Palestijnse kerstboodschap: Vrede op aarde, welwillendheid jegens de mens, haat de Joden

Palestijnse vredeswens: “Vrolijk kerstfeest voor iedereen, behalve de usurperende, gemene, profeet-dodende Joden!”

Een kerstboodschap op de Palestijnse nieuwssite Amad door Dr. Mustafa Youssef Al-Ledawi bewijst voor de zoveelste keer dat Palestijns antizionisme en antisemitisme hetzelfde zijn.

Christenen vieren in de hele wereld, in deze gezegende dagen van elk jaar, Kerstmis, en hun ogen streven naar bezet Palestina, het gezegende land waar Hij werd geboren en opgroeide waar Jezus vrede zij met hem.

Dr. Mustafa Youssef Al-Ledawi

In deze gezegende dagen vragen christenen God in de hoogste, de vreugde onder de mensen, en ze zoeken van Hem vrede op aarde in een eeuwigdurende boodschap, dat ze mensen van liefde en vrede zijn, en volgelingen van een nobele profeet die voorafgegaan aan onze Boodschapper Mohammed, moge God hem zegenen en vrede schenken door de jaren heen, en hem prediken met kennis en zekerheid, dus felicitaties aan de christenen in de nacht van Kerstmis, vol van goedheid, overvloedig in het geven, vol van gerechtigheid en vrede.

Maar het land van Christus Jezus, de zoon van Maria, vrede zij met hen beiden, is een wetteloze, bezetter, toegeëigend door een schurkenbende van oude vijanden van Christus, die hem benijdden en verraadden, en tegen hem samenspanden en hem wilden doden, en voorbereid op zijn kruisiging, ware het niet dat God de Almachtige voor hem zorgde die hem van hun kwaad had gered…

Het land van Christus, vrede zij met hem, doet een beroep op de wereld op eerste kerstdag tegen de onderdrukking door de Joden en de onderdrukking door de kinderen van Israël, die het land bederven, mensen doden, bomen ontwortelen, stenen vernietigen, het land plunderen van zijn eigenaren, en er nederzettingen en kolonies overheen bouwen, totdat de steden Bethlehem, Beit Jala en Beit bijna Sahour is verbonden met de stad Jeruzalem, vanwege het grote aantal nederzettingsgordels dat het omringde en het vastmaakte aan wat het noemde de Grote Stad Jeruzalem, de heilige stad die de Kerk van het Heilig Graf omvat… waar de Joden de aanbidders van hebben ontheiligd en verdreven, en vandaag proberen ze het te vervormen, te ontdoen van zijn gaven, te beroven het van zijn land, en beperken zijn volgelingen.

Vrolijk kerstfeest voor iedereen, behalve de usurperende, gemene, profeet-dodende Joden!

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “Palestinian Christmas message: Peace on Earth, goodwill towards man, hate the Jews” van 29 december 2021 op de site van Elder of Ziyon
  • met dank aan Tiki S. voor de hint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.