Volksverzet Comités (PRC): ‘Er zijn geen burgers in Israël; zelfs vrouwen en kinderen zijn militairen en legitiem doelwit’

Khaled Al-Azbat, de woordvoerder van de Al Nasser Saladin Brigades, de moordbrigade van de Palestijnse Volksverzet Comités (PRC), één van het dertien-in-een-dozijn terreurgroepen in de Gazastrook, herhaalde zijn dreigementen tegen de Joodse staat.

In een interview op 20 april 2022 op Al-Quds Al-Youm TV (Islamic Jihad – Gaza) zei Al-Azbat dat er geen “zogenaamde burgers’ in Israël zijn en dat zelfs Israëlische vrouwen en kinderen maken deel uit van de militaire mobilisatie. We beschouwen ze allemaal als plunderaars van Palestina en bezetters.

Khaled Al-Azbat:

“Er is een principe dat we allemaal kennen: er zijn geen zogenaamde ‘burgers’ in de zionistische entiteit in Palestina. Met andere woorden, hun kinderen, hun vrouwen, hun plunderaars en hun leger maken allemaal deel uit van de militaire mobilisatie. We hebben te maken met een bezettingsstaat die volledig gemilitariseerd is. Daarom maken we geen onderscheid tussen de overheid en de plunderaars. We beschouwen ze allemaal als plunderaars van Palestina en bezetters.”

Bronnen:

  • naar een artikelKhaled Al-Azbat, Spokesman Of The Palestinian Popular Resistance Movement In Gaza: There Are No Civilians In Israel” van 20 april 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Volksverzet Comités (PRC): ‘Er zijn geen burgers in Israël; zelfs vrouwen en kinderen zijn militairen en legitiem doelwit’

  1. Je zou bijna medelijden krijgen met deze disfunctionele losers, die hun verliezerstactiek maar blijven herhalen (en hopen op een andere uitkomst) terwijl de Arabische wereld (voor een groot deel) het licht heeft gezien en nu gaat voor samenwerking met het vooruitstomende Israel én haar burgers, daar samanwerking met hen zal zorgen voor een betere & innovatieve toekomst dan met de in haat vastgeroeste ”’palestijnen”’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.