Glick: ‘Amerikanen verliezen hun vrijheid niet aan een buitenlandse mogendheid, maar aan binnenlandse revolutionairen’

Hoe verliest een land zijn vrijheid? Eén manier is natuurlijk door buitenlandse verovering. De geschiedenis is gevuld met voorbeelden van naties die onderworpen en tot slaaf gemaakt worden door buitenlandse tirannie.

Tegenwoordig verliezen Amerikanen in de Verenigde Staten hun vrijheid niet aan een buitenlandse mogendheid, maar aan binnenlandse revolutionairen. De revolutionairen zijn bereid geweld te gebruiken, zoals ze lieten zien in de zomer van 2020 toen ze zich een weg door Amerikaanse steden brandden en plunderden. Maar over het algemeen is hun wapen niet het geweer of de laars, maar demonisering en intimidatie. En nu de regering-Biden stevig aan de macht is, gaan ze verder met hun revolutie met de stevige steun van de staat en zijn wapens van repressie en criminalisering.

Vorige maand kwamen de revolutionairen en de regering samen voor de camera’s tijdens een ontmoeting tussen vice-president Kamala Harris en studenten aan de George Mason University in Virginia.

Een studente met de stem van een kind gebruikte haar audiëntie bij Harris als een kans om de wrede haat van de revolutie tegen Joden en Amerika te promoten. Ze snoof emotioneel onder haar masker en vertelde de op een na hoogste gekozen functionaris van Amerika dat haar gevoelens gekwetst waren toen het Congres een wetsvoorstel aannam voor aanvullende financiering van het Israëlische Iron Dome-antiraketsysteem. Deze beslissing, kermde ze, “doet pijn aan mijn hart omdat het een etnische genocide is en een ontheemding van mensen, hetzelfde als in Amerika, en ik weet zeker dat je je hiervan bewust bent.

Van Harris zou kunnen worden verwacht dat zij de student zou uitdagen voor het promoten van antisemitische en anti-Amerikaanse bloedsprookjes. Maar dat deed ze niet. In plaats daarvan gaf Harris de jonge onverdraagzame macht. Ze zei dat ze “blij” was dat de student haar mening deelde. “Dit gaat over het feit dat je stem, je perspectief, je ervaring, je waarheid, niet onderdrukt mag worden en gehoord moet worden, toch? En een van de dingen waar we voor vechten in een democratie, toch?

Er zijn twee manieren om het gedrag van Harris te begrijpen, en ze kunnen allebei tegelijkertijd waar zijn. Het is mogelijk dat Harris werd geïntimideerd. Ze wilde geen confrontatie aangaan met een gevoelige huilebalk die vertelde over haar gekwetste hart. Zeurderige revolutionairen vertellen is niet goed te filmen. In feite leidt het vaker wel dan niet tot iemands uitschakeling in de samenleving.

Een standbeeld van George Floyd van kunstenaar Chris Carnabuci wordt onthuld in Brooklyn, New York op 19 juni 2021. Floyd was een Afro-Amerikaanse man die werd gedood tijdens zijn arrestatie op 25 mei 2020. Floyd was een zware crimineel en een notoire dealer van harddrugs. Tussen 1997 en 2005 werd hij veroordeeld voor acht misdaden. Hij zat vier jaar in de gevangenis nadat hij een schikking had aanvaard voor een zware overval in 2007 bij een huisinvasie. [beeldbron: Ed Jones/AFP via Getty Images)

Denk eens aan het lot van Prof. Dorian Abt. Abbot, een gerenommeerd geofysicus aan de Universiteit van Chicago, die later deze maand werd uitgenodigd om de prestigieuze Carlson-lezing van het MIT te presenteren. Maar toen bekend werd dat Abbot naar de campus zou komen, eisten de revolutionairen van het MIT dat het zou worden ingetrokken.

Het blijkt dat Abbott schuldig is aan het uiten van verkeerde gedachten. Hij verzet zich tegen academische discriminatie van blanke studenten op basis van hun huidskleur. Net als Harris besloten MIT-beheerders dat het beter zou zijn om toe te geven aan de revolutionaire menigte dan op te komen voor het recht van hun studenten om van Abbot te leren.

De misdadige bendes die op de meeste Amerikaanse campussen heersen, hebben hun tentakels uitgespreid naar het politieke rijk. Deze week achtervolgden revolutionairen in Arizona de gematigde democraat senator Kyrsten Sinema in een openbare badkamer. Ze bestraften en bedreigden haar terwijl ze in een stal zat en terwijl ze haar handen waste in de gootsteen. Sinema verdiende een hectoring in het damestoilet omdat ze tegen het social engineering-budget van $ 3,5 biljoen van de revolutionairen voor 2022 is. 

De tweede reden waarom Harris heeft besloten om de laster van de student van George Mason over Israël en Amerika te steunen, is omdat het waarschijnlijk is dat ze het erg leuk vond wat de student zei. Dit brengt ons bij waar de revolutie over gaat en bij het standpunt van de regering-Biden-Harris over haar doelstellingen.

Zoals Barack Obama zei na het winnen van de presidentsverkiezingen van 2008, is het doel van de revolutie om “de Verenigde Staten van Amerika fundamenteel te transformeren”. De doctrine die de kern vormt van de revolutie is de kritische rassentheorie. Zoals CRT-onderzoeker Christopher Rufo van het Manhattan Institute schreef: “Kritische rassentheoretici geloven dat Amerikaanse instellingen, zoals de grondwet en het rechtssysteem, vrijheid en gelijkheid prediken, slechts “camouflages” zijn voor naakte raciale overheersing. Ze geloven dat racisme een constante, universele toestand is.

Rufo vervolgde: “De kritische rassentheorie herformuleert de oude marxistische dichotomie van onderdrukker en onderdrukte, waarbij de klassencategorieën bourgeoisie en proletariaat worden vervangen door de identiteitscategorieën Wit en Zwart. Maar de basisconclusie is dezelfde: om de mens te bevrijden, moet de samenleving fundamenteel worden getransformeerd door middel van morele, economische en politieke revolutie.

Begin 2020 onthulde Rufo dat de federale overheid, inclusief overheidsafdelingen en -agentschappen, evenals de Amerikaanse strijdkrachten, van hun werknemers en militairen eisen dat ze CRT-workshops en seminars volgen. Deelnemers aan de seminars werden gescheiden door ras. Blanke deelnemers moesten hun “witheid”, dat wil zeggen hun inherente racisme, erkennen en afwijzen, en zich verontschuldigen tegenover niet-blanken en zich ertoe verbinden hun niet-blanke collega’s op eigen kosten te machtigen, aangezien, zo werd hen verteld, als blanke mensen, waren ze van nature onderdrukkers.

Rufo’s onthullingen veroorzaakten opschudding. Toen reageerde president Donald Trump door een uitvoerend bevel uit te vaardigen dat CRT-training van de federale overheid en de strijdkrachten verbiedt.

Het uitvoerend bevel van Trump was een van de eerste beleidsmaatregelen die Biden terugdraaide. Biden annuleerde het uitvoerend bevel van Trump op zijn eerste dag in functie. In de dagen en maanden die volgden, heeft zijn regering de CRT-indoctrinatie hersteld en uitgebreid.

Sinds begin dit jaar is het zwaartepunt in de strijd tegen de CRT-revolutie verschoven van de overheid naar het klaslokaal. Rufo en anderen onthulden hoe lokale schoolbesturen van kust tot kust hebben onder de dekmantel van racismebestrijding K-12-klaslokalen omgevormd tot CRT-indoctrinatiecentra. Kleuters wordt geleerd dat hun geslacht niet vast is, maar vloeibaar. 

Verhalen over hardcore communistische, anti-Amerikaanse, anti-blanke en anti-politie-indoctrinatie doen de ronde in heel Amerika. Zo werden vijfdeklassers op een basisschool in Philadelphia gedwongen om het ‘zwarte communisme’ te vieren. Kleuters in Buffalo, New York leerden dat “alle blanke mensen” racisten zijn en werden gedwongen om een ​​video van dode zwarte kinderen te bekijken. Ze werden gewaarschuwd voor “racistische politie en door de staat gesanctioneerd geweld“, waardoor hun leven voortdurend in gevaar kwam.

Ouders zagen de indoctrinatie uit de eerste hand als gevolg van de schoolsluitingen van het afgelopen anderhalf jaar als reactie op de Covid-19-pandemie. Toen de klaslokalen via Zoom hun huizen binnentrokken, zagen Amerikaanse ouders dat de leraren van hun kinderen de politie demoniseerden en hen leerden hun land te haten, mensen te beoordelen op hun huidskleur en de waarden die de kern van de Amerikaanse ervaring vormen, af te wijzen. De terugslag is diepgaand geweest.

In het voorjaar en de zomer begonnen duizenden bezorgde ouders in het hele land de vergaderingen van de schoolraad bij te wonen en eisten ze dat de indoctrinatie stopt en de CRT-curricula worden ingetrokken. Video’s van de vergaderingen en de steevast afwijzende en vijandige reacties die ouders van schoolbestuurders ontvingen, werden door tientallen miljoenen mensen gezien. In Virginia, dat een brandpunt van de strijd was, zijn ouders gearresteerd omdat ze probeerden hun kinderen te beschermen tegen CRT.

Twee weken geleden begonnen de CRT-revolutionairen hun tegenaanval op de ouders. Tijdens een regeringsdebat in Virginia op 28 september zei voormalig gouverneur en huidige kandidaat voor de Democraten, Terry McAuliffe, dat ouders niet het recht hebben om zich met het schoolcurriculum te bemoeien.

Ik ga niet toestaan ​​dat ouders naar school komen om er boeken uit te halen en hun eigen beslissingen te nemen,” zei hij, en hij voegde eraan toe: “Ik denk niet dat ouders scholen moeten vertellen wat ze moeten onderwijzen.

De volgende dag schoot de National School Boards Association een brief naar Biden waarin hem werd gevraagd zijn administratie op te dragen de protesterende ouders te behandelen als ‘binnenlandse terroristen’.

En deze week gaf procureur-generaal Merrick Garland een memo uit aan de directeur van de FBI en de federale aanklagers, die hen feitelijk opdroegen aan het verzoek van de NSBA te voldoen.

Garland’s memo was niet minder gericht aan ouders dan aan federale wetshandhavers. En zijn boodschap was duidelijk: als je bezwaar maakt tegen CRT-indoctrinatie in de klas, zal de federale overheid je behandelen als terroristen. Je zult alles verliezen. Hoeveel ouders zullen onder de gegeven omstandigheden bereid zijn om de strijd voor de Amerikaanse zielen van hun kinderen voort te zetten?

Dit brengt ons terug bij de student van George Mason. De anti-Amerikaanse en antisemitische leugens die ze aan Harris voorlegde, waren niet haar leugens. Het waren de leugens die haar door de CRT-revolutionairen in de klas werd geleerd. Ze leerden haar dat de VS niet in vrijheid is geboren, maar in slavernij, racisme en genocide. 

Ze heeft geleerd dat de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet, de Burgeroorlog en de Civil Rights Act allemaal vijgenbladeren waren waarachter de ware omkoopbaarheid van Amerika opereert en zijn onderdrukkende, genocidale en racistische machinaties uitvoert. 

Er is geen vergeving voor Amerika’s misdaden. Alleen de revolutie, die “de Verenigde Staten fundamenteel zal transformeren” kan repareren wat er aan de hand is met Uncle Sam.

Recuperatie door linkse ‘antifascisten’ van de moord door een politieman op de notoire harddrugsdealer George Floyd voor de Palestijnse zaak. Het Palestine Museum tweette een plaatje van Floyd, getooid met Palestijnse keffiyeh en een Palestijnse vlag [beeldbron: JJ]

Evenzo kan de Joodse staat, Amerika’s mini-me, alleen worden verlost wanneer de ‘kolonialistische joodse kolonisten’ en hun ‘genocidale’, ‘apartheidsregime’ uit ‘Palestina’ worden gezet.

Consistente peilinggegevens tonen aan dat tussen twee derde en driekwart van de Amerikanen tegen de opname van CRT in schoolcurricula is. Maar de revolutionairen geven er niet om. Ze hebben de goedkeuring van het publiek niet nodig met de FBI, de Amerikaanse advocaten, de president en de vice-president aan hun kant en de volledige kracht van de federale regering achter hun inspanningen te plaatsen.

Amerikanen verliezen hun vrijheid niet aan binnenvallende legers uit China of Rusland, of zelfs aan terroristen van Al Qaida. Die vijanden zitten allemaal aan de kant, eten popcorn en kijken toe hoe de gecombineerde kracht van CRT-revolutionairen en de federale regering de rechten en vrijheden vertrappelen die Amerika sinds de oprichting hebben bepaald, ten gunste van “hun stem, hun perspectief, hun ervaring en hun waarheid.”

Zijn Joden echt allemaal blank? Check for yourself. Hieronder soldaten van de IDF…

Bronnen:

  • naar een artikel van Caroline B. Glick “Revolution has come to America” van 8 oktober 2021 op de site van Israel Hayom
  • h/t “MP