Egyptische staatskrant ontkent Holocaust, zegt dat Hitler geen vijand van de Joden was

Vrijdaggebed in mei 2011 op het Tahrirplein in Caïro. In de Egyptische hoofdstad begint de ‘Arabische Lente’ die al snel ontaardt in een Arabische Nachtmerrie. Rechts een lappenpop met Davidster opgehangen die het doelwit en het toekomstige lot van aartsvijand Israël moet voorstellen en het voorspel was van een nieuwe golf Jodenhaat en Israëlhaat…

De krant Al Gomhuria is een van de drie populairste staatskranten van Egypte en berucht om het ontkennen van de Holocaust.

In een artikel van dinsdag 25 januari ’22 maakt de auteur zich erg boos over het aannemen van een resolutie in de Verenigde Naties tegen de ontkenning van de Holocaust, en is vooral boos op de Duitse afgevaardigde die de resolutie steunde in plaats van te schreeuwen over hoe Joden miljarden van Duitsland hebben afgeperst.

De auteur lijkt soms te denken dat er misschien veel joden zijn vermoord, maar hij ontkent altijd dat er miljoenen joden zijn vermoord.

Egyptische uitgave van 1994 van de Protocollen van de Wijzen van Sion in het Arabisch

“Hitler was geen vijand van de joden, zoals zij hem afschilderen, met bewijs dat hij gedurende een periode van drie jaar (1933-1935) jaarlijks 40.000 Duitse joden naar Palestina liet emigreren. [Deze cijfers zijn overdreven – EoZ.]

“Ervan uitgaande dat hij Joden vermoordde, waren de Joden alleen zijn slachtoffers? Zijn slachtoffers waren van vele volkeren, geleid door het Duitse volk zelf, executeerde hij meer dan 63.000 van hun zonen. En er waren zigeuners of Roma die door de nazi’s in proefkonijnen werden veranderd. Wij in Egypte zijn niet ontsnapt aan de plaag van de nazi’s vanwege de mijnenvelden die het leven van veel Egyptenaren hebben geëist of hen met een handicap hebben achtergelaten. Waarom zou hij alleen de Joden compenseren en anderen niet, zelfs de Duitsers niet?!.

“Zelfs als de Joden het slachtoffer werden van bloedbaden, wat was dan de schuld van de Arabieren en het volk van Palestina om de gevolgen te dragen van een misdaad die ze niet hebben begaan?

“Enige tijd geleden bewees een Amerikaanse onderzoeker dat de gaskamers in feite sterilisatiekamers voor kleding waren. Dit wordt bewezen door wetenschappelijk bewijs dat geen twijfel accepteert. Hij bezocht de gaskamers in Auschwitz, Polen, en nam monsters van hun muren zonder dat iemand hem opmerkte, en keerde terug om ze in Amerika te analyseren. Uit de analyse bleek geen spoor van het gas dat de Duitsers bij de executie gebruikten, dus hij kwam tot de conclusie dat het geen executiekamers waren. En hij werd vervolgd nadat hij het resultaat van de ontdekking bekendmaakte. [Hij verwijst hier naar het beruchte Leuchter Rapport, een pseudowetenschappelijk document van negationist Fred A. Leuchter – Brabosh.com]

“Het is opvallend dat Israël zijn toevlucht neemt tot indirecte methoden om zijn leugens als effectiever te promoten. Het wordt daarin bijgestaan ​​door de internationale media onder Joodse invloed. Westerse kranten bijvoorbeeld richtten zich de afgelopen dagen op een boek uitgegeven door een Duits-Nederlands-joods meisje genaamd “Anne Frank”, een geniale schrijfster wiens literaire talent al op jonge leeftijd na haar geboorte in 1929 verscheen en met haar dood in 1945 uitdoofde op 16-jarige leeftijd. Het boek veroorzaakte een “verrassing” dat Frank werd vermoord.

“Wat hier belangrijk is, is dat het verhaal indirect impliceert dat er gaskamers waren. 

“Soms worden deze leugens gemaakt door sommige Arabieren en moslims, zoals verklaringen van “Fina Malik”, de Pakistaanse actrice die in de Verenigde Staten woont. De Israëlische pers benadrukte haar in haar verslag over haar aanval op de joden toen ze zei dat Hitler de helft van de joden had vermoord en de andere helft had achtergelaten om te vertellen wat er gebeurde!!! Haar verklaring houdt in dat het verhaal van de gaskamers echt is gebeurd.”

Als dit slechts een Egyptisch roddelblad was, zou het al erg genoeg zijn. Maar Al Gomhuria is een officiële Egyptische staatskrant. 

Op dezelfde dag dat er een officieel Holocaust Memorial Day-evenement werd gehouden in Egypte (gesponsord door de Amerikaanse ambassade), is het officiële Egyptische antwoord dat het een leugen was.

Bergen-Belsen: Kort na de bevrijding van het kamp op 15 april 1945 werden de barakken door Britse soldaten platgebrand om verdere verspreiding van een tyfusepidemie tegen te gaan [beeldbron]

Bronnen:

  • naar een artikelEgyptian state newspaper denies the Holocaust, says Hitler wasn’t an enemy of the Jews” van 26 januari 2022 op de site van Elder of Ziyon
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.