De Israël- en Jodenhaat van de ‘Black-Lives-Matter’-beweging

Schaamteloze recuperatie door linkse ‘antifascisten’ van de moord door een politieman op de notoire harddrugsdealer George Floyd voor de Palestijnse zaak. Het Palestine Museum tweette een plaatje van Floyd, getooid met Palestijnse keffiyeh en een Palestijnse vlag [beeldbron: JJ]

Het is altijd weer spannend wanneer de façade van het schijnbare antifascisme afbrokkelt en daarachter de volgende valse tronie tevoorschijn komt. In het kader van de uiterst omstreden “Black-Lives-Matter”-beweging werd niet alleen tegen de dood van de zwarte zware crimineel George Floyd en het vermeende racistische politiegeweld gedemonstreerd, maar ook allerhande antisemitische haat geopenbaard.

Daarbij lieten in het kader van de opstanden in heel Amerika talrijke onschuldige mensen hun leven, maar eenmaal goed op gang werden in Los Angeles in één moeite door meerdere synagogen met martiale ophitsing zoals “Free Palestine!”Fuck Israel!” bespoten. Het standbeeld van de Zweedse redder van Joden in de nazitijd, Raoul Wallenberg, werd geschonden, in Washington kwam het tot haatspreekkoren tegen Israël, dat men opnieuw als land van de kindermoordenaars beledigde.

In het eveneens Californische San Diego werden joodse instellingen zoals het huis van de studentenorganisatie Hillel aangevallen. Ondersteuning kwam meermaals van de Antifa, die zoals altijd van de straat zijn slagveld maakte.

Het is heel duidelijk: in het kader van de wereldverbetering vieren de islamitische antisemieten weer hoogtij. Interessant genoeg worden daarbij vaker diegenen getroffen die het hele multiculti-BLM-One World-gedoe ook nog stimuleren. Zo was de Amerikaans-joodse historicus Gil Try sprakeloos over de alle perken te buiten gaande rellen, die niet alleen tegen ontelbare blanken, maar ook tegen de Joden in de VS gericht waren:

“Het is hartverscheurend. Zo veel Joden en rabbijnen ondersteunen BLM. We zagen in Los Angeles een toename van geweld tegen joodse winkels in joodse wijken. We zagen anti-joodse graffiti en hakenkruisen. Was het een algemeen fenomeen? Nee! Maar daarvoor mogen we zero-tolerance hebben. Het is vreselijk wanneer mensen de beweging ten volle gebruiken voor antisemitische haat.”

Hoewel BLM-vlaggen en BLM-symbolen door iedereen gebruikt kunnen worden, hebben de belangrijkste organisatoren zich hier nooit van gedistantieerd.

Linkse en islamitische Israël- en Jodenhaters recupereren de BLM-beweging voor hun eigen agenda

Integendeel: niet zelden verliezen de verantwoordelijken zichzelf in samenzweringstheorieën en diffuse hersenspinsels. Zo wordt bijvoorbeeld beweerd dat de Amerikaanse politie haar handwerk van de Israëli´s zou leren en wanneer in de VS een politieagent een zwarte doodt, dan zou de zogenaamde genocide van Israël op de Palestijnen daarvoor een voorbeeld zijn. Men gaat zelfs zover om het politiegeweld algemene volkerenmoord te noemen. De Joden moeten eens temeer voor alles verantwoordelijk gemaakt worden en ook BLM wakkert dit samenzweringsbeeld aan.

Anderen bevestigen het cultuur-marxistische wereldbeeld van “Black Lives Matter”, die in goed en kwaad denken onderverdeelt. Blanken onderdrukken zwarten – een omgekeerd racisme bestaat echter niet. Terwijl de vermeende discriminatie van politieagenten tegen zwarten tot nu toe op geen enkele wijze statistisch is bewezen. De haat van de Afro-Amerikanen op Joden heeft aan de andere kant van de oceaan echter een lange traditie. Zo wordt de Jood ook bij de schijnbaar onderdrukten graag als halsafsnijder en als gewetenloze zakenman gezien, die er aankomt met zijn eeuwige slachtofferrol, die eigenlijk toekomst aan de zwarten.

Die valt George Floyd in boven gedimensioneerde mate ten deel, om daarbij tot rockstar evenals tot twijfelachtig globaal jeugdsymbool op te klimmen. Al lange tijd werd er geen crimineel meer zo bejubeld als de dode, wiens portret de muren van talrijke huizen en muren siert. Ondertussen solidariseerde zich ook nog de rapstar en acteur Ice Cube (“Three Kings”) met “Black Lives Matter” om in haar joden-vijandige hoorn te blazen: “We hoeven alleen maar tegen ze op te staan en hun kleine spel is voorbij”, postte de 52-jarige naast een antisemitisch plaatje.

Israël geldt ondertussen als symbool van het imperialisme en kapitalisme binnen de Arabische wereld. Zwart leven telt, joods leven niet. De linkse beweging openbaart eens temeer haar compleet huichelachtige dubbele moraal.

In het licht van de Black Lives Matter (BLM)-bijeenkomsten die plaatsvonden als protest tegen het politiegeweld in de VS, demonstreerden de Franse demonstranten in Parijs. Ze schreeuwden antisemitische slogans, waaronder ‘Sales Juifs‘ (vuile joden) en zwaaiden met borden met de tekst ‘Israël aboratoire des violences policières’ (Israël, laboratorium voor politiegeweld) tijdens een bijeenkomst op de Place de la République op zaterdag 13 juni 2020

Bronnen:

  • naar een artikel van Alex Cryso “Der Israel-Hass der Black Lives Matter-Bewegung” van 18 oktober 2021 op de site van Conservo in een vertaling door E.J. Bron als “De Israël-haat van de “Black-Lives-Matter”-beweging” van 19 oktober 2021 op de site van de auteur