Ilana Rachel vanuit Israël: over de booster die wél werkt voor ons allemaal…

Het virus zal stilaan uitdoven maar de QR-samenleving is geboren en gaat nooit meer weg

Zes maanden geleden gaf Ilana Rachel vanuit Jeruzalem een interview met blckbx.tv. De video ging viraal en bereikte ruim 1.6 miljoen mensen en haar “outcry to the world from Israel” leek voor velen een ver van je bed show maar kijk waar we nu staan.

Greenpass

De greenpass waar Israël toen mee begon is nu ook in ons land van kracht. Medische apartheid die gevaccineerden en ongevaccineerden verdeelt en er wordt al gesproken over een derde prik (ook in België: “Bijna alle 65-plussers krijgen voor eind van het jaar hun derde prik” van 29 sep 2021)

Wie had 1.5 jaar geleden gedacht dat tv persoonlijkheden dit beleid verdedigen en denken dat dit een tijdelijke situatie is terwijl er duizenden boa’s worden opgeleid om de coronapas te handhaven… en dat zou allemaal maar voor heel even zijn?

Corona COVID-19 ziekte: wanneer het medicijn erger wordt dan de kwaal. Corona paspoort, QR-Code, enkelband, polsband, uitsluiting, nieuwe Apartheid? dit terwijl de hele wereld toekijkt hoe Israël de gezondheidscrisis aanpakt

Booster

Ilana Rachel geeft een update vanuit Jeruzalem maar deze keer geen “outcry”. Het betreft een booster. Een morele booster die ons kracht geeft en oproept om niet op te geven en te blijven geloven in een toekomst. Een toekomst die alleen tot stand kan komen als jij en ik sterk zijn. Vanuit liefde acteren, empathisch blijven maar ook waakzaam en alert.

Bekijk hier de boodschap van Ilana (duurtijd 16’31”)

Universele kracht

De boodschap van Ilana is een appèl op onze spiritualiteit die niets met religie of geloof in een profeet te maken heeft. Ilana spreekt over een God maar stoor je daar niet aan als atheïst bent of als je een ander geloof aanhangt. God is in dezen niets anders dan een metafoor voor de universele kracht die we samen zijn.

De video is dus vooral een appèl op die universele kracht die in ons allen schuilt om ons innerlijk kompas de koers te laten bepalen. En daar is niets zweverigs bij… want als je goed luistert naar je gevoel weet je heel goed welke weg de juiste is.

Wie is Ilana Rachel?

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt.

De facebook groep is verwijderd, YouTube censureert alles weg wat de vaccinatiecampagne in twijfel kan trekken. Ook Google heeft meer dan 130.000 Covid-19-vaccinvideo’s verwijderd waaronder veel troep maar ook veel goed wetenschappelijk onderbouwde kritiek.

Ook de site van Ilana is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.

Bronnen:

  • naar een artikelRappeh, A New Israeli Political Party Against the Lockdowns” van 15 februari 2021 op de site van The Jewish Press
  • naar een artikelUpdate from Israel, Ilana Rachel over de booster die wel werkt…” van 29 september 2021 op de site van Blckbx.tv
  • een artikel op deze blogIsraël en het coronabeleid: de schijn van het succes en de gevolgen ervan” van 17 juli 2021 en een artikelAntivaxxers vergelijken Israël’s groene vaccin pasjes met een gele Davidster” van 2 maart 2021
  • naar een artikel van Mark Bergen en Naomi Nix “YouTube Will Remove Videos With Misinformation About Any Vaccine” van 29 september 2021 op de site van Bloomberg