Nieuwe beelden opgedoken van liquidatie van 3 Palestijnse terroristen in Nabloes

Propagandaposter van Al Fatah ter verheerlijking van hun drie ‘helden’

Op 8 februari 2022 werden tijdens een activiteit van de Israëlische veiligheidstroepen in Nablus drie Palestijnse terroristen gedood.

Ze waren lid van de al-Aqsa Martelarenbrigades (de militaire terroristische vleugel van Fatah) en verantwoordelijk voor een recente reeks schietaanvallen gericht op IDF-troepen en Israëlische burgers, en waren van plan meer te plannen.

Het Palestijnse persagentschap Maan News blokletterde: “Dinsdagmiddag vermoordden Israëlische speciale troepen drie burgers nadat ze op hun voertuig hadden geschoten, direct in een buitenwijk van Nabloes.

In hun voertuig werd een grote hoeveelheid wapens gevonden. De Palestijnse media meldden dat de drie Ashraf al-Mabslat, Adhem Mabrouk en Muhammad al-Dakheil waren, allemaal agenten van de al-Aqsa Martelarenbrigades, die zoals bekend zowel in de VS als in de EU op de lijst van verboden terreurorganisaties prijkt.

Maandagochtend publiceerden Palestijnse Arabieren nieuwe beelden van de eliminatie in Sichem een ​​week geleden van drie leden van de terroristische cel die binnen twee weken vijf schietaanvallen uitvoerden in het Samaria-gebied.

Men herinnert zich dat de commandant van de speciale politie van Yamam ‘H’ over de operatie sprak en zei:

“In de afgelopen weken hebben de eenheid samen met Shabak en de IDF actie ondernomen om een ​​terreurcel te stoppen die schietaanvallen uitvoerde op IDF-troepen in de Samaria-regio. De troepen van de eenheid en Shabak werkten de klok rond om de leden van de cel tegen te houden. De jagers handelden professioneel, hielden zich aan de missie en streefden naar contact. Twee M16-wapens in het bezit van de cel werden in beslag genomen. Tijdens de arrestatie probeerden zij het vuur te openen en werden geneutraliseerd. Terreurcellen moeten weten dat de Shabak en Yamam in samenwerking met de IDF elke terrorist zullen bereiken die onze strijdkrachten en de burgers van de staat Israël probeert te schaden.”

Premier Naftali Bennett zei na de eliminatie van de cel: “De IDF, de Shin Bet, de Yamam – onze troepen hebben vandaag opnieuw bewezen dat er geen immuniteit is voor terroristen. Wie ons kwaad doet, zal schade ondervinden.”

Het Palestijnse persagentschap Maan News blokletterde: “Dinsdagmiddag vermoordden Israëlische speciale troepen drie burgers nadat ze op hun voertuig hadden geschoten, direct in een buitenwijk van Nabloes.

Bronnen:

  • naar een artikelWatch: New footage of elimination of terror cell in Shechem” van 14 februari 2022 op de site van Israel National News (INN)
  • naar een artikelFatah and the Palestinian Authority adopt the three terrorists killed in Nablus” van 15 februari 2022 op de site van The Meir Amit Intellegence Center

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.