Waar het in het Midden-Oosten om draait: Olie, bloedgeld en de Joden

Islamitische en Westerse staten financieren de hedendaagse bloedsprookjes tegen de Joodse staat

De sfeer in de wereld wordt vergiftigd door een oceaan van in olie gedrenkt bloedgeld dat hen bedruipt die aanzetten tot anti-Joodse rellen, desinvestering in Israël bevordert en bloedsprookjes verspreid onder het mom van “objectieve journalistiek.”

Sommige academische carrières worden gefinancierd door hen die geloven dat de Joden geen bestaansrecht hebben. Saoedi-Arabië besteedde honderd miljard dollars om het Wahabisme – de meest antisemitische versie van de Islam – te verspreiden in het Westen (de Sovjet-Unie investeerde destijds in de Koude oorlog veel minder geld aan zijn propaganda.)

Momenteel zijn er 17 federaal gefinancierde centra aan de Amerikaanse universiteiten actief die zijn opgedragen aan de studie van het Midden-Oosten: Elk van deze steunen pro-islamistische en anti-Israël ideeën.

Stephen Schwartz, directeur van het Centrum voor Islamitisch Pluralisme, vatte deze samen in een rapport voor het Middle East Forum. Georgetown, de oudste Katholieke universiteit in de V.S., ontving 40 miljoen dollar van de Saoedi ‘s.

Ook op de lijst van “begunstigden” van Riyadh, staat Harvard, het juweel van de Ivy League, met ongeveer 30 miljoen dollar. Ondertussen werd zowat 20 miljoen dollar geschonken aan het Centrum voor de Studie van het Midden-Oosten aan de Universiteit van Arkansas; 5 miljoen dollar aan het Centrum voor de Studie van het Midden-Oosten in Berkeley; 11 miljoen dollar aan de Cornell Universiteit en de lijst loopt maar verder.

De Arabieren exporteren hun haat ook naar Europa. De St. Andrews Universiteit, de wieg van de Britse koninklijke adel, ontving honderdduizenden ponden uit Damascus (Syrië) om daar een centrum voor “Syrische studies” te financieren.

De London School of Economics, één van de bekendste universiteiten van de wereld, kon rekenen op een royale gift t.w.v. een half miljoen pond die werd geschonken door Saif al-Islam Gaddafi, de zoon van de vroegere Libische dictator.

Met het geld van Europa
Elders heeft de Universiteit van Oxford een onderzoekscentrum dat door Iran wordt gefinancierd, terwijl in Cambridge de fondsen afkomstig zijn uit Saudi-Arabië, Oman en Iran. Acht universiteiten, met inbegrip van Oxford en Cambridge, hebben sinds 1995 meer dan 233,5 miljoen Engelse ponden geaccepteerd afkomstig uit de moslimlanden.

NGO ‘s, die betrokken zijn bij het delegitimiser van de Joden, worden niet enkel gefinancierd door deze Arabische staten. NGO ’s krijgen geld van Europa om Israël legaal en politiek voor het gerecht te dagen: Addameer (207.000 dollars van Zweden); Al Haq (426.000 dollars uit Nederland, 88.000 dollars van Ierland ondanks het worstelt met een diepe economische crisis en 156.000 dollars van Noorwegen); ook deze lijst gaat maar verder en verder…

Het stereotiep dat Joden verbindt met geld, gaat terug tot het vroege Christendom, waar het verhaal van Jezus die de geldwisselaars confronteert, een symbool is geworden voor de snode rol van Joden en vermeend hebzuchtig winstbejag.

Demagogen zoals de Iraanse President Mahmoud Ahmadinejad en de voormalige premier van Maleisië Mahathir Mohamad beschuldigden ook de Joden van het controleren van het geld van de wereld. Shylock en zijn pond vlees uit Shakespeare hebben vele generaties Joden doen sidderen en beven.

Welnu, door het antisemitisme te financieren en het geld wit te wassen van de islamistische haat, helpen de moslimstaten en het Westen om wereldwijd nieuwe bloedsprookjes te scheppen.

Bronnen:

  • naar een artikel van Giulio Meotti “Blood, money and Jews” van 28 maart 2012 op de site van Ynet News
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

Een gedachte over “Waar het in het Midden-Oosten om draait: Olie, bloedgeld en de Joden

  1. En temidden van al deze ”beschaafde” anti Joodse haatcampagnes & bloedgeld stoomt Israel vooruit………en dát is het voornaamste!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.