Palestijnen smokkelen hun sperma uit de gevangenis om nieuwe terroristen te kweken

Sperma in zakken van aardappelchips – dat is de manier waarop Palestijnse terroristen sperma de gevangenis uit smokkelen, vertelde een vrijgelaten terroristische gevangene aan PA TV. 

Rafat Al-Qarawi, die zelf beweert op deze manier vier kinderen te hebben verwekt, legde uit dat de terroristen sperma naar buiten smokkelen in zakken chips die ze opnieuw verzegelen, markeren met hun naam en op een bepaalde manier inpakken zodat de familie weet welke zak het sperma bevat:

Vrijgelaten gevangene Rafat Al-Qarawi in een interview met de openbare Palestijnse omroep PA TV in het programma Giants of Endurance van 16 december 2021, vertelde hoe een en ander in zijn werk ging: 

Eerst smokkelden we [sperma] via de kantine naar buiten. De Palestijnse gevangene geeft zijn gezin vijf items in een zak… Het is alsof je naar een supermarkt gaat en je wilt je familie iets geven, een geschenk, snoep, koekjes, sap, honing, wat je maar wilt… We zouden het [sperma]monster afgeven seconden voordat ze onze namen zouden noemen… We zouden het [sperma]monster uit ons lichaam laten komen en in zakken doen. We zouden ze op een bepaalde manier inpakken en markeren.

Officiële PA TV-presentator: “Je benadrukt het woord “mark” 100 keer.

Al-Qarawi: 

Agent Condom

“100 procent.”… We markeerden de [zak] met het sperma erin, markeerden het en wikkelden het met touwtjes en knoopten het vast zoals we het de familie hadden verteld tijdens het vorige bezoek… We plaatsten het monster in [een zak] chips of koekjes en deze professioneel opnieuw verzegeld zodat de gevangenisbewaker of Israëlische politieagent niet zou kunnen zien of de zak al dan niet was geopend. Als je op bezoek gaat, is de tas bij je. Niemand raakt het aan behalve de gevangene. Degene die het monster komt halen is je moeder of je vrouw… Natuurlijk had iedereen zijn naam op zijn tas geschreven… De familie gaat met de tas de gevangenis uit en gaat naar het Razan [Medisch] Centrum [voor inseminatie].

Palestijnse Media Watch heeft eerder onthuld dat gevangengenomen Palestijnse terroristen sperma naar hun vrouwen kunnen smokkelen. Volgens de PA zijn er in de loop van de tijd 101 kinderen op deze manier verwekt.

Bronnen:

  • naar een artikelWATCH: Sperm-smuggling from Israeli prison – how do the terrorists do it?” van 19 januari 2022 op de site van World Israel News (WIN)
  • naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “Sperm in a bag of potato chips – that’s how imprisoned Palestinian terrorists father children outside of prison” van 18 januari 2022 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)
  • een artikel op deze blogTerroristische gevangenen smokkelen sperma uit de gevangenis en maakten aldus 61 baby’s” van 16 oktober 2018 en een artikelTerreurmoeder toont pasgeborene nadat sperma van haar zoon uit Israëlische cel werd gesmokkeld” van 21 juni 2019 en een artikelSmokkel van sperma van Palestijnse terroristen uit Israëlische gevangenissen gaat onverminderd door” van 11 mei 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.