De miljoenen dollar donatie van Qatar heeft andermaal de terreurgroep Hamas gered

Palestijnen ontvangen hun financiële hulp als onderdeel van $ 480 miljoen aan hulp toegewezen door Qatar, op een postkantoor in Gaza-stad op 19 mei 2019 [beeldbron: Abed Rahim Khatib/Flash90]

De regering van Qatar heeft Hamas opnieuw gered.

Elke keer dat het Hamas-terreurregime in Gaza op het punt staat in te storten, komt de Golfstaat Qatar binnenrijden op een wit paard als een ridder in glanzend harnas om ervoor te zorgen dat Hamas zal leven om nog een dag te zien. 

Wat is er gebeurd met het “gematigde” Qatar dat Amerikaanse Joodse leiders slechts een paar jaar geleden prezen?

Deze keer zou Hamas bijna geen geld meer hebben om de salarissen van zijn werknemers te betalen. Als u uw werknemers niet betaalt, werken ze niet. En als je arbeiders niet werken, stort je gangsterregime in elkaar. De ineenstorting van Hamas zou natuurlijk een goede zaak zijn voor Israël, de Verenigde Staten en de moderne beschaving in het algemeen.

Maar nogmaals, Qatar is aan de kant van de slechteriken gesprongen.

De nieuwe deal houdt volgens berichten in de media in dat Qatar brandstof naar Gaza stuurt via Egypte. Hamas gaat dan de brandstof verkopen om aan zijn loonlijst te voldoen.

Dat zal Hamas aan de macht houden, zodat het duizenden raketten kan blijven afvuren op Israëlische kleuterscholen en kibboetsen nabij de grens met Gaza. En het kan zijn cellen in Judea en Samaria in bedrijf houden, zodat ze daar ook Joden kunnen vermoorden.

Qatar onderschrijft al de elektriciteitscentrale van Gaza en stuurt elke maand financiële hulp aan 100.000 inwoners van Gaza via een VN-vouchersysteem, wat Hamas de kosten bespaart om die hulp te moeten verlenen. 

En het bood Hamas $ 500 miljoen om te herbouwen na het 11-daagse conflict met Israël in mei – een conflict dat begon door de terroristische organisatie en een conflict dat eindigde met de lancering van meer dan 4.000 raketten op de burgerbevolking in Israël. Kortom, Qatar ondersteunt zo’n beetje de hele mini-terreurstaat van Hamas.

Hamas is niet de enige terreurbende die door Qatar wordt gesteund. De nauwe relaties met de Taliban en de Moslimbroederschap zijn goed gedocumenteerd. En een rechtszaak die nu zijn weg vindt door Britse rechtbanken, beschuldigt Qatar ervan honderden miljoenen dollars te hebben gestuurd naar het Al-Nusra Front, een in Syrië gevestigd filiaal van Al-Qaeda.

En voor degenen die zich zorgen maken over de opkomst van antisemitisme over de hele wereld, is het de moeite waard eraan te herinneren dat een rapport van de Anti-Defamation League ontdekte dat de officiële Qatarese regeringsmedia redactionele cartoons blijven publiceren “die de Joden schaamteloos demoniseren” en “tekenen op de ergste soort antisemitische thema’s.”

Bovendien bleek uit een recensie door MEMRI van leerboeken, opgesteld door het Ministerie van Onderwijs van Qatar en gebruikt in zijn scholen, dat ze “antisemitische motieven bevatten, die Joden voorstellen als verraderlijk, oneerlijk en sluw, en tegelijkertijd als zwak, ellendig en laf.”

Bovendien werden op de laatste internationale boekenbeurs in de hoofdstad van Qatar, Doha, antisemitische boeken gepresenteerd, zoals The Myth of the Nazi Gas Chambers en Lies Spread by the Joden , en een Arabische vertaling van Awakening to Jewish Influence in the United States of America door blanke supremacistische leider (en voormalig Ku Klux Klansman) David Duke.

Wenen, 30 juni 2019. Een groep internationale burgers en activisten uit verschillende landen is een campagne gestart om de financiering van mondiaal terrorisme door de regering van Qatar te bestrijden [beeldbron: Suryaa]

Dit is allemaal heel anders dan wat ons werd verteld door het handjevol leiders van Amerikaanse zionistische organisaties die volledig betaalde reizen maakten om de emir van Qatar te ontmoeten in zijn olierijke Golfkoninkrijk in 2017-18. 

Een Joodse functionaris gaf later publiekelijk toe dat hij een betaalde, geregistreerde buitenlandse agent van de Qatarese regering was. Toen journalisten de geheime reizen aan het licht brachten, verdedigden de Joodse leiders hun acties op grond van het feit dat Qatar gematigder werd.

Ik zie niets “gematigd” aan Qatar dat het grootste antisemitische medianetwerk ter wereld, Al Jazeera , host en sponsort. Ik zie niets “gematigd” aan Qatar dat terroristische groeperingen over de hele wereld financiert. En ik zie niets “gematigd” over het redden en sponsoren van een dodelijk terroristisch regime langs de zuidelijke grens van Israël door Qatar.

Het is tijd om de oogkleppen af ​​te doen en Qatar te zien voor wat het werkelijk is: een uitlaatklep voor terreurfinanciering voor antisemitisch vitriool.

Bronnen:

  • naar een artikel van Stephen M. Flatow “Once again, Qatar saves Hamas” van 6 december 2021 op de site van The Jewish News Syndicate (JNS)

Een gedachte over “De miljoenen dollar donatie van Qatar heeft andermaal de terreurgroep Hamas gered

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.