Het zat eraan te komen: Arabieren geven Joden de schuld van oorlog in Oekraïne

Screenshot uit de Egyptische TV-serie ‘Horseman Without A Horse‘, gebaseerd op het virulente antisemitische fake document “Protocollen van de Wijzen van Sion”. Deze serie liep van 2002 tot 2003 en wordt sindsdien en tot op vandaag eindeloos heruitgezonden in de hele Arabische wereld, inclusief de Palestijnse gebieden in Israël

Het was slechts een kwestie van tijd voordat er een complottheorie zou opduiken die de Joden de schuld zou geven van de situatie in Oekraïne.

Deze is gepubliceerd in Al Wafd, een Egyptische krant, en geschreven door Gamal Roshdy. Het is een beetje moeilijk om de logica te volgen, maar hier is hoe het begint:

“Alle oorlogen, conflicten en epidemieën in de wereld, van voor de Eerste Wereldoorlog tot nu toe, worden georganiseerd en geproduceerd door het mondiale zionisme: de val van het Britse rijk waar de zon niet onderging en de opkomst van Amerika als supermacht , dit alles is in een geweldige zionistische regeling.

“Het doel is de vermeende droom van het ‘Grotere Koninkrijk Israël van de Eufraat tot de Golf’, en dat koninkrijk is, volgens zijn plan, een verenigde regering die de wereld regeert onder de paraplu van een nieuwe religie genaamd “Abrahamic” binnen een economische globalisering met één munt en met één leger.

“Nu komt de droom dichterbij, want dat zionistische doel vereist geen cultuur van vrijheid en democratie waarin het Westen leeft, omdat die cultuur in tegenspraak is met de benadering van het doel van de verenigde regering die de dictatuur van de besluitvorming vereist, en aangezien het streeft naar een verenigde religie, leger en economie binnen een verenigd politiek bestuur, hier moeten verschillende stappen worden gezet.

“Ten eerste, eliminatie van het christelijke Westen door een grote oorlog tussen hen te ontketenen, om alles te vernietigen, zodat de theorie van vrijheden en democratie met al hun militaire, economische en politieke afgeleiden verdwijnt, zodat de leiders van het zionistische plan een verenigde regering volgens plan.”

Kortom, Joden zijn al lange tijd aan het plannen om de wereld over te nemen. Daarna worden de zaken ingewikkeld. Israël bereidt zich blijkbaar voor om de VS en bondgenoot van China, de volgende supermacht, die het ook zal controleren, te dumpen. En India, dat de ‘Abrahamitische religie’ ondersteunt, is ook aan boord.

Hoe zit het met Oekraïne? Welnu, aangezien de regering van Oekraïne wordt gedomineerd door Joden, waren ze duidelijk bezig met het zionistische plan. Rusland heeft weerstand geboden aan de zionistische infiltratie, dus in dit verhaal zijn de Russen de goeden.

Arabische en moslimwereld: “Het is allemaal de schuld van de Joden…”

Bronnen:

  • naar een artikelIt had to happen: Arabs blaming Jews for Ukraine war” van 27 februari 2022 op de site van Elder of Ziyon
  • naar een artikel van Dalit Halevi “Senior Hamas official: Time to talk about the future of Israel” van 28 februari 2022 op de site van Israel National News (INN)
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

2 gedachtes over “Het zat eraan te komen: Arabieren geven Joden de schuld van oorlog in Oekraïne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.