Linkse ‘vredesactivisten’ en echte terroristen vormen een bijna perfecte storm van Jodenhaat

Er zijn twee groepen die anti-Israël bijeenkomsten bijwonen.

De ene groep noemt zichzelf links, ruimdenkend, zeer bezorgd over mensenrechten, alleen vrede willend en maken zich dermate zorgen over Palestijnen die zijn omgekomen tijdens een oorlog die door hun kamp werd ingezet. Deze mensen zweren met de hand op het hart dat ze tegen geweld zijn, tegen antisemitisme en dat ze willen dat Israël stilletjes en vreedzaam verdwijnt als gevolg van werelddruk en boycots.

De andere zijn jonge Arabische mannen die zijn opgegroeid met pure jodenhaat. Ze zijn intolerant voor vrouwen, voor homo’s, ze geven niets om het milieu. Ze delen geen van de veronderstelde principes van de kumbaya-menigte, met uitzondering van het willen zien dat de Joodse staat vernietigd wordt en van de rol die ze innemen van eeuwige slachtoffers zonder enige macht. 

De laatste groep zit achter de stortvloed aan antisemitische aanvallen die we elke dag in het Westen zien gebeuren. Zij zijn degenen die in bendes rondrijden, op zoek naar Joden om te intimideren of aan te vallen. Ze bedreigen Joden direct duizenden keren per dag op sociale media. 

Dit is ongekend. Decennialang hebben Joden zonder angst veilig kunnen rondlopen in de meeste grote steden, zonder zelfs maar te overwegen hun keppeltje of Davidster-halskettingen te verbergen. Joden waren vroeger het meest bang om door zwarten te worden aangevallen, maar in de loop van de tijd is dat veel minder een probleem geworden, met uitzondering van de recente toename van aanvallen in Brooklyn. 

Antisemitisme is er altijd geweest, maar het is zeker afgenomen. ADL-statistieken zien het sinds de jaren 90 gestaag dalen. Maar dit is anders dan zelfs de jaren ’60. Nu moeten joden zich zorgen maken over bendes die zich op hen richten omdat ze joods zijn. Waarom zijn deze Arabische bendes plotseling zo aangemoedigd om troepen te vormen om Joden aan te vallen? Vanwege de eerste groep. 

Het fijne onderscheid dat linkse Israël-haters proberen te maken tussen antizionisme en antisemitisme zijn volledig onzichtbaar voor Arabieren. Ze haten Israël omdat het, ondanks het feit, vol zit met Joden. Antisemitisme is de hele bron van het conflict. Hun ouders en predikers leren hen niet om zionisten te haten, maar joden. Ze zien hun Joodse bondgenoten als instrumenten en als dhimmi’s, niet als rolmodellen. 

De aanvallers vinden kracht in aantal, ze zien dat ze links aan hun kant hebben, ze worden opgejaagd door duizenden leugens over Israël door spreker na spreker en tweet na tweet, ze krijgen bevestiging van leden van het Congres en andere leugenaars en fanatici die zeggen dat Israël zich schuldig maakt aan genocide en apartheid en etnische zuivering, dat ze worden voorbereid op geweld door lugubere en vaak vervalste foto’s van dode kinderen, dat ze tot waanzin worden opgezweept door de hypnotiserende anti-Israëlische en antisemitische gezangen.

En ze zijn in grote steden met overal veel herkenbare Joden, die voor deze misdaden moeten boeten. Het is een recept voor geweld. De Arabische bendes houden zich bezig met wat ze het beste kennen: terreur en geweld. Het punt van terrorisme zijn immers niet de aanslagen zelf, maar de prestatie die de aanslagen onder de doelen creëren. 

Deze Arabieren importeren terreur van hun neven uit het Midden-Oosten en doen er alles aan om de Joden bang te maken. Ze hebben terecht het gevoel dat ze een kritische massa hebben bereikt met mede-Arabieren in hun respectievelijke westerse landen. Cruciaal is dat ze de dekking krijgen van seculier links, artikelen publiceren die terreur rechtvaardigen en het idee dat Palestijnen het recht hebben om alles te doen wat ze willen met de Joden, omdat alles eerlijk is in ‘verzet’. 

Arabieren zijn gevoelig voor schaamte. Zo hebben ze in Amerika niet eerder gehandeld, omdat het idee van moedwillig geweld tegen joden beschamend was. Nu, en hun linkse bondgenoten geven hen intellectuele dekking – zullen ze hen nooit, maar dan ook nooit te schande maken.

De linkse anti-zionisten zouden hen te schande kunnen maken om hun aanvallen te stoppen. Ze zouden duidelijk kunnen maken dat ze niets met de antisemieten te maken willen hebben. Ze zouden kunnen opstaan ​​en zeggen dat ze geen bondgenoten zullen zijn met jodenhaters en niet zullen marcheren met onverdraagzamen. 

Ze zouden kunnen eisen dat moskeeën en moslimleiders de aanslagen duidelijk afwijzen (dat zullen ze zeker niet alleen doen). ze gaan allemaal over solidariteit en bondgenootschap en, laten we eerlijk zijn, ze willen niets negatiefs zeggen over gekleurde mensen die joden willen aanvallen. 

De linkse enablers weten ook dat de Arabieren zich vervolgens tegen hen zouden keren als ze iets negatiefs zouden zeggen over hun antisemitisme. In plaats daarvan geven de ‘progressieven’ zwakke verklaringen tegen antisemitisme en keren ze dan terug naar hun gezangen ‘Van de rivier tot de zee’ om de volgende ronde van aanvallen uit te lokken.

De enige oplossing is om de aanvallers te schande te maken. De enigen die dat kunnen, keuren de aanslagen stilzwijgend goed. Dit is een bijna perfecte storm die een geheel nieuwe klasse van Jodenhaat tegen Amerika doet ontstaan. 

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “The faux peaceniks and the real terrorists form a nearly perfect storm of Jew-hatred” van 26 mei 2021 op de site van Elder of Ziyon
  • h/t “Tiki S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.