Nu vertellen ze ons dat Biden ongeschikt is voor de job. Waarom nu pas?

Joe Biden op de vlucht voor de Taliban of … voor zichzelf? Maar deze oude seniele knar blijkt nog over goeie benen te beschikken. Lopen Joe! Lopen verdorie!! 🙂

Het is nu de consensus dat Biden niet weet waar hij is, wat hij is of wat hij doet. De media hebben hem aan ons verkocht, bespaar ons hun spijt.

Wie heeft er nu spijt? Zowat allemaal in de media die hun immense overtuigingskracht gebruikten om Trump te ontzetten en vervolgens Joe Biden het Witte Huis in te duwen. Dat is wie.

Nu hebben ze spijt. Destijds hebben ze samengespannen om ons beschadigde goederen te verkopen. Zij logen. Ze hebben vals gespeeld. Ze dwongen. Biden, drongen ze erop aan, wordt uw president. Wie zegt dat? We doen … The New York Times samen met de rest van de media, gedrukt en uitgezonden.

Ze zaten er allemaal samen in om de Amerikaanse kiezers geen keus te geven. Zelden of nooit is een kandidaat zo volledig gefabriceerd als Biden.

Vier jaar lang besmeurden ze Trump terwijl ze Biden zuiverden. Om de waarheid te weten, dat Biden een corrupt, middelmatig, leeg pak is dat niet geschikt is voor elk kantoor, zou voor ons zijn om erachter te komen – wanneer? Toen het te laat was.

Sleepy Joe (Biden) moest zich letterlijk doorheen de presidentsverkiezingen slepen, november 2020

Nu hij alles mis heeft over Afghanistan, hebben dezelfde media die Biden geromantiseerd hadden zich nu tegen hem gekeerd. Ze hebben geen keus nu het zo duidelijk is dat Biden een zo ronduit zielig figuur is.

Zelfs zijn trouwste aanhangers, zoals Joe Scarborough, hebben door dat ze een vreselijke fout hebben gemaakt. Biden was altijd niets meer dan een kleine politicus uit Delaware.

Omdat hij dat was, was hij ook een grote opportunist, en dus, in plaats van vast te houden aan zijn overtuigingen, als hij die ooit al heeft gehad, koos hij ervoor om te vluchten en te dienen als een punchball voor radicaal links.

Hij zou hun man zijn voor de hysterieën van de opwarming van de aarde en systemisch racisme. Dat maakte hem de perfecte kandidaat… maar nu, als president, als het erop aankomt, is het een ander verhaal. Er worden namen genoemd. Er worden legaten gebouwd. Elke actie wordt onder de loep genomen.

Zo snel, maar de naam van Biden is al stevig bezoedeld. Op een dag zullen we, aan de hand van de cijfers, weten hoeveel mensen hij in de steek heeft gelaten en door de grillen van de Taliban en ISIS. Voorgaande presidenten hadden het ook bij het verkeerde eind met betrekking tot Afghanistan. Maar voor de slordige en dodelijke uitgang, dat is alles op Biden. Hij is hier eigenaar van.

Het is nu over de hele linie de consensus dat Biden niet weet waar hij is, wat hij is of wat hij doet. Hij beveelt het leger uit Afghanistan… vergeten, oeps, de achtergebleven burgers. Dus nu moet het leger weer naar binnen… met dit voorbehoud.

“Hulp! Redt mij van mezelf!!!”

Door de haastige terugtocht leiden niet onze generaals, maar de Taliban de show. Onze generaals? Ze nemen gewoon bevelen aan, veronderstellen we, van hun opperbevelhebber die, zo te zien, zo mistig is dat hij hoogstwaarschijnlijk uit een ander dutje is gekomen. Dit is geen president die vertrouwen wekt bij generaals of het grote publiek.

Dus ja, Biden is de ramp die velen van ons zagen aankomen. Maar we beheren niet de kranten of de netwerken. David Remnick runt het tijdschrift The New Yorker en dit was de kop die hij gebruikte toen Trump de verkiezingen van 2016 won: ‘Een Amerikaanse tragedie’. Hoe slikt dat nu in 2021?

Of misschien was The New Yorker zo’n vier/vijf jaar te vroeg met die inschatting en had hij de verkeerde man. Ze hadden allemaal de verkeerde man.

De verkoop van Joe Biden werd volledig door de media opgelost. Hunter’s dwaasheden, waarbij zowel de zoon, Hunter als vader, Joe betrokken waren, is een verhaal van corruptie op het hoogste niveau, en dat de New York Post een ongeëvenaard feit droeg, maar nooit de gevestigde media bereikte … te heet om te verwerken voor Joe’s sake … en om de waarheid te zeggen, Twitter verbood de Post helemaal.

Dus ze dekten Joe van miscue tot miscue, totdat hij uiteindelijk een beslissing nam die zo vreselijk was dat die niet verborgen kon worden. De tijd is verstreken om Trump de schuld te blijven geven. Biden probeerde het, leuk geprobeerd, maar zelfs dat mislukte. Zelfs de roll-over media wilden nu dat Joe de man zou worden.

Bespaar me hun spijt.

Bronnen:

  • naar een artikel van Jack Engelhard “Now they tell us Biden is unfit. Now?” van 23 augustus 2021 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Nu vertellen ze ons dat Biden ongeschikt is voor de job. Waarom nu pas?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.