Media ‘vergeten’ te vermelden dat Gazaan die zaterdag omkwam tijdens de rellen een terrorist van Hamas was

De media zijn toevallig “vergeten” te vermelden dat de 32-jarige Gazaan, Osama Duaij, die tijdens de rellen van zaterdag 21 augustus 2021 stierf, een terrorist van Hamas was.

De media liegen niet, ze vergeten enkel één belangrijk feit te vermelden waardoor het verhaal een compleet andere twist krijgt zodat Israël andermaal de grote schurk lijkt en de Palestijnen als onschuldige “engelen voor de vrijheid” worden voorgesteld.

Al Jazeera en AFP: “Een Palestijnse man is overleden aan verwondingen die hij opliep tijdens weekendconfrontaties met Israëlische troepen…”

TRT World: “Een Palestijnse man stierf woensdag aan een schotwond die hij in het weekend opliep toen Israëlische troepen willekeurig vuur openden op demonstranten langs het grenshek van Gaza, zeiden Palestijnse gezondheidsfunctionarissen.”

Al-Monitor: “Een man uit Gaza die gewond raakte bij gewelddadige confrontaties met Israëlische troepen tijdens het weekend, is woensdag dood verklaard, zei het door Hamas geleide ministerie van Volksgezondheid.

Middle East Monitor: “Een Palestijnse jonge man is vanmorgen dood verklaard nadat hij bezweek aan een schotwond die hij had opgelopen tijdens zijn deelname aan een protestbijeenkomst.”

Middle East Eye: “Een Palestijnse man die tijdens weekendprotesten in Gaza door Israëlische troepen werd neergeschoten, bezweek aan zijn verwondingen en stierf woensdag…”

  • Maar ‘gelukkig’ is er nog Hamas zelf, die de volledige waarheid aan het licht brengt, een geval waarin Hamas eerlijker is dan de Engelstalige media.

In een persbericht, verfraaid met enkele plaatjes van hun “martelaar” Osama Duaij, verduidelijken de Al Qassam Brigades van Hamas:

  • De Izz al-Din al-Qassam Brigades, de militaire tak van de Islamitische Verzetsbeweging Hamas, kondigt aan dat een van haar heldhaftige moedjahedien uit de noordelijke Gazastrook is opgestegen naar Al-Ula, opgestaan ​​uit verwondingen die hij had opgelopen tijdens de agressie van de bezetting tegen de populaire marsen op de verjaardag van de verbranding van Al-Aqsa.
  • In hun militaire verklaring rouwden Al-Qassam Brigades om de Mujahidien Osama Khaled Muhammad Duaij (32), uit de Al-Amin Muhammad-moskee in het Jabalia-kamp in de noordelijke Gazastrook, die vandaag, woensdag, Muharram 17, 1443 AH is overleden ,…En de brigades zeiden in hun verklaring: “Laat hem naar zijn Heer gaan na een gezegend leven vol geven, jihad, opoffering en verbondenheid voor de zaak van God.
  • We vragen de Almachtige God om hem te accepteren en in zijn uitgestrekte tuinen te wonen, en om zijn jihad zuiver te maken voor zijn eervolle gezicht, en om geduldig te zijn met zijn familie en geliefden en hun troost te verbeteren, en het bloed van onze martelaren zullen een baken blijven op het pad naar de bevrijding van Palestina en een vuur dat de bezetters verbrandt totdat ze uit ons land zijn verslagen, als God het wil.

Wat een verbazingwekkend toeval dat het enige slachtoffer van de rellen een Hamas-terrorist was! Vooral omdat hij vrijwel zeker niet in uniform was. Hamas organiseert deze rellen om ze te laten lijken op spontane, populaire protesten, maar het zijn functionarissen van Hamas die de jongeren aanwijzingen geven wanneer ze naar het hekken moeten gaan, de draad moeten doorknippen, geïmproviseerde explosieven moeten laten afgaan en met scherp naa de Israëli’s moeten schieten. 

Duaij was geen onschuldige demonstrant. De media die de (door Hamas geleide) taal van het ministerie van Volksgezondheid van Gaza napraten, willen gewoon niet naar de volgende stap gaan om erachter te komen of ze worden misleid. In het Arabisch zijn terroristische media trots op deze ‘martelaar’. In het Engels zijn ze bedroefd over een verloren ‘onschuldig leven’.

Nog een interessant detail: Osama is pas drie weken geleden getrouwd, omdat hij daartoe onder druk werd gezet, dus was hij al heel oud voor een bruidegom. Hij wilde niet trouwen. Misschien was hij homo. Misschien wilde hij liever als martelaar en held sterven dan vast te zitten aan iemand die hij niet mag – en die hem ervan zou weerhouden zijn zeer goede ‘vrienden’ te ontmoeten. 

Gelukkig wordt Osama Duaij in de islamitische hemel opgewacht door 72 maagden ….

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “Media doesn’t mention the Gazan who died at Saturday riot was a Hamas terrorist” van 26 augustus 2021 op de blog van Elder of Ziyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.