Egypte weet wie achter de oorlog zit in Oekraïne: ‘De Rothschilds zitten achter de oorlog’ en meer antisemitische troep

Arabische en moslimwereld: “Het is allemaal de schuld van de Joden…”

De Egyptische site Maspero, “Egynews”, heeft een nogal bizarre complottheorie van columnist Nasser Farouk.

Nasser Farouk

Het begint met:

De tongen van rook en vuur vullen nog steeds de lucht van Oekraïne in een oorlog die is ontstaan ​​door een effectieve actie en in de loop van vijf jaar werd het erop voorbereid, en onlangs werd het doek onthuld over wie erachter zit. 

Het is de familie die de wereld regeert, de Rothschilds, de joodse zionisten en de echte stichter van de vrijmetselarij, die sinds 1917 honderd jaar in Rusland was gevestigd onder een contract voor de Russische Centrale Bank.

Screenshot uit de Egyptische TV-serie ‘Horseman Without A Horse‘, gebaseerd op het virulente antisemitische fake document “Protocollen van de Wijzen van Sion”. Deze serie liep van 2002 tot 2003 en wordt sindsdien en tot op vandaag eindeloos heruitgezonden in de hele Arabische wereld, inclusief de Palestijnse gebieden in Israël

De Balfour-verklaring werd ook in 1917 geschreven en hij zegt dat dit geen toeval is!

De Joden (zaten achter) de vorming van de eerste regering na de staatsgreep tegen de tsaar. Er waren 23 Joodse leden van de 25 van de regering, onder leiding van Lenin en Stalin.

[De Rothschilds] bezitten bijna 500 biljoen dollar, wat de helft is van ’s werelds rijkdom en monopoliseert de handel en goudmijnen in de wereld, evenals de geneeskunde en de industrie, wapens, technologie, media, satellieten, Hollywood, aardolie en een derde van ’s werelds zoet water, medicijnen, invloed en wereldheerschappij, en hun plan was een verenigde regering voor de wereld, gevestigd in Washington.

Het begin was met biologische oorlogen (Corona), want een van hun projecten was het financieren van laboratoria over de hele wereld, en Amerika was het front voor hen, omdat ze op een geïsoleerd eiland wonen waarvan de onderzoekers in de politieke wetenschappen de locatie niet kennen . 

Daarom vinden we dat Hunter Biden betrokken is bij de financiering van laboratoria in Oekraïne en Georgië met financiering tot 350 miljoen dollar, en het schandaal werd in het Congres onthuld door Irene House (?), een voormalig lid van de inlichtingendienst met financiering voor onderzoekscentra voor volksgezondheid in Georgië en laboratoria in Oekraïne, vooral voor virulentie en pest en ze via vogels naar Rusland te sturen.

 De rest is niet gemakkelijk te achterhalen, maar het omvat George Soros, meer Hunter Biden, Zelenskyy en de petrodollar. Zijn volgende column zal Joden aan cryptocurrency koppelen, zo lijkt het.

Bronnen:

  • naar een artikel“The Rothschilds are behind the Ukraine war” and other amazing facts from an Egyptian newspaper” van 13 april 2022 op de site van Elder o Ziyon

Een gedachte over “Egypte weet wie achter de oorlog zit in Oekraïne: ‘De Rothschilds zitten achter de oorlog’ en meer antisemitische troep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.