Biden regering tracht Palestijnse beleid van ‘betalen om te moorden’ te redden door het te hernoemen

De Palestijnse Autoriteit betaalt levenslang zijn terroristen om Joden te vermoorden

Het Israëlische Channel 12-nieuws meldt dat de regering-Biden de Palestijnse Autoriteit een deal heeft aangeboden.

Biden belooft hen dat wanneer ze stoppen met het betalen van salarissen aan gevangenen en voormalige gevangenen, de VS de PA zouden toestaan ​​een juridisch adviseur aan te stellen om de PLO in Washington te vertegenwoordigen, een stap in de richting van de heropening van het PLO-kantoor dat was gesloten door de regering van Donald Trump.

Maar de details van het voorstel laten volgens PA-bronnen zien dat dit plan slechts rook en spiegels is, en dat terroristen hun betalingen zouden blijven ontvangen.

De PA betaalt niet alleen gevangenen en hun families. Het noemt de betalingen “salarissen” – iedereen in Israëlische gevangenissen wordt automatisch aangenomen als “arbeiders” en ze blijven hun “baan” houden nadat ze zijn vrijgelaten. Taken die ze eigenlijk nooit hoeven te doen.

Volgens het rapport is het de bedoeling dat alle gevangenen van 60 jaar en ouder gepensioneerd worden verklaard uit de PA en een uitkering krijgen. Gevangenen van 60 jaar en jonger zullen een salaris blijven ontvangen als ambtenaren in de Palestijnse Autoriteit. 

In plaats van te worden betaald uit een speciaal fonds, worden ze betaald zoals elke andere werknemer of gepensioneerde van de PA. Maar het probleem is dat ze “ingehuurd” zijn omdat ze probeerden Joden te vermoorden! Dit plan lijkt die regeling officieel te maken.

De hele reden om tegen “betalen voor doden” te zijn, is dat het Palestijnen aanmoedigt om Joden aan te vallen. Er is niets in dit plan zoals vermeld dat die aanmoediging zou stoppen. Het zorgt er alleen voor dat alle “werknemers” gelijk worden behandeld, het gaat niet in op het feit dat de cv’s voor die banen kogels en messen zijn.

Blijkbaar geeft de regering-Biden meer om de Palestijnse Autoriteit die haar gezicht redt door het populaire programma van het betalen van terroristen te handhaven dan om de Joden die zij haar potentiële “werknemers” aanmoedigt om aan te vallen.

Bronnen:

  • naar een artikelReport: Biden administration trying to save “pay for slay” by renaming it” van 26 januari 2022 op de site van Elder of Ziyon
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.