Palestijnse moslimgeleerde: ‘Israël heeft de oorlog in Oekraïne uitgelokt om er zelf te gaan wonen’

De Palestijnse islamitische geleerde Mraweh Nassar, de secretaris-generaal van het Jeruzalem-comité van de Internationale Unie van moslimgeleerden, zei in een interview van 22 maart 2022 op het aan de Moslimbroederschap gelieerde Arabisch-talige Channel 9 (Turkije) dat de oorlog in Oekraïne was aangezet door de Joden om daar een Joodse staat te stichten ter vervanging van Israël. 

Hij legde uit dat de Joden in de steek zijn gelaten door Amerika en het Westen, die zijn gaan beseffen dat het zionistische project een mislukking is die binnen twee jaar zal eindigen. Hij legde uit dat de Israëli’s zich dus opnieuw hebben aangesloten bij Rusland en China.

Bovendien zei Nassar dat de Joden “ervan overtuigd zijn dat Palestina niet de staat voor de Joden kan zijn” en nu beweren dat Oekraïne een Joodse staat is en dat de Tempel en het bijbelse Jeruzalem daar in feite zijn gevestigd. 

Nassar sprak ook over de ‘valse Holocaust’ en zei dat er lang niet zoveel Joden door de Duitsers zijn vermoord als mensen beweren. Hij beweerde ook dat het Joden waren die de Duitse Joden in de Tweede Wereldoorlog verlieten, net zoals ze tegenwoordig Oekraïense Joden in de steek laten. 

Mraweh Nassar: 

“De [Israëliërs] begrijpen niets anders dan geweld. Als de veiligheid van hun staat afhangt van aansluiting bij Rusland, of op zijn minst neutraal zijn, zullen ze dit doen, zelfs als dit betekent dat de [Oekraïense] Joden moeten worden opgeofferd. Zelfs in de valse Holocaust…

Er is een boek geschreven door een Jood, waarin wordt gevraagd: ‘Wie heeft de Joden vermoord?’ Ze kregen het aanbod om de Joden voor vijf dollar per stuk mee te nemen. Ze wierpen één blik, zagen dat de meesten van hen oud waren en zeiden: ‘We willen ze niet.’ Een jood schreef dit boek en zei: ‘We hebben de joden vermoord’ – dat bedoelt hij – ‘omdat we weigerden 100.000 of 200.000 joden die in Duitsland waren, op te nemen in ruil voor een handvol dollars. Ze wilden alleen jonge mensen. Ze wilden niet de oude.

[De Israëli’s] hebben zich naar het Oosten gekeerd. Ze willen nu Rusland en China omdat Amerika hen in de steek heeft gelaten. [Amerika] vertelde hen in het kort: uw [zionistische] project is een mislukking, en u zult zeker eindigen – zo niet dit jaar, dan het volgende. De Amerikanen begrijpen dat ze een mislukt project steunen, dus [de Israëli’s] zoeken naar een alternatief, dat kan Rusland of [China] zijn. Dus ze zouden hun betrekkingen met Rusland of [China] niet vernietigen vanwege een handvol Joden. Wat hen betreft kunnen die [Oekraïense] Joden naar de hel gaan.

Zelfs de Joden zelf, inclusief Lieberman en Netanyahu, zijn er nu van overtuigd dat Palestina niet de staat voor de Joden kan zijn. Dus begonnen ze te zeggen dat het heilige Jeruzalem in Oekraïne ligt en niet in Palestina. Oekraïne is nu de kandidaat om de toekomstige Joodse staat te worden. Misschien was een van de redenen waarom ze deze oorlog begonnen, het leegmaken van Oekraïne.

Het Westen is er nu van overtuigd dat de [Joodse] staat ten onder gaat, dat de [zionistische] onderneming heeft gefaald. Wat is dan de oplossing? Dat Israël zal worden geadopteerd door Rusland en China in plaats van door het Westen, of dat er wees een alternatief [staat]. De hele wereld weet van de Joodse staat in Oost-Oekraïne.

Ik herinnerde me dat er 43.000 [joden] waren, maar nu zeggen ze 200.000. Het is een onafhankelijke staat en ze wilden er niet over praten, dus zou hen niet worden verteld daarheen te gaan in plaats van naar Palestina te komen.

Waarom is de Holocaust echt gebeurd? Laat alles wat er wordt gezegd buiten beschouwing. Tijdens de Tweede Wereldoorlog sloten sommige Joden zich aan bij de Amerikanen en het Westen, en anderen bij Duitsland. Ze zeiden: als de Duitsers winnen, zijn wij bij Duitsland, en als het Westen wint, zijn wij met het Westen.

Hitler ontdekte dat er [Joodse] spionnen waren, dus hij heeft er een aantal vermoord – het waren niet honderdduizenden zoals ze zeggen. Dit zijn allemaal leugens. Ze zeggen nu dat de Tempel en het bijbelse Jeruzalem in Oekraïne liggen en niet in Palestina. Als dit niet werkt, kunnen ze morgen zeggen dat ze in Nederland zijn.

Bronnen:

  • naar een artikelPalestinian Islamic Scholar Mraweh Nassar: The Jews Now Claim Biblical Jerusalem Is Located In Ukraine; They Instigated The War There In Order To Empty Out Ukraine And Move In” van 22 maart 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

2 gedachtes over “Palestijnse moslimgeleerde: ‘Israël heeft de oorlog in Oekraïne uitgelokt om er zelf te gaan wonen’

  1. Wat zouden we doen zonder al deze “”geleerden”” die hun “inzichten” met ons delen over wat Israel wel/niet wil.

    Een stelletje sukkels is een beter woord voor al deze types.

    Like

  2. Geachte redactie, dit soort informatie is toch het papier niet waard. Deze geestelijk gestoorde mensen horen toch in een gesticht thuis in plaats van achter een camera voor publicatie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.