De volgende blunder van Joe Biden komt eraan: Jeruzalem

Zicht vanuit het zuid-oosten op de Tempelberg in Jeruzalem 180 jaar geleden. Rechts van de minaret staat de Al Aqsa Moskee met daarnaast in het midden de nog niet vergulde Rotskoepel. Olieverfschilderij van David Roberts uit 1839 [beeldbron]

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat er nu komt voor de man die alles verkeerd heeft gedaan sinds hij president werd.

Je hoeft niet lang te wachten. Biden heeft zijn zinnen gezet op Jeruzalem die zijn volgende blunder zal zijn na Afghanistan. Biden is bereid om alles te repareren wat niet kapot is.

Robert Gates, minister van Defensie onder Obama, verwoordde het als volgt: “Biden heeft zich de afgelopen vier decennia vergist in bijna elk belangrijk buitenlands beleid en nationale veiligheidskwestie.

Dit gezegde zijnde, is hij consequent, en om consequent verkeerd bezig blijven, lijkt Biden thans vastbesloten om het speciale Amerikaanse consulaat in Jeruzalem te heropenen. (Wat overigens volledig los staat van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem.)

Trump liet het consulaat sluiten, grotendeels omdat hij een heldere blik had en wist dat het was aangewezen om zaken te doen met de PA-terroristen. Dat is nooit een probleem geweest voor Biden en collega-parlementsleden van zijn democratische partij, die de term terrorist van maandag tot donderdag telkens anders bekijken.

Dienovereenkomstig zijn de Taliban nu mensen die we vertrouwen, en de Palestijnse Autoriteit zijn de partners van Israël in vrede… en dergelijke fantasieën.

De heropening van het consulaat komt neer op een beloning voor terrorisme… terrorisme dat specifiek tegen Joden is gericht via het Martelarenfonds van de Palestijnse Autoriteit. “Betalen om te doden”, met andere woorden, of ook “Doodt Joden en wordt rijk”. Nergens in de beschaafde wereld bestaat zoiets als dit.

De Taylor Force Act moest een einde maken aan deze barbaarsheid. Geen geluk als Joods bloed is zo smakelijk voor Mahmoud Abbas en zijn bendes.

Je zou denken dat er eerst een einde komt aan deze praktijk, dat wil zeggen, voordat er wordt gepraat over een Amerikaans consulaat in Jeruzalem, maar Biden, Blinken enz. staan ​​te popelen om door te gaan met deze plaag.

Achteloos. Misschien vergeten ze, of moeten ze eraan herinnerd worden, dat Israël een soevereine natie is en Jeruzalem de hoofdstad ervan is en dat dit al 3000 jaar het geval is.

De Palestijnse Arabieren hebben geen legitieme aanspraak. De terugkeer van het Amerikaanse consulaat zou hen echter kunnen doen geloven alsof ze de hoofdstad delen. Stap één, in hun gedachten, om het daarna volledig over te nemen.

De Palestijnse Arabieren, met succes aan de kant geschoven door Trump, hebben niet veel nodig om zichzelf weer in het grote geheel te plaatsen. Niemand doet het beter.

Zijn de Abraham-akkoorden nog steeds veilig voor de sloopkogel van Biden? Vanaf de eerste dag is Biden erop uit geweest om alle prestaties van Trump te vernietigen. Dus we kunnen nergens zeker van zijn… niets dat hij aanraakt.

Voor de terroristen onder de Palestijnse Arabieren zien ze in Biden echter iemand met wie ze handig kunnen samenwerken, namelijk de on-Trump. Biden sneed tenslotte weg en gaf Afghanistan af aan de jihadisten… mensen van dezelfde familie als de PA.

Dat is zeker een signaal aan Ramallah en Gaza dat hier een man is die altijd klaar staat om oude vrienden op te geven om een ​​afzonderlijke vrede te sluiten.

Bronnen:

  • naar een artikel van Jack Engelhard “Joe Biden’s next blunder – Jerusalem” van 15 september 2021 op de site van Arutz Sheva
  • h/t “Tiki S.