Jonge Palestijnse meisjes zingen op PA TV: ‘Wij offeren onze levens op voor Palestina’

Kinderen van gevangen Palestijnse terrorist Khaled Al-Baseti zingen: “In naam van de vrijheid zullen we onze levens offeren” [beeldbron: PMW]

Wat is er passender dan een lied over sterven voor Allah en ‘Palestina’ om een ​​huwelijksverjaardag te vieren? Wat is er schattiger dan 2 jonge meisjes die het lied zingen? En wat is er schadelijker dan de voortdurende hersenspoeling door de PA van Palestijnse kinderen en volwassenen dat “martelaarschap” goed en prestigieus is en wat Allah wenst?

Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag van de gevangengenomen terrorist Khaled Al-Baseti, die 21 jaar vastzit voor het neersteken van 4 Israëli’s , stuurde het PA TV-programma voor en over Palestijnse gevangenen, Giants of Endurance , hem de groeten van zijn familieleden. Onder de weldoeners waren twee jonge meisjes die een lied zongen dat pleit voor het sterven voor “vrijheid” en voor “Palestina”:

“ In naam van vrijheid zullen we ons leven opofferen
In naam van vrijheid zullen we ons leven opofferen

Palestina is Arabisch, Palestina is Arabisch, O land van strijd
We vergeten jouw land niet, O Palestina
En wie aanvalt, hun het leven ligt in mijn handen, hun leven ligt in mijn handen”

[Officiële PA TV, Goedemorgen Jeruzalem , 22 oktober 2021]

Al decennia lang heeft Palestijnse Media Watch het PA-beleid gedocumenteerd om kinderen aan te moedigen om “martelaren” te worden en zichzelf op te offeren voor Palestina.

Een treffend voorbeeld van dit PA-kindermisbruik is het volgende gedicht voorgedragen door een jong meisje, waarin een moeder haar zoon vertelt dat hij “bestemd is voor het martelaarschap“, en dat “ons wapen onze islam is en onze munitie onze kinderen”.

Ru’a Tamimi: “Zijn moeder beloofde hem een ​​cadeau als hij klaar was met eten. De jongen vroeg zich opgewonden af: ‘Is het speelgoed?’ Zijn moeder kwam naar hem toe met een gloeiende blik terwijl ze het geschenk droeg. Hij keek, en het was een geweer! Hij riep luid: “O mama! Mama! Wat is dit? Is dit het geschenk?” Ze pakte hem op, omhelsde hem en zei: “Mijn zoon, we zijn niet gemaakt voor geluk. In mijn ogen ben je bedoeld voor het martelaarschap!”

Want de Joden vermoordden zijn vader om geen andere reden dan dat hij te lang bad. De soldaten sprongen hierop en vroegen zich af: “Wie weet tot wie hij zich wendt? Keek hij zich tot zijn God?” Ze zijn vervloekt. Jeruzalem is van ons, ons wapen is onze islam, en onze munitie is onze kinderen. En jij, o mijn zoon, bent bedoeld voor het martelaarschap.

[De jongen] ging terug naar zijn bed en klaagde bij zijn kussen, want hij is te jong voor deze dingen…
Hij gaf toe aan zijn dromen. Hij ziet zijn bruid (dwz Jeruzalem), maar ze is geboeid, en de Joden omringen haar, en ze zegt tegen hem: ‘O mijn ridder, maak me los van de handboeien… Ik, Jeruzalem, zeg dit tegen jou: Wat is er meegenomen? met geweld alleen met geweld worden teruggestuurd.’

[De jongen] ontwaakte uit zijn slaap om de rest van zijn dag te leven, zeggende: ‘Wat met geweld is genomen, zal alleen met geweld worden teruggegeven’ terwijl hij in de ene hand het geweer en in zijn andere hand droeg – een droevig gedicht .”

Gastheer 1: applaudisseert en zegt tegen Tamimi: “Mijn liefste, mijn liefste, goed gedaan! Kom hier zodat ik je kan kussen. Ik kan het gesprek niet voortzetten zonder je te kussen…”

Host 2:  “Lees je ze [de gedichten] voor op de schoolradio?”

Ru’a Tamimi:  “Ja, ik heb ze gelezen.”

[Officiële Fatah Facebook-pagina, 22 november 2019]

Khaled Al-Baseti – Palestijnse terrorist uit Oost-Jeruzalem die op 13 oktober 2015 4 Israëlische burgers neerstak en verwondde in de Israëlische stad Ra’anana. Bastami zit een straf van 21 jaar uit.

Bronnen:

  • naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik “Young girls sing “we’ll sacrifice our lives” on PA TV” van 27 oktober 2021 en een artikel“We’ll sacrifice our lives” – girls sing on PA TV for terrorist relative who stabbed 4” van 22 oktober 2021 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)
  • h/t “Tiki S.