Wonderbaarlijke geschiedenis v/h Uitgevonden Volk: ‘Wij [Palestijnen] versloegen de Hyksos, de Romeinen, de Grieken, de Perzen, de Tataren en de farao’s’

De leugens die de premier van de PA gebruikt als basis voor haat-ideologie: “We versloegen de Hyksos, de Romeinen, de Grieken, de Perzen, de Tataren en de farao’s. We hebben alle indringers verslagen die door het land Palestina trokken. Namens de Martelaren zullen we deze gehate bezetting [Israël] die ons land zal verlaten, verslaan.”

De Palestijnse Autoriteit heeft voor zichzelf een fictieve geschiedenis geschreven die zowel komisch als gevaarlijk is. De PA beweert dat Palestijnen onderscheiden zijn in de annalen van de geschiedenis, omdat ze het enige volk zijn dat veel van de grootste rijken heeft verslagen. 

Het is ongelooflijk dat de Romeinen, Grieken, Perzen, farao’s, Hyksos en Tataren allemaal werden verslagen door de Palestijnen, volgens premier Muhammad Shtayyeh, sprekend in naam van Mahmoud Abbas, tijdens de ceremonie van de Palestijnse Martelarendag in Ramallah.

Wat historisch wel klopt is dat het Palestijnse Hamas de Palestijnen van Al Fatah hebben verslaan en verdreven uit Gaza in 2007. Plaatje hierboven: Terroristen van Hamas en aanhangers van Al Fatah gaan elkaar met stokken te lijf tijdens schermutselingen in Gaza City op 7 september 2007 [beeldbron: AP/Haaretz]

Aangezien pas vorige eeuw na de oprichting van de staat Israël enkele Arabieren van het land Israël een Palestijnse identiteit aannamen, zou de fantasie van de premier van de PA als lachwekkend en irrelevant kunnen worden afgedaan. 

De voortzetting van de woorden van de premier, waarbij hij deze fantasiegeschiedenis gebruikt om zijn oproep te rechtvaardigen om te vechten om Israël te vernietigen, laat zien hoe gevaarlijk zelfs een leugen kan zijn:

We hebben alle indringers verslagen die door het land Palestina zijn getrokken. Namens de Martelaren zullen we deze gehate bezetting [Israël] die ons land zal verlaten, verslaan. [Official PA TV Live, Jan. 9, 2022]

Het is tragisch dat deze fictieve geschiedenis en haar terreureisen worden doorgegeven aan Palestijnse jongeren. Zoals Palestijnse Media Watch onlangs onthulde in haar rapport over Fatah’s Waed educatieve kindertijdschrift voor kinderen van 6-15, worden dezelfde boodschappen onderwezen, hoewel de rijken die de Palestijnen zouden hebben verslagen, veranderen. 

Palestijnse kinderen wordt geleerd dat ze de “Babyloniërs, de Perzen, de Samaritanen, de Assyriërs, de Hyksos, de Hettieten, de farao’s en de Hebreeën” hebben verslagen en dit bewijst dat ze ook Israël zullen verslaan en vernietigen:

De bezetting [Israël] zal ophouden te bestaan, net zoals wat was voordat het ophield te bestaan. Zoals we al zeiden, onderging Palestina vele invasies die het begeerden . Alle indringers werden verslagen en Palestina keerde terug om vrij en Arabisch te zijn.

De volgende grafiek laat zien hoe de PA een visie creëert voor de vernietiging van Israël op basis van deze valse geschiedenis en de overdracht ervan aan de volgende generatie Palestijnse kinderen:

Bronnen:

  • naar een artikel van Itamar Marcus “Miraculous Palestinian history: “We [Palestinians] defeated the Hyksos, the Romans, the Greeks, the Persians, the Tatars, and the Pharaohs,” and will defeat Israel as well” van 30 januari 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “Wonderbaarlijke geschiedenis v/h Uitgevonden Volk: ‘Wij [Palestijnen] versloegen de Hyksos, de Romeinen, de Grieken, de Perzen, de Tataren en de farao’s’

  1. Je kan het “”de palestijnen ” absoluut niet kwalijk nemen.

    De boodschap die zij dagelijks ontvangen is…..

    ”Beste vrienden, het maakt niet uit welke onzin jullie blijven verkopen, hoeveel terreur jullie blijven voeren, hoeveel verdriet jullie je eigen ‘volk’ blijven berokkenen en hoeveel geld wij jullie nog moeten toesturen ….wij blijven jullie steunen”!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.