Extreemlinkse machtsovername van de Democratische Partij duwt Amerika naar de rand van de afgrond

Van 1959 tot 1989, toen Gus Hall de initiatieven van Michail Gorbatsjov in de Sovjet-Unie veroordeelde, ontving de Amerikaanse Communistische Partij een aanzienlijke subsidie ​​van de Sovjets

De Democratische Partij lijkt, na haar verbluffende overwinning bij de presidentsverkiezingen van vorig jaar, achteruit te gaan onder leiding van Joe Biden. Er waren onheilspellende tekenen die leidden tot de laatste telling dat hij op mysterieuze wijze verborgen werd gehouden, weg van ondervragers, verborgen voor het publiek.

Er was iets aan de hand. De reden is nu duidelijk. Hij is fysiek en mentaal onder de maat. Hij heeft meer dan zijn krachtige pas verloren. Zijn totale redeneervermogen lijkt samen te gaan met zijn vermeende controle over de Democratische Partij. Hij lijkt slechts een omhulsel, en de kern van de moer is in handen van de radicale linksen die nu openlijk de dienst uitmaken.

En ze doen niet veel werk. Ze houden eenvoudig toezicht op het afbrokkelen van de structuur van The Party samen met de toekomst van het land en het publiek wordt zich langzaam bewust van deze seismische verschuiving. Tragisch, heel langzaam.

De laatste aardbeving was dat Andrew Yang, een voormalige presidentskandidaat en kandidaat voor het burgemeesterschap van NYC in 2021, zijn officiële vertrek uit de Democratische Partij aankondigde, samen met zijn verwachte lancering van een nieuwe derde partij. Zijn woorden: “Ik ben ervan overtuigd dat het niet langer de juiste keuze is om democraat te zijn.

Zelfs een kleine, liberale, nationale derde partij zou een verpletterende klap zijn voor de plannen van de Democraten om de controle over het Huis te behouden en enkele zetels in de Senaat te winnen voor een stevigere meerderheidscontrole.

  • Op dit moment staat het deksel op het punt te blazen aan de zuidgrens. Tienduizenden illegalen, niet getest op Covid- en criminele achtergronden, krijgen het groen licht om het land binnen te stromen, terwijl burgers strikte richtlijnen moeten volgen.
  • De inflatie stijgt met de gasprijzen die altijd hoog zijn als gevolg van het sluiten van Amerika’s eens zo machtige koolstofproductie door Biden.
  • Het debacle in Afghanistan veroorzaakt nog steeds politiek zuurbranden met de vervolging en vervolging van luitenant-kolonel Stuart Scheller voor het openlijk debatteren over de kwestie.
  • Ouders in het hele land, die al woedend waren over het slechte onderwijs van hun kinderen en de introductie van Critical Race Theory en seksuele voorlichting in de curricula, hoorden de gouverneurskandidaat van Virginia en Dem-topman Terry McAuliffe hen recht in het gezicht zeggen: Ik vind niet dat ouders scholen moeten vertellen wat ze moeten onderwijzen.” Ze weten al dat de lerarenvakbonden de leiding hebben over de Democraten. Het verzet van ouders is voor hen zelfmoord.

En nu bekritiseren de Democraten elkaar over het lot van een sociaal vangnetprogramma van bijna $ 4+ biljoen dat veel van Bidens eerste termijnagenda bevat. Twee van hun senatoren hebben moeite met de kosten en de inhoud van het wetsvoorstel. 

Als het niet wordt aangenomen, zou dat een ramp zijn voor de president en zijn partij, in de hoop volgend jaar hun flinterdunne meerderheden in het Huis en de Senaat te behouden. De staatsschuld stijgt tot bijna 30 biljoen dollar, een ongelooflijke, onvergeeflijke last voor toekomstige generaties om te dragen. 

De antisemitische volksvertegenwoordigers voor de Amerikaanse Democratische Partij, ook wel spottend The Jihad Squad genoemd. Van links naar rechts: Rashida Tlaib, Ayanna Pressley, Ilhan Omar en Alexandria Ocasio-Cortez [beeldbron: screenshot/JNS]

De feitelijke heersers van de partij, congresleden Cortez, Omar, Tlaib, Pressley, Bush, Bowman en hun blanke senatoriale collega Sanders, samen met een slechte imitatie van een president, leiden hun land naar een ramp.

Het is pijnlijk voor die Amerikanen die de dodelijke richting erkennen waarin deze incompetenten leiden, om deze drang naar nationale zelfmoord te accepteren.

Elke Amerikaanse burger, zowel rechts als links, moet de rol van Paul Revere gaan spelen in elke sociale, gemeenschaps- en religieuze bijeenkomst om te waarschuwen voor de gevaarlijke totale controle die extreem-links heeft over de agenda van president Biden. Ze slepen heel Amerika over de klif. Het is tijd om terug te vechten. Het is nu of nooit.

Bronnen:

  • naar een artikel van Alan Bergstein “The Far Left takeover of the Democrat party is dragging America over the cliff” van 7 oktober 2021 op de site van Arutz Sheva
  • h/t “Tiki S.