Na Oekraïne heeft Joe Biden al een nieuwe oorlog voor ons in petto: Nucleair Iran

Toen Rusland zijn vreselijke invasie van Oekraïne begon, kondigden de meeste leiders aan dat het een aanval was die niet kon worden getolereerd. Geen enkele natie kan immers met geweld een soevereine staat overnemen.

Nadat velen hadden toegegeven dat Mitt Romney een vooruitziende blik had en Barack Obama het bij het verkeerde eind had over de Russische dreiging, ontstond er een consensus dat Rusland via verlammende sancties het beste plan was.

Het Westen is echter te afhankelijk van Russische energie, dus sommige landen – met name niet de Verenigde Staten, die een psychotische oorlog voeren tegen onze fossiele brandstofindustrie – hebben hun zelfvernietigende klimaatagenda teruggeschroefd om zichzelf te bevrijden van Russische olie.

Terwijl Vladimir Poetin Oekraïense steden beschiet, wijst het Westen op wreedheden als bewijs dat we aan de goede kant van de wereldorde staan.

Sinds Hitler’s invasie van Polen om de Tweede Wereldoorlog te beginnen, hebben we zo’n duidelijk onderscheid tussen goed en kwaad gezien. De wereld is in opstand gekomen tegen Rusland, aangezien het binnen ons vermogen ligt om terug te keren naar modus vivendi en het snode regime te stoppen van het uitdagen van genoemde wereldorde.

Daarentegen lijken de VS, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Rusland en China bereid de Islamitische Republiek Iran een legale weg naar kernwapens toe te staan.

De nieuwe potentiële deal heft ook sancties op; redt de jonge economie van Iran; financiert de sponsoring van terroristische organisaties over de hele wereld; versoepelt de beperkingen op ballistische raketten, de favoriete methode van Iran om kernwapens af te leveren; en verraadt onze beste bondgenoten, zoals Israël.

En op de een of andere manier is Rusland er ook bij betrokken. Poetin wil garanties dat, ongeacht welke sancties er worden opgelegd rond zijn illegale invasie, Rusland de onbeperkte toegang tot een sanctievrij Iran kan behouden. Rusland is van plan om ’s werelds grootste staatssponsor van terrorisme als achterkanaal te gebruiken om zijn smerige doelen te bereiken.

De regering-Biden stelt dat sancties geen verband houden met het gezamenlijke alomvattende actieplan (JCPOA) en geen invloed zullen hebben op de mogelijke implementatie ervan. Dat is discutabel.

Een Republikeinse consultant vertelde aan Alpha News:

“Hoe verzoen je de verklaring van Biden dat Poetin een paria op het wereldtoneel is vanwege zijn Oekraïense invasie aan de ene kant, en de centrale rol die de regering hem gaf om te onderhandelen over de Iran-deal aan de andere kant? Poetin weet dat de JCPOA een legaal pad creëert voor Iran om een ​​kernwapen te verkrijgen, en Biden gaf Poetin wat hij wil: erkenning als een onmisbare wereldleider. Dit verzwakt het vermogen van Amerika om de crisis in Oekraïne en het Midden-Oosten het hoofd te bieden.”

In tegenstelling tot de crisis in Oekraïne ondermijnt het Witte Huis actief de wereldorde met deze bedrieglijke overeenkomst, en helpt het de verspreiding van kernwapens en de verspreiding van islamitisch terrorisme. Allemaal vergroten ze aanzienlijk de kans op oorlog in het Midden-Oosten, waar tienduizenden onschuldigen kunnen worden gedood.

De laatste twee Democratische presidenten stonden op onverklaarbare wijze, maar toch veelzeggend achter Iran . Verwerk dat.

Vorig jaar trok de regering-Biden haar steun aan Saoedi-Arabië in de strijd tegen de Houthi-volmachten van Iran in Jemen in. Toen Houthi-rebellen raketten afvuurden op Saoedi-Arabië en de VAE, haalde Biden op onverklaarbare wijze de Houthi’s van onze terreurlijst.

Iran is verantwoordelijk voor een op de drie doden en gewonden in Irak en Afghanistan. Maar we betalen ze, sussen ze en kopen misschien zelfs hun olie? Het concept van goed versus kwaad geldt niet alleen in Europa. Het Iraanse regime is slecht en moet worden gestopt, niet gesust of aangemoedigd. Een nucleair Iran mag niet ontstaan.

De reeks verschrikkelijke gebeurtenissen lijkt voor iedereen duidelijk, behalve voor Team Biden.

Bronnen:

 • naar een artikel van AJ Kaufman “New Iran nuke deal is latest Biden betrayal” van 11 maart 2022 op de site van Israel National News (INN)
 • met dank aan Tiki S. voor de hint

6 gedachtes over “Na Oekraïne heeft Joe Biden al een nieuwe oorlog voor ons in petto: Nucleair Iran

 1. De reden dat Putin met zn zwaar overschatte pruts leger lekker zn gang kan gaan in Oekraine en niet door beschaafde landen van de kaart wordt gebombardeerd, is dat hij een atoom paraplu heeft. Daarom moet Iran ten koste van ALLES van een kernwapen afgehouden worden.

  Like

 2. De reden dat Putin met zn zwaar overschatte pruts leger lekker zn gang kan gaan in Oekraine en niet door beschaafde landen van de kaart wordt gebombardeerd, is dat hij een atoom paraplu heeft. Daarom moet Iran ten koste van ALLES van een kernwapen afgehouden worden.

  Like

 3. De wereld wordt geregeerd door dwazen en psychopaten. Joe Biden is de Neville Chamberlain van 2022. Hij offert iedereen op om die deal maar te kunnen sluiten. Hij leeft niet zo lang meer en denkt vermoedelijk in termen van “na mij de Zondvloed”.
  Als Iran gaat beschikken over kernwapens, dan zal er zich een scenario ontvouwen, vergeleken waarbij WW2 een vriendschappelijke wedstrijd was!

  Like

 4. Stuur de rekening van die bombardementen in Oekraïne maar naar Joe Biden, de big boss van de Navo die persé van Oekraïne een uitvalsbasis wilde maken van waaruit een aanval op Rusland mogelijk zou worden.

  Alleen Poetin zat in de weg. En zo bereikt de Koude Oorlog, die overigens nooit gestopt is, stilaan zijn climax.

  En Europa? Dat kijkt ernaar met de handen diep in de zakken en wacht op nieuwe richtlijnen van een demente oude man in het Witte Huis die niet eens zelf zijn sokken nog aankrijgt.

  Like

 5. Het Oekraine conflict zal, ondanks alle pijn & ellende, een akkefietje blijken bij wat ons nog te wachten staat.

  Putin fanatiek & gestoord? Wacht maar tot de Ayatolla’s de bom hebben!

  Ik moet erg lachen over alle angsten van “experts” dat Donald Trump eventueel terug aan de macht zal komen……hun domheid is tenenkrommend!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.