Dr. Fauci legt de schuld voor de Covid pandemie bij de orthodoxe Joden omdat ze zich ‘niet willen’ laten vaccineren

COVID blijft een wereldwijde pandemie in de gezondheidszorg. Het is een wereldwijd probleem en blijft de wereld verwoesten. Wat het vermogen om vooruit te komen nog ingewikkelder maakt, zijn degenen die het vaccin niet krijgen.

Ten onrechte, gisteren echter op “CBS This Morning” besprak Dr. Anthony Fauci groepsimmuniteit en zei dat we meer dan 90% immuniteit hadden tegen mazelen, maar wees en passant naar de “chassidische Joden die de oorzaak waren van de uitbraak door ervoor te kiezen zich niet te laten vaccineren.

De uitbraak van de mazelen heeft geen invloed op de vaccinaties tegen het coronavirus, maar hij begon dat wel.

Hij noemde met name niet de kop van de NY Times waarin stond dat slechts 28 procent van de jonge zwarten in NYC is gevaccineerd, of meerdere onderzoeken die aantonen dat de grootste aarzeling om te vaccineren bij Afro-Amerikanen is (een veel grotere populatie dan “chassidische joden”)

In een tijd van toenemend antisemitisme in Amerika, vraagt ​​men zich af waarom een ​​leidende regeringsfunctionaris met de vinger moet wijzen naar een specifieke subcultuur van een religieuze groepering? De realiteit is dat talloze vooraanstaande rabbijnen hebben gesproken over de noodzaak voor religieuze joden om zich te laten vaccineren, inclusief het afkondigen van religieuze regels.

In mei werden er, zoals Forbes meldde, uitgebreide inspanningen gedaan om chassidische joden voor te lichten over het belang van het vaccin.

Chabad.org, de officiële site van de grootste Joodse organisatie ter wereld, schrijft heel duidelijk:

Je eigen gezondheid bewaken is niet alleen logisch, het is eigenlijk een mitswa. Dat betekent dat zelfs als je het om wat voor reden dan ook niet wilt, je toch verplicht bent om dat te doen. Ervan uitgaande dat vaccineren bij een hoog risico op het oplopen van een ziekte vergelijkbaar is met vluchten voor een epidemie, dan ben je verplicht het te doen, en anderen kunnen er ook toe worden gedwongen.

Het is verkeerd op de nationale tv om “chassidische joden” te veroordelen en als Dr. Fauci het met een ander ras of religie zou doen, zou er een groot tumult ontstaan. Als hij Afro-Amerikanen eruit zou pikken, zouden er protesten en verontwaardiging zijn – en Fauci zou zich moeten verontschuldigen.

Bronnen:

  • naar een artikel van Ronn Torossian “Dr. Fauci must apologize for comments on Hasidic Jews” van 26 augustus 2021 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Dr. Fauci legt de schuld voor de Covid pandemie bij de orthodoxe Joden omdat ze zich ‘niet willen’ laten vaccineren

  1. Met honderd procent zekerheid zal ik mij niet laten vaccineren met een experimenteel covid19 vaccin gepromoot door de vaccinazi’s zoals ;Anthony F,of de zoon van een massamoordenaar één zekere Bill G,!!Deze zogenaamde vaccinazi’s horen in de gevangenis thuis of zelfs de doodstraf te krijgen ,wegens dood door schuld !!Deze lieden mogen ongeacht hun macht niet meer vrijuit gaan,ook hun geld zal deze criminele lieden niet meer redden!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.