemel is opgestegen, met alles wat we hebben. We zullen vechten tot de laatste Palestijnse soldaat, de laatste leeuwenwelp, en laatste kind. We zullen nooit de witte vlag [van overgave] hijsen. Zelfs als de Arabieren, de moslims en de hele wereld ons verlaten, zullen we vechten voor die stad, want in deze strijd hebben we een winstgevende transactie met Allah.

“Zowel vanuit nationaal als religieus oogpunt hebben de [Joden] hier niets. Ze zouden ons land moeten verlaten. Dit is het land van het Palestijnse volk, en het vormt een islamitische schenking tot de Dag des Oordeels. Ze moeten teruggaan naar waar ze vandaan kwamen van, en dat is het.

Pro-Palestinisme heeft niets te maken met het streven naar een autonome Palestijnse staat maar draait de facto om de uitroeiing van de Joden in het Heilig Land

“De Koran zegt: ‘Als de belofte van het Hiernamaals komt, zullen we jullie in menigten brengen.’ Onze Heer bracht de [Joden hier] Wij vinden ook dat ze hier hadden moeten komen, want hier zullen we ze afmaken. Onze Heer zegt: ‘En herinner u toen uw Heer aankondigde dat Hij zeker iemand tegen hen zou sturen die hen een vreselijke straf zou opleggen tot de Dag der Opstanding.‘ Het zal door ons worden gedaan, ze komen hier voor hun dood.

“We zijn er trots op deel uit te maken van de verzetsas, die wordt geleid door de Islamitische Republiek [van Iran], Hezbollah, Syrië, Jemen en Irak. We zijn hier trots op. Wie in de regio stond tegen het criminele Amerika, dat deze [Israëlische] entiteit, behalve Iran, Hezbollah, de Houthi’s en alle anderen?

“We vertelden [de Arabieren]: het verschil tussen jou en Iran is dat Iran ons steunt met raketten, maar toen een grote delegatie uit Arabische landen eind 2012 kwam, feliciteerden ze ons met de aanval op Tel Aviv, en we zeiden tegen hen: We hebben Tel Aviv niet aangevallen met uw coupons. U stuurt ons schooltassen met potloden, gummen, notitieboekjes en een doos met meetkundige instrumenten. Dat is prima. Of u stuurt ons voedselmanden met rijst en vlees. Maar dit is niet ons probleem.

“We raken Tel Aviv met Fajr-5-raketten. We willen raketten, mortierwerpers, antitankraketten, Strela grond-luchtraketten. We willen je volledig ontlasten. We zullen vechten. We hebben niemand nodig om hier te komen sterven. We zullen alleen sterven. We hebben een leger, we hebben martelaarszoekers, we hebben strijders – duizenden en miljoenen van hen. Alles wat we van jullie nodig hebben is om ons hierin te steunen, en we zullen deze schuld betalen namens u. Maar vandaag heeft de [Arabische] natie zijn mannelijkheid verloren.”

Bronnen:

  • naar een artikelSenior Palestinian Islamic Jihad Official Muhammad Shalah: Allah Brought The Jews To Palestine So We Can Finish Them Off” van 21 april 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.