PLO-leider en ex-adviseur van Arafat: Israël bedreigt defensie-aannemers, geleid door Joden, om hen gratis wapens te geven

Bassam Abu Sharif, voormalig leider van de PFLP en later adviseur van Yasir Arafat

Dit artikel in Khabar Press is bizarder dan de gebruikelijke Palestijnse analyses van Israël. Bassam Abu Sharif, voormalig leider van de PFLP en later adviseur van Yasir Arafat, slaagt erin zichzelf in dezelfde paragraaf tegen te spreken, nadat hij beweerde dat de VN-toespraak van Naftali Bennett een verkapte bedreiging vormde voor de bondgenoten van Israël.

Bassam Abu Sharif orakelde:

De bedekte dreiging is niet gericht jegens de vijanden van Israël. De duidelijke dreiging is gericht op de vijanden van Israël, zoals gedefinieerd door de Israëlische leiders. De bedekte dreiging van de Israëlische leiders richt zich eerder op de bondgenoten van Israël, in het bijzonder die bondgenoten die Israël voorzien van zijn levenswater en zijn elixer, dat wil zeggen van geld, wapens en de resultaten van geavanceerd onderzoek waarvan Israël opschept dat het degene is die heeft het uitgevonden terwijl het degene was die het had. Het werd ofwel gestolen of gegeven door Amerikaanse bedrijven die (in de meeste gevallen) eigendom zijn van Amerikaanse Joden die ermee instemmen om Israël hun geheimen gratis te verstrekken om Israël te steunen als basis voor de Zionistische beweging.

Als Israël gratis wapentechnologie krijgt van briljante Amerikaanse Joden die zogenaamd Lockheed, Raytheon en Boeing runnen, waarom moet Israël hen dan bedreigen om het aan hen te geven? Wat hij ook bedoelde, hij leurt met antisemitische samenzweringstheorieën. 

Abu Sharif gaat verder met te zeggen dat Israël deze volledig onnodige dreigingen alleen gebruikt wanneer de wereld zich ertegen keert, om zijn territoriale ambities op de Westelijke Jordaanoever – en de Oostelijke Jordaanoever – levend te houden.

Hij gaat verder met te beschrijven hoe dicht Israël op het punt staat in te storten, en hoe het de wereld leidt in het witwassen van geld en drugssmokkel in Europa. Hij eindigt met het geven van wat advies aan Israëlische Joden: “Als ik in de plaats zou zijn van een burger in Israël, zou ik beginnen met het inpakken van mijn koffers om naar huis te gaan in New York, Parijs, Brussel of Amsterdam.

Eerder dit jaar, op 21 februari 2021 berichtte de Algerijnse zender Assalam TV over Shariff:

“In een sensationele onthulling maakte Bassam Abu Sharif, de voormalige adviseur van de overleden president Yasser Arafat, bekend dat de Al-Buraq-muur [de Kotel of Klaagmuur] in bezet Palestina eigendom is van Algerije. Hij voegde eraan toe dat de Amerikaanse regering wil dat de Palestijnse Autoriteit de documenten die dit bewijzen annuleert of ze verwijdert.”

Abu Sharif heeft eerder een voorliefde voor hallucinaties getoond. Hij zei ooit in 2010 dat David Ben Goerion verantwoordelijk was voor de moord op John F. Kennedy, en dat Jemenitische Joden Barack Obama zouden vermoorden en Al Qaida de schuld zouden geven.

Bassam Abu Sharif zei in een interview op 2 februari 2020 op de aan Hezbollah gelieerde Al-Manar TV (Libanon):

We moeten de methode van defensieve aanvallen gebruiken [tegen Israël]. Als ze bommen laten vallen in het midden van Gaza, moeten we aanvallen uitvoeren in het midden van Sderot en Tel Aviv. Hoe komt het dat ze onze mensen in Gaza doden en dat we geen wraak nemen in Tel Aviv? Onze mensen worden geconfronteerd met deportatie en we moeten [hen] belegeren. We moeten de Israëli’s belegeren. Op deze manier kunnen we onszelf verdedigen met ons lichaam – met ons lichaam, niet met wapens. Het is onze plicht om ons offensief te verdedigen tegen iedereen die ons probeert aan te vallen. We kunnen een miljoen vrijwilligers uit Pakistan halen om Jeruzalem te verdedigen. Ik zag met eigen ogen hoe de Pakistanen de auto van Arafat omsingelden en schreeuwden: ‘Jeruzalem! Jeruzalem!’

Er lopen heel wat gekken rond in de Palestijnse semi-autonome gebieden in Gaza en in Judea & Samaria, maar deze Palestijnse clown spant toch wel de kroon.

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “PLO leader and former advisor to Arafat: Israel threatens defense contractors, led by Jews, to give them weapons” van 4 oktober 2021 op de blog van de auteur
  • h/t “Tiki S.