Amerikaanse Joden: Sta op en schitter voor Jeruzalem!

De koortsachtige haast van de regering-Biden om een ​​Amerikaans consulaat in Jeruzalem te heropenen, zou Amerikaanse joden om minstens vijf redenen moeten alarmeren:

 • Ten eerste: er is al een Amerikaanse ambassade in Jeruzalem. Het is de officiële; degene die getuigt van Jeruzalem als de onverdeelde hoofdstad van Israël. Waarom dan nog zo’n kantoor, in de Palestijns-Arabische sector, behalve om de Heilige Stad te verdelen?
 • Ten tweede: Jeruzalem is al meer dan 3000 jaar in onze gebeden, sinds koning David het stichtte als heilig, soeverein en ondeelbaar.
 • Ten derde: Een verdeeld Jeruzalem verzwakt Israël en nodigt de twijfelaars, de aanklagers en de ontkenners uit om te blijven dromen van de ondergang van Israël. Tenzij je een van hen bent… een liberale do-or-die… wie zou in hemelsnaam een ​​handlanger willen zijn met dat soort spotters? Helaas, een nieuwe stem op Biden of zijn partij plaatst je in die categorie.
 • Ten vierde: Een verzwakt Israël bedreigt de Amerikaanse veiligheid. Tot op de dag van vandaag rekent Amerika op Israëls intelligentie en militaire kracht om te dienen als de betrouwbare, vaste hand in een regio die bekend staat om zijn onstabiele heersers en moorddadig chaotische regimes. Iran heeft plannen tegen zowel Israël als de Verenigde Staten. Israël staat als het doorgewinterde en paraat slagschip in deze stormachtige wateren.
 • Ten vijfde: het opkomende beleid van Team Biden ten aanzien van Israël is vergelijkbaar met het beleid voor Amerika… in elk geval bedoeld om de geschiedenis te schrappen en te herschrijven voor de Woke/Progressive-zaak. Voor Amerika is hun zwendel racisme. Voor Israël is hun grootste nadeel kolonialisme, of apartheid, of al het andere dat ze kunnen bedenken.

Dat is waar Biden binnenkomt, als een tevreden klant van de Woke/Progressive extreemlinkse agenda. Hij is all-in. Wat het peloton verkoopt, koopt hij. Geen wonder dus om te zien hoe de regering-Biden Israël met de nek aankijkt terwijl het opwarmt tot de PA, Fatah en ja, zelfs Hamas.

Hen een voet aan de grond geven in de richting van een verdeeld Jeruzalem, dat is wat een president van Woke zal doen. Het is wat een Woke-partij, de Democraten, zullen vieren. Maar Joodse Amerikanen… is dit het bedrijf dat ze willen behouden?

De Woke-filosofie, die spot met traditie en alles vertrapt wat nobel is aan ons joods/christelijke systeem, wordt ronduit verworpen door het Amerikaanse volk. De peilingen zeggen van wel, en de verkiezingsresultaten van vorige week onthullen een natie die walgt van het blik wormen dat door uiterst links te koop wordt aangeboden.

Als Woke-ism Down with Everything betekent, wat het doet, zijn Amerikanen niet geïnteresseerd in iets dat zo ver verwijderd is van mama, honkbal en appeltaart. Ontwaakte activisten… het wordt erkend… zijn de termieten van de beschaving.

Joodse Amerikanen moeten er nota van nemen dat de rest van het land goed is met ouderwets patriottisme, en dit omvat liefde en steun voor Israël. Dit zou een perfecte tijd zijn voor Amerikaanse Joden om kracht en vastberadenheid voor Israël te tonen.

Een goede plek om te beginnen is om wat lawaai te maken tegen die Palestijns-Arabische doorn in het oog, zoals die plannen voor een Amerikaans consulaat in Jeruzalem. We moeten dit goed krijgen. De rest van het land kijkt toe.

Bronnen:

 • naar een artikel van Jack Engelhard “US Jews: Rise and shine for Jerusalem!” van 15 noveùber 2021 op de site van Arutz Sheva
 • h/t “Tiki S.

Een gedachte over “Amerikaanse Joden: Sta op en schitter voor Jeruzalem!

 1. De Amerikaanse Joden zijn totáál de weg kwijt.

  Ze vechten de foute oorlog en lopen achter de foute profeten aan!

  Ze weigeren in te zien dat zonder Israel hun beste/langste tijd in de VS achter hen ligt want de Joden in Amerika zijn nog stééds in de eerste plaats een kleine Joodse minderheid in Amerika en géén Amerikaan………ook al verkopen ze Israel aan de hoogst biedende koper en lopen ze achter palestijnse sprookjes verkopers aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.