Biden gebruikt Oekraïne-Rusland conflict als dekmantel voor een nieuwe nucleaire deal met Iran

De regering-Biden wil de Russische oorlog in Oekraïne gebruiken als dekmantel om een ​​nucleaire deal met Iran te sluiten terwijl de wereld wordt afgeleid door de oorlog.

President Biden heeft besloten dat Iran genoeg gestraft is en dat concessies de beste weg voorwaarts voor de wereld zijn. Geen behoefte meer aan sancties tegen 112 Iraanse terroristen en folteraars, waaronder opperste leider Sayyid Ali Hosseini Khamenei en de beruchte Islamitische Revolutionaire Garde.

Geen noodzaak meer voor sancties tegen de financiële instellingen die de nucleaire infrastructuur van Iran, het wereldwijde terrorisme en de binnenlandse repressie financieren. Geen behoefte meer aan beperkingen op de Iraanse olie- of petrochemische export.

Iran wordt niets teruggevraagd. Geen concessies aan Iraanse terroristische activiteiten. Geen concessies aan gijzelingen. Geen concessies aan Iraanse steun voor proxies van slechte acteurs over de hele wereld. Geen concessies aan zijn ballistische of nucleaire activiteit.

In plaats daarvan staat Iran op het punt overspoeld te worden met contant geld. Amerikaanse concessies zullen de Iraanse economie overspoelen met naar schatting $ 100 miljard aan deviezenreserves en meer dan $ 50 miljard aan jaarlijkse olie-inkomsten. Joe Biden noemt dit een overwinning. Verbazingwekkend genoeg is dat niet het meest flagrante deel van dit verhaal.

Wat is er gruwelijker, verachtelijker dan een ongeketend Iran dat op de wereld wordt losgelaten met kernwapens gericht op de ‘Grote Satan’? De partner van Amerika aan de onderhandelingstafel is Rusland.

Terwijl Vladimir Poetin het Russische leger opdracht geeft Oekraïne binnen te vallen en zijn burgers en onafhankelijkheid te vernietigen, zitten zijn aangewezen vertegenwoordigers naast de Amerikaanse onderhandelaars om tot een akkoord te komen over ‘Nucleair Iran, deel II’.

Terwijl de wereld de Russische pogingen om zijn wil en macht op te leggen aan zijn buren afkeurt, beloont Joe Biden een regime dat naar het beeld van Poetin en Stalin is gemaakt. Net zoals Rusland dat doet in Oost-Europa, gebruikt Iran zijn invloed en rijkdom om zijn macht en dominantie in het Midden-Oosten uit te breiden.

Ondanks zijn stempel op het gezamenlijke alomvattende actieplan in 2015, is president Biden bereid elke regel te negeren die in die overeenkomst is uiteengezet en die Iran opzettelijk heeft geschonden: mensenrechtenschendingen, de ontwikkeling van nucleaire raketten en terrorisme, om er maar een paar te noemen.

En hoewel ik geen aandeel heb in het congres van Nancy Pelosi en Chuck Schumer, de bedoeling van president Biden en minister van Buitenlandse Zaken Blinken om de beoordeling van het Congres te ondermijnen – een Democratisch Congres niet minder! – zou net zo luid moeten zijn als een waarschuwingssirene als al het andere dat ze aan deze deal doen.

Alsof de zaken nog niet erg genoeg waren, zoekt Rusland – Amerika’s partner in vrede – uitzonderingen voor zijn eigen internationale sancties in een nieuwe nucleaire overeenkomst met Iran. En Amerika capituleert!

Joe Biden is zowat de zwakste (letterlijk en figuurlijk) president die de VS ooit hebben gehad

Zoals senator Jim Risch, R-Wis., zei:

Mr. President, u bent de enige in Amerika die zaken doet met de Russen, stop met zakendoen met de Russen. Prediker leert ons dat er niets nieuws onder de zon is. De auteur, koning Salomo de Wijze, heeft misschien zijn gelijke gevonden in de huidige gebeurtenissen, terwijl Joe Biden wanhopig op zoek is naar een diplomatieke overwinning.

Wanneer in de geschiedenis van dit land heeft Amerika met een gevaarlijke slechte acteur gewerkt ten voordele van een andere gevaarlijke slechte acteur? President Roosevelt werkte samen met Joseph Stalin tegen Hitler. In welke alternatieve realiteit zou FDR een partnerschap zijn aangegaan met Stalin of Hitler ten behoeve van de ander?

Joe Biden heeft besloten dat logica en gezond verstand voor mindere mannen zijn dan hij. Onder de dekmantel van volslagen wreedheden die op dit moment op Oekraïners worden begaan, hoopt Biden er een door ons te krijgen. En hij hoopt dat te doen terwijl hij de hand van Vladimir Poetin vasthoudt. Hij zal alleen slagen als we hem toestaan.

Bronnen:

  • naar een artikel van Brooke Goldstein “The Biden administration is trying to use the Russia-Ukraine war as cover for a new nuclear deal with Iran” van 15 maart 2022 op de site van Fox News
  • naar een artikel van Jonathan Tobin “Biden’s priority is appeasing Iran, not helping Ukraine” van 17 maart 2020 op de site van Israel Hayom
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

Een gedachte over “Biden gebruikt Oekraïne-Rusland conflict als dekmantel voor een nieuwe nucleaire deal met Iran

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.