Bestverkopende Arabische roman: ‘Joden zijn kwaadaardige wormen die onmiddellijk moeten worden verwijderd’

Auteur Ahmed Khaled Mustafa schreef in 2015 een boek met de naam ‘Antichristos‘. Het werd een bestseller in Egypte en elders in de Arabische wereld. Het is pure Jodenhaat.

Het boek is hier als volgt samengevat:

Ahmed Khaled Mustafa

De schrijver Ahmed Khaled Mustafa bedoelde met zijn roman een waar historisch document dat feiten en fictie combineert in een prachtige verhalende vorm. De roman draait om Bobby Frank, een rijk joods personage dat behoort tot een klasse van ultrarijke joden, die onder mysterieuze omstandigheden wordt vermoord door twee jonge joodse mannen uit dezelfde buurt….

Deze roman vertelt historische gebeurtenissen met betrekking tot het jodendom en de vrijmetselarij en hun controle over de wereld. Roxelana, de joodse vrouw die in het paleis van sultan Suleiman de Grote was en haar succes bij het intern bedreigen van het Ottomaanse rijk, evenals het verhaal van Harut en Marut en hun planning van het jodendom op de wereld en hun vermogen om de geest van jongeren te beheersen mensen. 

De schrijver gebruikte in zijn roman een reeks afbeeldingen en niet-overdreven metaforen die de ideeën dienen die de schrijver de lezer wil bereiken, inclusief wat de schrijver aan de Joden beschreef, zoals hij zei: 

De Joden zijn wezens die moeten worden verwijderd van onmiddellijke, weerzinwekkende en kwaadaardige wormen en voor altijd vervloekt. van hen al hun boeken en we verbranden, we moeten ze allemaal uit ons land verdrijven.

Antichristos is een dialectisch verhaal dat bijdraagt ​​aan het onthullen van de dekmantel van het jodendom, dat probeert al degenen die zich ertegen verzetten te vernietigen, ongeacht hun overtuiging, zelfs als ze zelf joods zijn.

Mustafa’s Wikipedia-pagina in het Arabisch vermeldt geen enkele controverse over het schrijven van dit boek. Het heeft een beoordeling van 4,5 sterren in Amazon.

Eén editie van het boek heeft deze omslag, voor het geval je niet zeker wist wat er over Joden staat. Het boek was zo populair dat Mustafa onlangs een vervolg uitbracht, Antichristos II.

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “Bestselling Arabic novel: ‘Jews are revolting and malicious worms that must be disposed of immediately’” van 24 september 2021 op de blog van Elder of Ziyon
  • h/t “Tiki S.