Joden beschuldigd van ‘elk aspect van COVID’ in folders verspreid over de VS

Arabische antisemitische cartoon waarin Israël [de Joodse natiestaat] wordt voorsteld als de bedenker en verspreider van het coronavirus COVID-19 over de wereld, meer bepaald de Arabieren en het door hen uitgevonden volk, aka de Palestijnen [beeldbron: JCPA]

Volgens het Secure Community Network, de officiële veiligheids- en beveiligingsorganisatie van de Joodse gemeenschap in Noord-Amerika, hebben mensen in ten minste acht staten in het weekend antisemitische flyers gevonden die beweren dat Joden verantwoordelijk zijn voor COVID-19.

De folders maakten volgens SCN deel uit van een “gecoördineerde verspreding van de pamfletten”, door de antisemitische Goyim Defense League, volgens SCN, en werden gevonden in Alabama, Californië, Colorado, Idaho, Illinois, North Carolina, Texas en Vermont. 

De folder, waarvan er één getiteld was “Elk afzonderlijk aspect van de COVID-agenda is joods”, bevatte een QR-code die linkte naar een antisemitische website van de Goyim Defense League.

CEO van SCN Michael Masters, zei:

“Dit is nog een herinnering dat de Joodse gemeenschap een doelwit is in de Verenigde Staten. Er zijn nog steeds groepen die bereid zijn om alles te doen wat ze kunnen om Joodse mensen aan te vallen, inclusief hen de schuld te geven van een pandemie die zoveel levens over de hele wereld heeft getroffen. We moeten antisemitisme blijven bestrijden en ervoor zorgen dat de Joodse gemeenschap kan floreren.”

Dit is niet de eerste keer dat de Goyim Defense League antisemitische pamfletten verspreidt, maar het is misschien de eerste keer dat ze ze op zoveel locaties tegelijk hebben achtergelaten. 

Vlak voor Chanoeka liet de groep flyers achter bij huizen in Beverly Hills, Californië, en eerder dit najaar hing de groep een spandoek aan een viaduct in Austin, Texas, met de tekst “Vax the Joden.”

Op de brug brachten leden van Goyim Defense League de Hitlergroet en droegen t-shirts met hakenkruis opdruk.

Bronnen:

  • naar een artikelJews blamed for ‘every single aspect of COVID’ in fliers distributed across US” van 22 december 2021 en een artikelCOVID-denying fliers prove antisemitism not down and out in Beverly Hills” van 29 november 2021 op de site van Israel Hayom
  • naar een artikel van Fiamma Nirenstein “The Third Wave of Anti-Semitism is on the Way” van 6 juli 2020 op de site van The Jerusalem Center for Public Affairs (JCPA)

2 gedachtes over “Joden beschuldigd van ‘elk aspect van COVID’ in folders verspreid over de VS

  1. Deze aanval was te verwachten. Men kan nog veel meer aanvallen verwachten, die veel en veel erger zijn dan deze. Sommige Amerikaanse Joden zijn betrokken in een gevaarlijk spelletje: zij zijn te zichtbaar aan de top. Bijvoorbeeld: Albert Burla is de CEO van Pfizer; een pharma-bedrijf met een twijfelachtige reputatie. Er sterven nu veel mensen aan de bijwerkingen van de “vaccins”. Het aantal van Burla-achtige Joden aan de top is nihil, nog geen 0,001% van een bevolking van rond de 6 miljoen. Maar een oordeel is zeer snel gemaakt. Ook Italianen in de VS hebben een “Maffia-reputatie” al komen ze niet allemaal uit Sicilië. Joden kunnen beter de VS verlaten, voordat het te laat is. De volgende Holocaust zal op Amerikaanse bodem plaatsvinden.

    Like

  2. Gelukkig maar dat er zovéél joodse dokters & wetenschappers zijn “schuldig aan ieder aspect van Covid”behalve aan de verspreifing…..dat doen de anti vaccin gekkies écht zelf!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.