Louis Farrakhan, leider van Natie van Islam: ‘De Joden zijn de vijanden van Jezus’

Op 27 februari 2022 hield Louis Farrakhan, leider van de Nation of Islam, zijn jaarlijkse rede voor de Dag van de Verlossers, getiteld ‘De Zwanenzang’ (The Swan Song).

De 4,5 uur durende toespraak werd live gestreamd op verschillende platforms, en daarin besprak hij het COVID-19-vaccin, een Joods complot tegen hem en de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Hij zei dat de Joden de vijanden van Jezus zijn, dat ze mensen misleiden tot zonde, en dat dat zeggen is niet antisemitisch omdat het in de Bijbel staat.

Louis Farrakhan:

“Hoevelen van jullie hebben de vriendschap van joden of de haat van joden? Waar je niet eens een vriendelijk woord over mij kunt zeggen, en je moet ze beantwoorden. Staat het niet in het boek Johannes dat mensen bang werden om iets goeds over Jezus te zeggen omdat de Joden hem besprongen? Dat hebben ze Nick Cannon aangedaan, dat hebben ze anderen aangedaan die zeiden dat ze van Farrakhan houden.

“De vijanden van Jezus waren joden. Dat is geen antisemitisme, ik heb de Bijbel niet geschreven… En zij waren ook heidenen. Maar het waren de Joden die zoveel van God hadden ontvangen op het gebied van kennis. En toen keerden ze zich van God af en gebruikten de vaardigheden en wijsheid die God hen gaf om mensen te misleiden tot zonde. Dus nu moet Satan worden ontmaskerd.

“En nu wil ik echt dat het Joodse volk me hoort. Ik wil echt dat je begrijpt dat profeten van God niet je vijanden zijn, maar je correctors. Vertel me niet dat je zo arrogant was dat God niemand kan sturen om je te corrigeren. En sommigen van jullie zijn bang voor mensen met macht, maar God trekt zich daar niets van aan. En hij zal jou of mij straffen als ik een missie heb en ineens word ik doodsbang omdat de mensen die ik ben gestuurd om ze te waarschuwen en te corrigeren, me misschien vermoorden.

“Eén ding moet je weten, je gaat toch dood. En sommigen van jullie sterven sneller dan je zou moeten… Trouwens, je leeft. Dus wees niet boos op mij, ik ga ook dood, maar het is niet nu. Het is niet nu. Dus kom hier niet huilend over Farrakhan: ‘Ik ga hem niet meer zien.’ Ja, voor een tijdje zal ik uit je zicht zijn, voor een tijdje. Ik ga je erover vertellen. De vijand wil niet dat ik ga waar ik heen ga, en de huichelaars ook niet. Er is dus een doodscomplot, uitgebroed door de regering om uitgevoerd te worden door mijn eigen mensen. Kijk of je me zo haat, dat je me dood wilt, zing, want het is nu jouw lied. Als je de dood voor mij wilt, zit de Engel des Doods al op je kont.

Beeldbron:

  • naar een artikelNation Of Islam Leader Louis Farrakhan: The Ukraine-Russia War Will Be The Undoing Of Both America And Russia — White Power Must End; The COVID Vaccine Is A Death Plot; The Jews Are The Enemies Of Jesus, Trick People Into Sin” van 4 maart 2022 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Louis Farrakhan, leider van Natie van Islam: ‘De Joden zijn de vijanden van Jezus’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.